Kapitel 4 - bråket

2.1K 55 1
                                    

Mitt hjärta dunkade snabbare , och hela jag skakade. Jag var rädd. Rädd för en kille som varit min pojkvän, hur kan man va det? Jag kysste inte tillbaka, men han fotsatte att kyssa mig ner på halsen Hans händer letade sig in under min tröja. Jag drog undan hans huvud och kollade storögt på han.

- vad fan gör du? Min röst var svag, det jag sa kom mer ut som en viskning.

- zara jag...

- hampus snälla bara gå nu. Jag gick fram till dörren i mitt rum och öppnade den.

- jag tänkte just säga att jag älskar dig ,men du är så jävla ego Zara! sa han och kollade rakt in i mina ögon.

Han gick med snabba steg ut från mitt rum, och bara några sekunder senare hörde jag dörren smällas igen där nere. Jag gled ner längs dörren till mitt rum som jag just stängde. Jag fattar inte att jag kunde falla för honom.

- vad det skönt att duscha? Frågade mamma när jag kom in i köket.

- mm, svarade jag medan jag tog upp en tallrik från bordet. Jag gick fram till köksön där maten stod. Pasta och köttgryta, helt okej men inte min favorit. Jag lastade upp en portion på min tallrik innan jag gick och satte mig vid bordet där Olivia och Alex redan satt.

- vad glad du ser ut! Skrattade Alex medan han åt på sin pastabit.

- käften! Muttrade jag och hällde upp mjölk i mitt glas.

Alex är min lillebror, han är verkligen en jobbig skitunge som ofta gå mig på nerverna. Men bortsett från de så älskar jag honom. Olivia är min storasyster, alltså är jag mellanbarnet i familjen. Vilket är både för och nackdel. Hon och jag är riktigt nära varandra och vi delar många hemligheter. Jag älskar mina syskon lika mycket.

- jaha då börjar skolan imorgon, ska det bli kul? Frågade pappa

- neee, sa vi alla tre i kör samtidigt.

Jag hade valt inriktningen ekonomi, då jag tycker det verkade roligt. Jag valde även danslinjen, vi kommer ha dansträningar istället för vanliga gympa lektioner. Jag har gått på dans så länge jag kan minnas. När jag var liten började jag på discodans och har gått på det i stort sätt hela mitt dansliv.

- zara hjälper du mig att diska? Frågade mamma ,jag var just påväg att gå ut till tv där resten av familjen satt.

Jag gick tillbaka in till köket och började sätta in i diskmaskinen.

- var festen rolig igår? Frågade hon med en lugn röst, jag tror hon anade att något hade hänt då jag varit på dåligt humör ända sedan jag kom hem. Jag kände hur tårarna brände , jag vill inte gråta nu igen. Har jag verkligen några tårar kvar?

- okej, mumlade jag medan jag sköljde av tallriken.

- hur är det mellan dig och Hampus? Han verkade inte så glad innan när han gick här ifrån? Han va så snabb att jag knappt han reagera att han gick.

- det är bra mellan oss, okej vi småtjafsade bara lite men vi har löst det nu. Kan du sluta va så jobbig o fråga en massa? Sa jag irriterat.

- förlåt gumman, men du berättar väll för mig om det är något som bekymrar dig, om det händer något? Sa mamma och kollade på mig med bekymrad min.

Mamma och jag hade inte den bästa relationen till varandra. Hon jobbade ofta och satt dag in och dag ut inne på sitt kontor där hon ville jobba ostörd. Vi fick inte mycket tid till varandra vilket gör att vi inte hinner ha så mycket mor och dotter tid. Men hon är ändå min mamma och jag älskar henne ändå.

- ja mamma, Sa jag med vänlig ton, för första gången idag.

- gå nu och sätt dig vid tv och ta det lite lugnt jag fixar det sista här ute, tack för hjälpen hjärtat!

Jag börjar komma igång nu, jag har väldigt mycket planerat om vad som kommer hända. Jag tror nog ni kommer gilla det, gilla o kommentera så får ni alla en kaka!

En stor bamsekram till er alla <3

The perfect two | The foooWhere stories live. Discover now