-9-

2.4K 95 5
                                    

Evin salonu multimedya da.

Bu bir hafta çok hızlı geçmişti. Yeni evime hemen yerleşmiştim. Yanlızca sipariş ettiğim bazı şeyler kalmıştı ondan sonra evden çıkmam bile gerekmiyecekti. Bir haftalık bu süreçte hem evi düzenlemiştim hem de ehliyet kursuna yazılmıştım hem araba hem motor için. Ayrıca okuldan gelen bir şikayet üstüne dağ evimin anahtarları karşılığında saçlarımı normal bir renge boyatmam gerekiyordu (sarı, kahve, kızıl, siyah). Ben de saçlarımı eski rengine sarıya boyatarak dağ evimin anahtarını geri aldım. Tatilim yarın sabah bitiyordu.
***********************************

Alarmın sesiyle uyandım. Bu gün okula gitmem gerekiyordu. Yatağımdan kalktım ve saate baktım. Saat daha erkendi. Birşeyler yiyebilirdim. Buzdolabını açtım ve kendime küçük bir kutu meyveli yoğurt çıkarttım. Yoğurdu yedikten sonra üzerine spor kıyafetlefimi giydim ve koşu bandıma çıktım. Koşarken müzik dinlemeyi seviyordum. Hem dinledim hem koştum.

***********************************

1 saat sonra banyoya girdim. Evde bana karışmayan insanların olması bana iyi geliyordu. Aşağıya indiğimde Pentegon aşagıdaydı.

Sınıfa girdiğimde herkesin ölümcül bakışları üzerimdeydi. Görünen o ki hiç kimse geçen haftayı unutmamıştı. Her neyse umrumda değildi ne yapabilirlerdi ki ? Yine aynı yerime Evan ın yanına oturdum. Evan tek kelime dahi etmemişti. Hatta beni gördüğü an kalkıp gitmişti. Dersin başlamasıyla Evan sınıfa geri girmişti. Derste gördüğümüz konuyu daha önce görmüştüm gerçekten çok sıkıcı bir ders oluyordu. Ben de rsim çizdim...

***********************************

Zil çaldığında herkes sınıftan çıkmıştı. Yalnızca brn kalmıştım. Kulaklıklarımı takıp müzik dinliyordum. O sırada iki tane kız öfkeyle sınıfa girip yanıma geldiler. Bizim sınıftan değillerdi. Kulaklıklarımı çıkardım ve onları izledim. Kızlardan biri bağırarak saçlarımı kavradı ve beni sürükleyerek masadan kaldırdı. Evet canımı yakıyordu ama bunu yaparken bana haz verdiğinin farkında bile değildi.

"Kimlere bulaştığına dikkat etmelisin küçük sürtük" 
dedi ve beni savurarak yere fırlattı. Veronica orospusuna mazoşist olduğumu söylemiştim bunlar Evan' ın üzerime saldıkları olmalıydı. Gerçekten iyi bir performan çıkartacaklarına inanıyordum. Bana bu hazzı verdikleri için sonradan onlara teşekkür etmeliydim. Yerden kalkmaya çalışırken birisi bana tekme attı ve tekrar yere düştüm. Yüz üstü yerde yatıyordum kızlardan biri üzerime çıktı ve kulağıma fısıldadı.
"Söylediğin hiç birşey kimseyi ilgilendirmiyor pis fahişe." 
Sonra ahhhhh o mükemmel acı uzun süre sonra tekrar bedenimdeydi biri sırtımı jilet veya benzeri birşeyle kesmişti. Altlarında zevkten inledim. Tabi onlar bu inlemenin zekten olduğunu bilmiyordu. Sonra tam kesiğin üzerinde kızlardan birinin ağzını hissetmiştim. Kızın satanist olduğunu tahmin ettim. Çünkü çoğu hasta bile bunu iğrenç bulurdu. Kız o kesikten gelen kanı şevkle içine çekiyordu. Kanın vicudumu terk ettiğini hissediyordum gittikçe kesikler artıyor kan kokusu yoğunlaşıyordu. Ben de istiyordum tadını özlemiştim. Eski ben yavaş yavaş gözlerini açıyordu sanki. Üzerimdeki beyaz hırka kana bulanmıştı ama önemi yoktu. bütün günü kan kokusu içinde geçirmek hoşuma gidecekti. Kızlar koşarak sınıftan çıktılar. Onlara yetişmeye çalışmayacaktım. Sırtım hala kanıyordu revire gitmeliydim.

**********************************

Revirdeki doktor beni gördüğünde şok geçirmişti. 
"Ah tatlım sana ne oldu böyle"
diyerek beni sedyenin üzerine oturtturdu.
" Sadece sınıfta geri geri yürüyordum ve düştüm masanın altındak, demir yer de sırtımı kesti."
dedim. Evet bahanem pek iyi değildi ama iş görücekti. Kadın üzerimi çıkartmamı istedi. Pansuman yaptıktan sonra bir kağıt yazdı ve kağıdı öğretmene vermemi söyledi. Sınıfa gittim ve kapıyı çalarak içeriye girdim. Öğretmen beni gördüğünde doktorun geçirdiğinden daha büyük bir şok geçirdi ve sınıftaki kızlardan biri üzerimdeki kanı görür görmez bayılıverdi.
Öğretmen: Sana ne oldu böyle.
Ben: Sadece masanın kenarı çizdi.
dedim ve kağıdı verip yerime geçtim. Öğretmen hemen bayılan zavallı kızın yanına gitti. Sınıftaki herkesin üzerinde bir panik hali vardı. Ortalığı karıştırmıştım. Sıradan Veronica' nın intikamı vardı. Ondan sonra belki rahat olabilirdim.

***********************************

Öğlen tenefüsüne kadar ki tüm tenefüslerde sınıfta oturup müzik dinlemiştim. Oldukça huzurluydum bile denebilir. Öğlen tenefüsünde ise kahve almaya kafeterya ya gittim...

Bir dahaki bölüm oldukça hareketli olucak...

~   HASTA 1 ~Where stories live. Discover now