kapitel 26 - varmchoklad

1.3K 40 1
                                    

Fortfarande Felix perspektiv

Regnet öste ner på gatan, där vi sprang mot Zaras hus. Jag hade önskat att regnet va snö, det är mycket mysigare med snö. Iallafall vid denna tiden på året. Man blir heller inte lika blöt av snö som man blir av regn. Det vita huset med det oranga taket kom inom synhåll vilket gjorde att både jag och Zara ökade på stegen. Dock ser alla hus nästan likadana ut på denna gatan, bara lite olika former men färgerna är desamma på alla. Jag har faktiskt lärt mig vilket hur som är Zaras. Men i början var det svårt.

" Hallå vi är hemma" ropade Zara när hon och jag klev in genom den vita dörren med ett runt fönster på.Blöta var vi båda två från topp till tå. " vadå vi?"  ropade Alex från sitt rum. Man hörde hur det trycktes på en massa tangenter vilket betyder att han spelar dator. Ljudet av tangenter hördes inte längre, alltså har han nog slutat spela. Straxt därefter hördes steg i trappan och Alex kom inom synhåll. " tja Alex" sa jag glatt till han samtidigt som jag hängde min blöta jacka på en utav de lediga krokarna. " Tjeena Felix" sa han med ännu gladare ton än vad jag hade. Han gick emot oss.  "Läget?" frågade jag samtidigt som vi gjorde vår lilla handslag som jag har lärt honom. Vilket består av ett klick ( man gör knytnäve och slår knogarna emot varandra) sedan drar vi ut hela knytnäven samtidigt som vi väcklar ut fingrarna. Simpel och enkel. " varför är ni så blöta?" skrattade han och kollade på oss båda uppifrån och ner. " omen vad tror du, det är ju inte så att det regnar ut. Nej nej!" skrattar Zara eroniskt. " Gud pissar" skrek Alex och hoppade runt.

" här du kan ta de här byxorna, vilken tröja vill du ha?" frågade hon och drog ut ett par gråa mjukosbyxor från ena lådan i garderoben. " jag kör utan tröja" sa jag och blinkade med ena ögat mot Zara. Hon skrattade som svar och drog sedan ut ett par svarta adidas byxor och en vit tshirt, antagligen till sig själv. " jag kan gå in till toan och byta om" sa jag och av någon konstig anledning var jag plötsligt nervös. " felix ta det lugnt, det går bra såhär" sa hon och placerade sina läppar emot mina. En pirrande känsla kröp sig fram i min mage. Denna tjejen gör mig så galet lycklig. Varje gång hon rör mig känns det som att jag svävar på fluffiga( hahahaha oscar) moln. Vi avslutade sakta kyssen.

(Varnar för lite dirty, men inte mycket haha)

Jag drog av det blöta byxorna och satte på mig de gråa mjukis byxorna. Det var skönt att få på sig ett par varma torra byxor. Zara hade redan fått på sina svarta adidas mjukis byxor. Jag tog tag med båda händerna på min tröja innan jag drog den över huvudet. Zara hade just dragit av sin tröja och stog endast i bh och byxorna såklart. Hon är vacker, sjukt vacker. Hennes smala midja och de fylliga brösten gjorde det svårt för mig att slita blicken ifrån henne. Hennes blick var fäst på min mage och det verkade som hon gillade det hon såg. Sakta gick jag fram till henne och placerade mina händer på hennes midja. " vet du hur fin du är" sa jag och kollade in i de isblåa ögonen som sitter på hennes vackra ansikte. Hennes kinder ändrades till en aning rödare nyans. " nej, men jag vet hur fin du är" sa hon och placerade hennes läppar på mina. Jag öppnade sakta munnen och våra tungor började direkt att brottas. Snabbt övergick kyssen till hångel. Jag tryckte löst upp Zara mot väggen. Hon virade sina ben runt mig och tog ett hådare grepp kring min nacke. De där fjärillarna kom till min mage igen. Kyssen avslutade vi i ett fåtal sekunder för att hämta oss. Jag placerade mina läppar emot hennes hals. Ett svagt stön lämnade hennes mun vilket tyder på att hon gillade det. Lite här och var placerade jag mina läppar på hennes hals och på det sista stället lämnade jag ett litet sugmärke. Ett ljud som tyder på att dörren öppnades hördes och straxt där efter hördes små fnissningar. Snabbt avslutade vi kyssen och kollade mot dörröppningen. " Alex vafan det finns något som heter knacka" skrek Zara och drog åt sig sin tröja som hon inte hade hunnit sätta på sig. Hon satte snabbt på sig den. " vad har ni gjort" skrattade han och kollade med stora ögon mot oss. " Vi bytte bara om eftersom vi var blöta" snästa Zara och tog tag i min hand samtidigt som hon började gå mot dörröppningen. "  Felix visst gjorde ni något mer" fnissade han och kollade upp på mig när vi gick förbi honom. " Vi pussades lite bara, du kommer förstå när du är äldre" log jag retsamt mot honom. Han räckte ut tungan som svar vilket gjorde att jag skrattade till. Jag har faktiskt kommit väldigt nära Zaras familj. Iallafall Alex. Även fast han kan vara lite små jobbig ibland så tycker jag om honom väldigt mycket. Han är nästan som en lillebror till mig.

Vi gick ner för den träfärgade trappan och fortsatte in till köket. " Vill du ha lite varm choklad ?" frågade Zara och drog fram en kastrull från en utav lådorna. " Jaa, kan vi inte bara mysa och kolla på någon film sen?" sa jag och gick till kylskåpet för att ta fram ett paket mjölk. " Ja det gör vi" sa hon nöjt . Vi blandade ihop mjölk, kakao och socker i kastrullen. Det blir faktiskt godare än med oboy eftersom detta smakar mera choklad, vilket jag älskar. " Kan du se ifall vi har några marshmallows?" sa hon medan hon vispade runt i kastrullen. " Allt för dig" sa jag och började gå mot deras skafferi, innan jag insåg att jag inte har någon aning om vart det brukar ha sina marshmallows. " Eller vart brukar ni ha dom förresten" skrattade jag och kollade mot henne. " du var påväg rätt, i skafferiet" log hon. Jag fortsatte stegen mot skafferiet och öppnade det. Jag kollade på varenda hylla. Ingen marshmallows.  " nä ni har ing" började jag innan jag såg en oöppnad marshmallows påse i hyllan mitt framför mig. Såklart blir man så blind när den ligger precis framför ögonen på en. " eller jo ni har visst" skrattade jag och tog fram påsen. " Bra, jag tror det är tillräckligt varmt nu" sa hon och började hälla upp i muggarna. " Alex vill du ha varm choklad?" ropade hon. " jaa" skrek han som svar.   Snabbt hördes steg i trappan och straxt efter stod Alex ut i köket. Han tog i en utav de vita kopparna och satte sig vid bordet. " ska du inte ha grädde på?" frågade Zara. " och marshmallows" tillade jag. " jooo" skrek han glatt, precis som en liten treåring som vill ha sitt lördagsgodis.

" så vilken film ska vi se?" frågade Zara när vi placerat oss i hennes säng. " kan vi inte se skräck?" frågade jag och kollade glatt mot henne.  Ansiktsutrycket ändrade hon från normalt till rädd" skojar du? Vi ska vara hemma själv hela kvällen, skräck är det sista jag vill se" sa hon skräckslaget." men kom igen" sa jag och tog en klunk av chokladmjölken. " okej, på ett vilkor" " vadå för vilkor" skrattade jag och kollade på henne. " att du sover här inatt för jag kommer inte våga sova själv" skrattade hon nervöst. " dina föräldrar har väll kommit hem då?" sa jag " jag sover väll ändå inte i samma rum som  dom" skrattade hon. " inte? Det trodde ju jag" sa jag och höjde ögonbrynen. Hon blängde surt som svar. " det är klart jag sover här hjärtat" sa jag och knappade in Conjuring på swefilmer. Filmen kom upp och jag satte igång den. " varför gör jag det här" frågade Zara och hoppade närmre mig." för du vill att jag sover här, right?" skrattade jag och la mina armar runt Zara. " antar det" skrattade hon.

Detta kapitlett skulle kommit upp igår men mitt internet försvann, både vårt wifi och mitt 3G. Lite tråkigt, fast det var vid typ tio på kvällen och jag somnade vid elva så det var inte så hemskt. Men nu funkar det igen. Nästa kapitell kommer senare i veckan. Har ridning idag och träning imorgon. Har läxor till onsdag, massa inlämningar. Men jag ska försöka skriva så fort jag har tid. Innan helgen ska jag försöka få till ett kapitel!

Kram =)

The perfect two | The foooWhere stories live. Discover now