28// teddybear

738 20 0
                                    

Pov Hailey Flores

'Waar omheen Colt?' Ik kijk hem niet begrijpend aan. Hij slikt even. 'Om mijn gevoelens voor jou.' Mijn hart stopt even. Colt Parker, gevoelens voor mij? Hij zag nooit wat in me behalve dat ik zijn beste vriendin was. Ik heb al zijn seksverhalen aangehoord, alle meisjes waar hij iets mee gehad heeft en al zijn avontuurtjes. Hij speelde met me en nu wil hij me wijs maken dat hij gevoelens heeft voor me.

Ik blijf stil. 'Hailey zeg wat.' mompelt hij. Ik kan er ook niet omheen. Ik heb al zolang gevoelens voor hem. Ik wilde dit zo graag, waar ben ik bang voor? 'Je weet hoe ik me voel.' mompel ik. Colt wist van mijn gevoelens, maar we besloten ze te negeren. Makkelijker dan gezegd natuurlijk. Hij kijkt me aan. De spanning is gewoon aan te voelen.

'Laat me je mee nemen op een echte date.' zegt hij. 'Colt ben je soms vergeten dat je niet aan daten doet?' 'Ik maak graag een uitzondering voor een ontzettend mooi persoon.' Hij grijnst even. Ik kijk even weg. 'Hailey, ik ken je door en door. Ik weet hoe je je voelt tegenover mij. Je weet nu hoe ik me voel tegenover jou.' zegt hij. 'Sorry maar mag ik je aan die dode vis herinneren?' 'Ben je daar nou nog niet over heen?' 'Even serieus, nee nog steeds niet. Het was letterlijk gewoon een rot prank. Of die prank dat ik mijn arm brak?' Ik steek mijn gipsarm omhoog.

'Ben je vergeten dat ik je als een gek naar het ziekenhuis heb geredden en daarbij een boete heb gekregen?' 'Je bedoeld dat Lynn de boete heeft gekregen.' Ik trek mijn wenkbrauw omhoog. 'Ik heb hem betaald.' zegt hij dan. 'Wauw wat goed.' 'Ik was er toch net ook voor je?' Ik kijk weg. Met zijn vinger draait hij mijn kin bij. 'Hey, waar of niet waar?' 'Waar.' mompel ik. Het blijft even stil. Ik wil opstaan maar Colt houdt me tegen.

'Waarom was je er zo snel?' vraag ik. Hij zucht even. 'Ik wilde sorry zeggen voor mijn uitbarsting van eerder van vandaag.' zegt hij. Colt die sorry komt zeggen. Dat is erg speciaal. 'Waarom?' 'Omdat ik wel weet wat ik wil. Omdat hem me allemaal duidelijk is geworden de afgelopen weken.' Ik wil weer op staan en dit keer laat Colt me wel los. 'Wat wil je dan?' vraag ik. Ik weet wat hij wil, maar ik wil het hem horen zeggen. Ik wil het uit zijn mond komen horen.

'Ik wil jou Hailey.' zegt hij. Ik krijg een grijns op mijn gezicht. 'Ach kijk niet zo.' 'Kijk hoe?' Ik begin te lachen. 'Hou op want ik ga weg hoor.' 'Doe je niet, anders was je allang weg.' 'Oké, dat is waar.' Ik kijk hem aan als hij dichterbij komt.  'Dus wil je een keertje met me op date, teddybear?' Ik kan mijn oren niet geloven. Colt vraagt me mee uit. 'Hhmm moet ik even over nadenken.' zeg ik plagend. Hij pakt me vast. 'Niet zo flauw.' 'Net zoals die vis?' 'Ah kom op laat het gaan. We zijn volwassen nu.' 'Zeg je na alles wat je me hebt aangedaan.' mompel ik. 'Het spijt me oké! Hoe vaak moet je dat nog horen?' 'Vaak genoeg.' Ik lach even.

'Vanavond.' zegt hij. 'Wat?' 'Onze date.' Hij glimlacht. Het is beter dan alleen zijn, en al helemaal omdat Noah weet waar ik woon. Daarnaast is het mijn grote droom om met Colt op date te kunnen. Ik heb al zolang gevoelens. Weggestopt maar elke keer kwamen ze terug. Het werd makkelijker toen Colt de vriendschap verbrak, maar toch waren ze er altijd.

Colt trekt me stevig naar zich toe. 'Ik wil jou Hailey. Ik kan het niet meer negeren. Ik weet dat jij je gevoelens niet meer kan negeren naar al die tijd. Ik wil er voor gaan. Ik wil dat je weet dat ik een hart heb.' Hij pakt mijn hand en plaatst die over zijn hart. 'Ik weet dat je er een hebt Colt. Ik ken je al heel lang.' zeg ik. Ik leg mijn hoofd weer tegen zijn borst.

'Je laat het af en toe gewoon niet zien.'

Bad guy (voltooid)Where stories live. Discover now