23// onverwachts bezoek

709 23 3
                                    

Pov Hailey Flores

De volgende dag, na school loop ik naar het hek. Noah staat al op me te wachten. 'Hey.' zegt hij lief. Ik glimlach. 'Hey.' zeg ik terug. 'Zin in een ritje?' vraagt hij en geeft me een helm aan. 'Met jou altijd.' glimlach ik. Ik zet de helm op en stap daarna bij hem achterop de motor. Ik klem mijn arm om hem heen waarna hij wegrijdt. Ik kijk even achterom en zie Colt hoofdschuddend op zijn motor stappen.

Ik draai mijn hoofd weer bij en laat hem rusten op Noah's rug. 'We zijn er bijna.' roept hij als hij afslaat naar een zandpad. Hij stopt en zet zijn motor uit. 'Ik wil graag dat je deze om doet.' zegt hij en laat een blinddoek zien. 'Je gaat me toch niet vermoorden?' Hij lacht even. 'Doe hem nou maar om.' 'Oké oké. Beetje hulp graag?' zeg ik en zwaai met mijn gipsarm. 'Ohja dat is waar ook.' Ik giechel. Noah knoopt de blinddoek om. 'Ik haat verrassingen.' maak ik hem even duidelijk. 'Kom nou maar en stop met zeuren.' zegt hij.

Met gestrekte armen begin ik voorzichtig te lopen. 'Noah, je moet me wel leiden.' roep ik paniekerig. Ik voel een hand om mijn middel. 'Deze kant op babe.' zegt hij. Ik word warm van binnen. Hij leidt me over allerlei paadjes heen. 'Zijn we er bijna?' vraag ik nieuwsgierig. 'Komt vanzelf.' We stoppen. 'Zijn we er?' vraag ik. Noah laat me los en ik hoor hoe hij een aantal stappen zet. 'Noah?' roep ik paniekerig. 'Ik ben hier babey rustig maar.' Ik haal opgelucht adem. 'Kan ik de blinddoek al af doen?' 'Niet zo ongeduldig en nieuwsgierig.' Ik lach weer.

'Oké, doe je blinddoek maar af.' zegt hij. Met een hand schuif ik de blinddoek over mijn hoofd heen. 'Omg.' gil ik. 'Ik wilde je verrassen.' zegt hij en komt op me af lopen. 'Dat is zeker gelukt.' glimlach ik en geef hem een kus. 'Je verdiende het en ik wilde dit een speciaal moment maken.' We gaan op het kleedje zitten.

Noah haalt wat bestek en twee bordjes te voorschijn. 'Voordat we beginnen, wil ik je wat vragen.' Hij pakt mijn hand. 'Lieve Hailey, ik ken je nog niet zo heel lang, maar dat maakt me niet uit.  Je bent zo speciaal. Vanaf het moment dat ik je zag, was ik stapel verliefd op je. Zou je mijn vriendinnetje willen zijn?' vraagt hij. Ik begin van top tot teen te glunderen. 'Ja heel graag!' roep ik blij en spring boven op hem. We vallen achterover van het kleedje in het gras. Ik begin te giechelen. 'Wat ben je toch schattig zo.' Ik vergeet even al mijn zorgen.

Mijn moeder, gezeik met Colt en al het andere wat in mijn hoofd spookt. Op dit moment ben ik een gelukkig meisje, maar of ik de gelukkigste ben? Dat weet ik niet. Ik leun naar voren en druk mijn lippen op die van hem. Hij pakt me bij mijn heupen vast en zoent terug. Ik trek na een tijdje terug. We schieten in de lach als we mijn maag horen knorren. 'Je maag wordt ongeduldig.' zegt Noah.

***

'Bedankt voor deze leuke dag Noah.' zeg ik. Ik ga voor hem staan. 'Je verdient het lieve schat.' Ik kijk opzij en merk dat mijn wangen rood worden. 'Hailey?' Hoor ik achter me. Ik draai me in een ruk om. Ik kijk haar aan. 'Wie is dit?' vraagt Noah. Ik haal even diep adem. 'Ik zei je dat je weg moest gaan. Waarom heb je niet geluisterd?' 'Hailey?' Noah pakt mijn hand. 'Dit is Maddie, mijn oudere zus.' zeg ik. 'Ik kom mijn excuses aanbieden.' zegt ze. Ik kijk weg. 'Ik laat jullie even alleen. Zie ik je morgen babe?' Ik knik. 'Tot morgen.' zeg ik en geef hem een kus. Hij laat me los en loopt naar zijn motor waar hij op stapt en dan wegrijdt.

'Laten we naar binnen gaan.' mompel ik zacht. Ik loop voor haar uit naar mijn appartementje. Ik open de deur en laat haar naar binnen. 'Wil je wat te drinken?' 'Glaasje water.' zegt ze. Ik loop naar het keukenblok en schenk haar een glas water in. Ik loop naar de bank en geef hem haar aan.

'Dus nogmaals, wat kom je doen?'

Bad guy (voltooid)Where stories live. Discover now