-17-

1.2K 38 7
                                    

Ağır cinsel içerilk !!! Miğdeniz kaldırmayacaksa bu bölümü okumadan geçin ! KAN VE SEKS BIR ARADA YANI CIDDEN MIDENIZ KALDIRMAZSA GECIN !

Onun kanının tadını özlemiştim. Aynı eskisi gibiydi.

3 Yıl Önce
Yazardan
Oliver: 15
Simone 12

Oliver: Korkuyor musun
Simone: Evet
Oliver: Korkmamalısın.
dedi ve Simon' un eline çakıyı tutuşturdu. Simone yapması gerekeni biliyordu. Oliver' ın önce dilini sonra da dudağını kesti. Simon' un kalp atışları gittikçe hızlanıyor kanın kokusu ve görünüşü onu kendinden geçiriyordu. Oliver' ın saçlarından tuttu ve dudağına yapıştı. Oliver' ın kanı Simon' un ağzına yayılırken Simone un duygularını anlatacak kelimeler yoktu.  Öpüşürken Oliver Simon' un göğüslerini ve kasıklarını nazikçe okşuyordu. Simone Oliver' ın dokunuşlarının verdiği zevkle kıvranırken Oliver Simon' un dudaklarından ayrıldı ve onun boynuna yöneldi. Boynuna kondurulan öpücükler Simon' un ağzından minik inlemeler kaçmasına neden olmuştu. Oliver öpücüklerini aşağıya doğru devam ettirdi. Simon' un göğüslerini öptü. Simon' un henüz minnacık olan göğüsleri Oliver' ı tatmin ediyordu. Oliver daha da aşağıya indi önce karına sonra da vajinasına. Sonunda Oliver başını kaldırdı ve Simon' a izin istercesine baktı.

Simone: Hazırım artık yap hadi.

dedi. Oliver parmağını götürdü ve Simone' nin bakireliğinin son saniyelerine doğru ittirdi. Simone müthiş bir zevkle bağırdı. Bu acı ona öyle büyük bir haz veriyordu ki tarifi yoktu. Çok büyük bir acı olmasa da hayatında sadece bir kere yaşayabileceği bir acı olduğunu biliyordu. Oliver Simon' un bakirelik kanını alıp alnına sürdü bu küçük ayini yapmayı yıllardır bekliyordu. Oliver artık onun içine girmek istiyordu. doğruldu ve Simon' un gözlerinin içine baktı. Henüz 12 yaşında olmasına rağmen o bunu istiyordu. Oliver onun gözlerinde bunu görebiliyordu. Bu yalnızca seks değil onlar için bir ayindi. Kendilerinden geçtiler...

~   HASTA 1 ~Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin