17// Ongelofelijk

756 25 2
                                    

Pov Hailey Flores

'Wat!' Ik kijk hem met grote ogen aan. 'Kingsley?' Hij lacht. 'Waarom moet je alles verpesten voor me Colt?' 'Je wist niet dat je met de oudere broer van Flynn en Zach een date had?' Hij begint harder te lachen. Ik haal even diep adem. 'Ik ga geen vooroordelen creëeren alleen omdat hij de broer is van Flynn en Zach.' Hij stopt met lachen. 'Laat me met rust Parker.' zeg ik. Hij steekt zijn handen in de lucht. 'Wil je wel even laten weten dat mijn moeder een filmavond heeft georganiseerd.' zegt hij en loopt dan de woonkamer in. Ik loop hem achterna.

Mary is altijd al wel een moederfiguur voor me geweest. Ik was hier vroeger dan ook erg veel. 'Hoi Hailey, kijk je mee?' Colt kijkt me doordringend aan. Hoewel ik geen zin in heb, besluit ik maar ja te zeggen. Mary en haar familie hebben zoveel voor me gedaan dat ik dit niet kan afslaan. Ik ga erbij zitten en krijg al gauw wat te drinken in mijn handen. Colt springt naast me op de bang. 'Net zoals vroeger.' lacht hij. Ik rol met mijn ogen. 'Welke film kijken we?' vraag ik. 'Horror.' antwoord Colt.

Boos kijk ik hem aan. Colt weet dat ik een hekel heb aan horror films. Hij zet de film aan. Hij kijkt grijnzend terug. Ik laat een diepe zucht horen. Ik weet dat ik er nu toch niks meer aan kan veranderen. 'Ik bescherm je wel als bang bent.' fluistert hij dan in mijn oor. 'Net zoals vroeger zeker?' fluister ik terug. Hij knikt al lachend en gaat daarna weer verder met het kijken van de film.

***
Na een half uur, merk ik dat ik flink tegen Colt ben aangekropen. Ik voel een arm stevig om me heen klemmen. Als er een schrikmomentje is, duik ik tegen Colt aan. Ik kijk even op en zie Colt naar de tv staren. Ik merk dat we er vrij cozy bij liggen. Hunter is ondertussen al weg en dat geld ook voor hun vader. 'Het wordt al laat. Ik ga ook maar eens slapen.' zegt Mary dan. Ik knik en kruip iets van Colt vandaan. Hij zet de film op pauze. 'Slaap lekker.' zegt Mary. Ze loopt weg en laat zo Colt en mij alleen achter. 'Zullen we hem afkijken? Ik wil eigenlijk wel weten of ze het overleven.' zeg ik. Colt knikt en start de film weer.

Gedurende het laatste uur van de film, merkte ik dat Colt me stiekem even kort bekeek. Heel kort maar en daarna weer naar de tv keek. Ik ben weer erg tegen hem aangekropen. Ik kijk hem aan en hij doet hetzelfde. Als de aftiteling in beeld komt, kijk ik weg. 'Ik zei toch dat hij de moordenaar was' zeg ik dan gauw. Hij lacht even. 'Ja dat zei je inderdaad.' Het blijft weer even stil en ik kijk weer in zijn sprankelende ogen. Ik bijt even op mijn onderlip. 'Niet.' zegt hij. Zijn hand glijdt over mijn rug. Zijn handen laten een tinteling achter. 'Colt.' zeg ik schor.

Ik kijk gauw weg en het wordt al snel ongemakkelijk. 'Sorry Ley.' zegt hij. Ik rol met mijn ogen. Het blijft stil. Na een tijdje sta ik op. 'Ik ga maar eens proberen te slapen. Niet dat dat lukt of zo.' mompel ik. 'Je weet dat mijn deur altijd voor je open staat.' Hij knipoogt en ik zucht. Ik loop dan van hem weg, naar boven. Ik knal de deur achter me dicht, wetende dat er mensen slapen maar dat maakt me even niks uit. Ik moet weg van hem. De oude gevoelens komen terug en dat is het laatste wat ik wil.

'Hailey.' Er wordt op de deur geklopt. 'Ga weg.' mompel ik. 'Mag ik binnen komen?' 'Wat aan ga weg begrijp jij niet?' snauw ik boos. De deur gaat open. 'Colt.' Ik sta op. Hij loopt op me af, pakt me vast en drukt zijn lippen op die van mij. Ik trek algauw terug. Tranen ontstaan in mijn ogen. 'Jij en ik Colt, dat kan niet.' zeg ik zacht. Hij zet een stap naar achter en knikt. 'Het spijt me, zo'n gevoel wilde ik je niet geven. Ik dacht dat je alleen seks wilde.' zegt hij dan.

Ik schud mijn hoofd. Ongelofelijk.

Bad guy (voltooid)Dove le storie prendono vita. Scoprilo ora