-39-

635 25 10
                                    

Uyandığımda çırılçıplaktım. Yanımda Calvin vardı. Tanrım dün gece ne olmuştu. Başım çatlayacak gibiydi.Yataktan kalktım ve önce duşa girdim ve yine Calvin'in buluzlarınndan ve boxerlarından birini giydim. Her şeyi Calvin Klein' di. İronik.

Aşağıya indim ve dolaplarımmm karıştırdım. Dolaptan mısır gevreği buldum, süt de vardı. Tabanları da bulmuştum. Aslında evin düzeni küçüklüğümden beri hiç değişmemişti. Oturup hızlıca onları yedikten sonra bir ağrı kesici alıp yukarıya geri çıktım. Ben odadan içeri girdiğimde Calvin başını tutarak yatakta uyuyordu.

Ben: Günaydın.
Calvin: Vay.Günaydın küçük şeytan.
Ben: Çılgınca bir geceydi.
Calvin: Benim için de öyleydi.
dedi ve güldü.

Calvin: Kahvaltı ettin mi ?
Ben: Evet. Mısır gevreği yedim. Ağrı kesici almam gerekiyordu.
Calvin:Tamamdır o zaman. Ben bir banyo yapıp gelicem.

dedi. Başımla onu onayladım vr etrafa dağılmış olan kıyafetlerimi topladım.

Sanırım biraz suçlu hissediyordum. Andrew' a ihanet etmiş gibi. Ama saçmaydı. Sonuçta o başka bir kızın kollarında beni düşünmüyordu. Ben neden kendimi üzecekdim ki ?

Eşyalarımı toparlayıp bir araya koyduktan sonra. Tualete girdim. Calvin hala banyodaydı. Ama umrumda değildi. İşedim ve geri çıktım. Şu an bana nr oluryordu bilmiyorum ama kendimde değildim. İşler her zamanki gibi boka sarıp gidiyordu. Bunu hissetmek o kadar da zor sayılmazdı.Hayat kalitem her zamanki gibi yerlerdeydi. Neden böyle olmak zorundaydı ki sanki. Her neyse beğnimi şu an yaptığım plana vermek istiyordum. Basitti Calvin'le konuşup Lisa'yı kendine aşık etmesini ve sonra da öylece bırakmasını isteyecektim.

Bir dakika hala bunu istiyor muydum ? Belki Andrew gibi değildi. Olamazdı da ama Calvin'i seviyor muydum ?

Calvin' i sevdiniz mi ? Calvin mi Andrew mu ?

Medya da Calvin.

~   HASTA 1 ~Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu