Kapitel 22 - är det röksug?

1.5K 43 0
                                    

Zaras perspektiv

Oscar hoppade upp på sin moppe och jag hoppade upp bakom Felix på hans gröna moped. Jag flätade ihop min armar runt hans vältränade kropp innan vi körde hem till Ogge. Verken Omar eller Ogge visste om mitt och Felix förhållande. Det är lite konstigt, att vi inte sagt något om det. Jag menar så många veckor som vi faktiskt varit tillsammans. Men dom ska få reda på det idag. Så är det bara.

Vi hade inte långt kvar hem till Ogge. Min mun började kännas torr och huvudet snurrade. Det var precis som den känslan när man ätit godis och man vill ta en till men det är slut, man bara måste ha en till. Precis den känslan har jag nu. Men vad det är jag är så sugen på vet jag inte. Eller kan det va? Nä inte efter en, eller? Jag kan säga till Felix och Oscar att jag behöver ringa ett samtal, så kan jag ta en cigg då. Jag menar en till cigg kan ju inte skada.

Vi svängde upp efter Oscar till Ogges uppfart. När motorn hade stannat hoppade vi av. Jag stog länge och försökte får av hjälmen innan Felix kom och knäppte upp hjälmen. " som vanligt" skrattade han och drog av mig hjälmen. " skaffa lättare knäppe" muttrade jag och drog fingrarna genom håret för att fixa hjälmfrillan. " du är så söt när du är sur" skrattade han." ska ni stå där och turtuduva eller ska vi gå in" frågade Oscar glatt. " går ni in så länge? Jag måste bara ringe ett samtal" sa jag och höll upp mobilen. Dom båda kollade frågandes emot mig. " okej, men dröj inte för länge , vill inte sakna dig för mycket" flinade Felix. " tönt , men jag lovar jag ska inte dröja länge" skrattade jag.

Jag tog upp telefonen och lossades knappa in ett nummer. Oscar öppnade dörren och de kliver in, jag antar att man gör det hos varandra när man känner en så bra. Jag tror inte dom bara kliver in så hos främlingar. Jag skrattade åt min tanke innan jag försvann bakom hörnet på garaget. Jag vill inte att någon ska se mig, speciellt inte dom. Jag tar upp det röda paketet ur jackfickan och öppnar det, sätter ciggen mellan tänder och drar fram tändaren ur den andra fickan. Den brun vita pinnen tänder jag på och drar in ett bloss sedan ut. Jag får tillbaka godis känslan, när man tar en bit godis och vill ha en till och det finns fler och man tar fler. Den känslan kom fram nu. Är det såhär det är att vara beroende? Nej jag kan inte redan vara det. Jag drar in ännu ett bloss sedan blåser jag ut i ett rökmoln. 

*

" Jag visste det , jag visste det!" hojtade omar glatt när Felix precis berättar om vårat förhållande. Hur han nu har kunnat veta det är en gåta.  " jo tjena, du visste det verkligen" skratade jag eroniskt och kollade mot Omar som gav mig en sur blick. " Ja det gjorde jag faktiskt" muttrade han och snurrade ett varv på den vita skrivbordsstolen som tillhör Ogge. " hur visste du det då" skrattade Felix och satte sig ner jämte mig i den vita sängen som också tillhör Ogge. " man ser det på dig Felix, du kollar på Zara på ett speciellt sätt. Om ni inte visste det så är jag faktiskt kärleks guden Omar, många kallar mig Amor men dom vänder lite fel på bokstäverna bara" sa han nöjt och snurrade ännu ett varv på stolen. Jag skrattade till åt det han just sa vilket de andra också gjorde. Omar kollade ännu mer nöjt mot oss innan han öppnade sin mun " så oscar du har vetat om detta länge?" frågade han och blev genast seriös. " ehm nja inte länge men ett tag" skrattade han och lutade sig mot väggen. " hur länge är ett tag?" frågade Ogge  och kollade först mot Oscar sedan mot mig och Felix. " bara någon vecka" sa han som svar till Ogge.

Kvällen gick snabbt förbi. Vi hade suttit länge och snackat om allt mellan himmel och jord, mat han vi också med att äta, vi kollade även på en film. Dock kollade jag inte så mycket då det var någon skräckfilm som killarna valt. Jag satt mest gömd under en filt under hela filmen. Men vi hade en mysig kväll. " tack för sjutsen" sa jag och hoppade av moppen. " inga problem" sa Felix. Han placerade sina läppar mot mina och helt plötsligt brottades våra tungor om dominans. Det kittlade i magen av alla tusen fjärillar som befann sig där just nu. " är du ledig imorgon?" frågade jag när vi avslutat våran kyss. " Jag ska till studion vid tio till klockan ett, vi kan mötas på stan efter det och käka lunch tillsammans?" frågade han. Hans blåa ögon tindrade i månens sken. Han är vacker, mycket vacker. " låter bra, vi hörs imorgon" sa jag och gav honom en lång kram. " hejdå hjärtat, älskar dig" sa han medan han drog på sig hjälmen. " älskar dig med" sa jag och log sådär fånigt mycket. Så man gör när man är lycklig.

Jag börjar redan sakna honom, denna killen gillar jag mycket. Han får mig att må bra, väldigt bra. Jag smålog för mig själv när jag gick på den grusade vägen upp till dörren. Jag drog ner det kalla handtaget och öppnade. " hallå jag är hemma" ropade jag och drog av mig mina skor genom att sätta ena foten mot den andra fotens häl och dra ner. Något jag alltid gör, tar någon äns av skorna med händerna nuförtiden? " hej gumman, jag är på kontoret dom andra sover" ropade mamma ifrån det lilla rummet som ligger jämte hallen. Så kallat kontoret.

" hade ni trevligt ?" frågade mamma glatt när jag kom in på kontoret. " ja" sa jag enkelt. " Så hur är det emellan dig och Felix?" frågade hon nyfiket. Där kom fjärillarna igen. Så fort jag hör hans namn, så fort jag ser han , så fort jag hör hans röst så kommer fjärilarna till min mage. " vad menar du?" sa jag frågandes. Egentligen visste jag mycket väll vad hon menade. Jag har hängt med Felix mycket senaste tiden, han bjöd mig på dejt så jag förstår om mamma anar att det är något emellan oss. " jag tycker ni umgåtts så mycket nu, har du känslor för honom?" sa hon glatt. Jag behöver äns inte fundera på den frågan. Känslor? Ja det har jag. Väldigt starka sådanna. " Ja, ja det har jag" sa jag stolt och kollade mot mamma som log sådär fånigt. " är ni?" började mamma innan jag avbröt henne. " Ja vi är tillsammans , några fler frågor?" sa jag och skrattade. " men vi känner ju inte Felix så mycket, kan du inte bjuda över han på middag imorgon kväll?" frågade hon nyfiket. Precis som att jag var hennes mamma och att felix va hennes kompis som hon gärna ville träffa. " jo det kan jag väll" suckade jag. Varför ska mamma alltid vara så nyfiken i mitt kärleksliv. " vad bra , vad vill ni ha att äta och ska jag köpa hem snacks och"började hon stressat. " mamma chilla bara laga någonting, det blir superbra. God natt" skrattade jag och gick ut ur kontoret. " blir tacospaj bra?" . " Ja mamma det blir jätte bra" suckade jag. Imorgon ska alltså Felix träffa min familj, mygad vad dom kommer skämma ut mig. Varför sa jag till mamma att jag kunde bjuda över honom? Hur tänkte jag där?

Nu har jag fått tillbaka skrivandet igen hhahaha, ni fick ett litet längre kapitel nu igues??? Aja nu ska jag sova, skola imorgon. Palla. Två prov denna veckan med , fuck my life! Hoppas ni alla får en bra dag imon, och sov gott alla. God natt, eller fooonatt <3

The perfect two | The foooWhere stories live. Discover now