-7-

2.5K 99 3
                                    

Hastalar grubu benim gibiydi. Her biri en az bir kez o lanet olası hastaneye kapatılmıştı. Veronica bana 3 kişi dışında hiçbiryle ilgili başka bilgi vermemişti. İlk Andrew dan başladı. Andrew 2.sınıftı ama 18 yaşındaydı. Yaşadığı olaylar yüzünden 2 yıl sınıfta kalmıştı ve "Hasta" lar a bulaşılmamasının tek sebebi oydu. İnsanlar ondan gerçekten korkuyordu. Diğer iki kişi ise ölmüştü. Neden ve ya nasıl anlatmamıştı Veronica. Aslında bu drum oldukça garipti okulda benden başka benim gibi 5 kişinin olması biraz garipti. Belki... Belki bana iyi gelirlerdi, belki de bütün hayatımı tekrar ateşe vericek kıvılcımlar olurlardı. Bilmiyorum insanlardan gerçekten nefret ettiğim tartışılmaz bir gerçek. Ama benim gibi olanlarla zaman geçirmek isteyebilirdim. Ya da yanlız kalabilirdim her zamanki gibi ama Veronica sürtüğüyle takılmak bundan sonra söz konusu bile olamazdı. Okulda uğraşılan zavallı olmak istemiyordum ama Kyle la konuşucaktım...

***********************************

Tekrar zil çaldı. Programa göre öğle tenefüsündeydik. Sınıftaki herkes kafeteryaya gitmek için ayaklanmıştı. Evan ve Kyle da bu gruba dahildi. Seri bir hareketle yerimden kalktım ve Kyle sınıftan çıkmadan onu yakalamayı başardım.

"Kyle şey acaba biraz konuşabilir miyiz ?"
dedim. O anda Evan geldi ve lafa daldı.

"Gidelim Kyle. Veronica' nın yeni oyuncağını da bırakalım oynasın"
dedi. Tabi ki o anda sinirim parlayıverdi. 
Evan' ın boynundan tuttuğum gibi tahtaya yapıştırdım. Oldukça güçlü bir çocuktu ama ben ondan daha çevikdim. 

"Sözlerine dikkat et. Bu konu önemli ve eminim seni de ilgilendirecektir"
dedim ve boynundan elimi çektim. Nefes nefese kalmıştı. Bunu yaptığıma tam o anda pişman oldum. Artık kesinlikle aralarında yer edinemeyecktim.  Bu sefer de Veronica peşimi bırakmıyacaktı ve benim hasta olduğumu öğrendiğimde ise tamamen dışlanmış bir hasta olacaktım ve bütün okul hayatım cehenneme dönücekti.
"Seni pis sürtük senin diyeceğin hiçbirşey beni ilgilendirmez"
dedi ve Evan da Kyle da sınıftan çıktı. Veronica o arada koşarak yanıma geldi 

"Ah canım sen iyi misin birşeyin yok ya ?" 

tarzında birşeyler söyledi o yapmacık sürtük hastaneden çıkan insanlara ettiği laflar ve ekstra sahte oluşu beni çileden çıkartıyor ve sinirlendiriyordu ayrıca bu okuldaki tek şansımı da o göt veren uğruna kaybetmiştim. Arda arda sorular soruşu ise beni iyice sinirlendiriyordu. Ses tonu yapmacıklığı kendini prenses sanması. Dayanıcak gücüm kalmadığında onu saçlarından tuttum ve aynı şekilde tahtaya yasladım. Kulağna doğru eğildim ve hafifçe fısıldadım.

"Bütün sorularının cevabını öğrenmek istermisin Berbie bebek çünkü ben hastayım yıllardır hastanede yatıyorum ve hastalıklarım şu an sayamıyacağım kadar fazla . Seni öldürmemi istemiyorsan benden uzak dur."

dedim ve saçlarından tutup onu öğretmen kürsüsüne doğru fırlattım.  Ayağa kalktı ve ağlayarak sınıftan çıktı.

"Bunun bedelini ağar ödeyeceksin.

~   HASTA 1 ~Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum