☆6☆

2.7K 108 3
                                    

" Tak tak tak"

diye vuruldu kapı. Ders başlıyalı henüz 10 dk dan az olmuştu. Öğretmen gir diye seslendi. Kapıdan içeri sarışın mavi gözlü yüzünde çilleri olan muhteşem bir çocuk girdi. Öğretmenden özür dileyerek içeri girdi ve benim olduğum sıraya doğru gelmeye başladı. Muhtemelen bu Evan' dı. Evan , Kyle' ın yanından geçerken Kyle elini havaya kaldırmıştı ve Evan da Kyla ın eline beşli çakmıştı. Görülen o ki arkadaşlardı. Yanlız Evan beni daha fark etmemişti. Ve 3-2-1. Yüzünde memnuniyetsiz ve ayrıca şaşkın bir ifade vardı. Çantasını bıraktı ve masaya oturdu. Defterinden bir sayfa koparttı ve  birşeyler yazıp bana uzattı.

" Kimsin sen? "

Kağıda cevabımı yazıp ona uzattım.

"Yeni geldim adım Simone"

Cevabımı okuduktan sonra birşey yazmadı ve derse odaklandı.
Zil çaldığı anda Veronica yanıma geldi. Evan rahatsız olmuş olmalı ki Veronica yı görür görmez Kyla ın yanına gitti ve Kyle ve Evan dışarı çıktılar. Veronica yine o yapmacık gülüşüyle bana bakıyordu. Yanıma oturdu ve kapıya doğru küçümseyici bir bakış attı.
" Hastalar işte ne olacak"
dedi. Hasta derken neyi kast ettiğini anlamamıştım. Benim suskunluğum dan anlamış olacak ki hiç birşey anlamadığımı konuşmaya başladı. Okulun hepsinin bir popülerkik şemasını çıkardı sanki gerçekten gerekiyormuş gibi.  En sonunda aklımda da pek birşey kalmamıştı sadece bir Isabel vardı bide sevgilisi Justin onlar sevgiliydi bu Veronica, Isabel in kardeşiydi ve okulda burslulardan bile daha kötü görünen bir "Hasta" lar diye  bir grup vardı. Veronica hepsinin piskopat olduklarını söylüyordu hepsinden korkmalıymışım hepsi rahatsız akıl hastanesi kaçkınıymış. 
*Evan
*Kyle
*Angel
*Andrew
* Juliet
beş kişi. Ne yapmışlardı ne olmuştu ki böyle diyorlardı. Araştırmalıydım...

    

~   HASTA 1 ~Nơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ