25// dump hem

688 27 0
                                    

Pov Hailey Flores

Al vroeg word ik gewekt door de zon die de kamer binnen schijnt. Ik sta met een knallende hoofdpijn op. Alles van gister is een beetje een waas, maar een ding is ontzettend helder. Noah die stond te zoenen met een ander meisje. Ik had nooit wat met hem moeten beginnen. Ik had moeten luisteren naar mijn vooroordeel. Ik zei dat ik er geen had maar die had ik degelijk wel.

Ik loop de woonkamer in en zie tot mijn schrik Colt op de bank liggen. 'Colt, wat doe jij hier?' roep ik. Hij schrikt wakker en rolt van de bank. Ik kan het niet laten en begin te lachen. 'Het was gister al laat en je eiste zowat dat ik bleef. Hunter en Lynn slapen in de logeerkamer.' Ik zucht en rol met mijn ogen. 'Ja kan ik er wat aan doen?' Hij gooit zijn handen in de lucht. 'Nee sorry, dat kun je niet.' mompel ik en ga naast hem op de bank zitten. 'Wat moet ik nou? Nog geen dag een relatie en hij is nu al vreemd gegaan.' 'Dump hem.' zegt Colt. Ik kijk opzij.

'Ja ik ga er niet om heen draaien, je moet het gewoon uitmaken.' zegt hij. Ik zucht. Gelijk heeft hij. Ik blijf stil. 'Ja Hailey, ik meen het. Je kan niet met hem doorgaan want je weet dat hij het weer zal doen. Van wie denk je dat Zach en Flynn dat gedrag hebben?' zegt hij. Ik knik kort even. Hij legt zijn hand op mijn been en er schiet direct een rilling door me heen. 'Colt.' mompel ik zachtjes als ik zijn hand wegsla.

Het blijft even stil tot dat Lynn en Hunter de kamer in komen gelopen. 'Lekker geslapen?' mompel ik. 'Hunter snurkt als een gek.' Lynn wrijft in haar ogen. Colt en ik schieten in de lach. 'Geloof me, daar weten wij alles van.' zegt hij. Hij kijkt me even aan. 'Ik moet gaan, mijn moeder was al behoorlijk boos dat ik niet had gemeld dat ik hier zou blijven slapen.' zegt Lynn. Ze geeft me een knuffel. 'Ik ga er ook vandoor.' zegt Hunter. 'Ik zie je morgen weer.' zegt Lynn. Ik zwaai Lynn en Hunter even uit en loop dan terug naar de woonkamer.

'En toen waren we nog met z'n tweeën.' zegt hij. Ik zucht. 'Ja dat klopt.' Ik kijk hem weer even aan en het blijft stil. 'Wat heb je gister eigenlijk nog gedaan?' Ik wijs naar zijn knokkels. 'Dat zie je vanmiddag wel.' Hij staat op en trekt me overeind. 'Colt.' mompel ik weer. 'Ik weet wat je gezegd hebt Hailey, maar ik weet dat jij het ook moeilijk vind. Je gedachten die constant afdwalen naar die ene keer.' Zijn mondhoeken krullen omhoog. Ik blijf stil, wetende dat het waar is. 'Ik ga, zie je morgen weer op school.' zegt hij. Hij drukt een kus op mijn wang en loopt dan mijn appartement uit. Verstijfd, blijf ik op de bank zitten. Na een tijdje sta ik op. Ik bel Noah of hij binnen tien minuten in het park kan zijn. Ik kleed me gauw om en haast me dan naar het park.

***
'What the fuck.' mompel ik in mezelf als ik naar Noah toe loop. Hij heeft een ontzettend dik en blauw gezicht. 'Hoe kom je daar aan?' vraag ik. Hij blijft stil. 'Was het leuk gister?' Ik kijk hem aan. 'Hoe bedoel je?' vraagt hij dan. 'Nou Noah, ik zag je het gezicht van een ander meisje zowat opeten. Dus nogmaals was het leuk?' Weer blijft hij stil. 'Ik ben klaar met jou. Speciaal he, stapel verliefd? Dacht het niet. Ik had je nooit mogen vertrouwen. Ik dacht dat jij anders zou zijn dan je broertjes maar ik had het goed mis.' Hij loopt op me af en pakt mijn goede pols vast. 'Noah laat me los.' Ik bekijk zijn gezicht. Woede is ervan af te lezen. 'Gister, heeft Colt Parker dit gedaan.' Hij wijst naar zijn gezicht. 'Daarna zag ik hem met jou weggaan.' Hij snuift. Hij laat me los en loopt dan weg.

Ik haal even diep adem en loop dan langzaam weg. Ik zie wel waar mijn benen me naar toe brengen.

Bad guy (voltooid)Opowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz