Deel 12

9 0 0
                                    

Ik loop het huis van Anne binnen. Het is een week later. Annabel heeft met haar ouders alles besproken en ze heeft besloten bij Anne in te trekken. Bel en ik zijn heel close geworden. Harry heb ik niet meer gezien. Op het nieuws staat dat hij weer zijn oude playboy leven op pakt.
'Belletje! Bellie ben je hier' roep ik. Ik hoor meteen gedonder op de trap en dan springt een enthousiaste Annabel in mijn armen die ik lachend opvang. 'Ik wist niet dat je zou komen!' Roept ze blij. 'Surprise' glimlach ik. 'Goed je bent aangekleed. Let's go' zeg ik. Ze kijkt me nieuwsgierig aan. Ik grinnik alleen.

Ik heb een rode kooltrui aan en een geruit kort rokje

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ik heb een rode kooltrui aan en een geruit kort rokje. Ik heb ook een panty aan met blauwe slee hakken.

(Dit, maar dan is de haarband rood en het haar ook rood)Mijn haar zit met een bandana naar achter alleen er zitten wel wat plukjes langs mijn gezicht

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

(Dit, maar dan is de haarband rood en het haar ook rood)
Mijn haar zit met een bandana naar achter alleen er zitten wel wat plukjes langs mijn gezicht. Annabel heeft ook een leuke outfit aan.

Een boyfriend broek, gele trui en daaronder een zwart wit gestreept kooltruitje dat onder de trui vandaan komt bij de mouwen en kraag

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Een boyfriend broek, gele trui en daaronder een zwart wit gestreept kooltruitje dat onder de trui vandaan komt bij de mouwen en kraag. Ik stap in en zij volgt al snel en dan rijd ik weg. We gaan naar Lou, de styliste van de jongens en dan gaan we naar een concert van de jongens in de O2 arena. Niall vroeg of ik ging en had me kaartjes aangeboden. Die kon ik natuurlijk niet afwijzen. En Harry is Annabel haar broer dus dat zou wel goed komen. Ik zet grijnzend de muziek aan en begin mee te tetteren met Katy Perry. 'I kissed a girl and I liked it' Gil ik door de auto. Annabel kijkt me verbaasd aan. 'Je kan zingen!' Ik knik lachend. 'Harry en ik zongen altijd' ze vraagt naar het verhaal van mij en Harry en ik begin het lange verhaal uit te leggen.
We komen na drie kwartier aan bij de O2 arena. Ik laat pasjes zien aan de guard en loop dan door. Ik sla mijn arm om Bellie heen.
*klop klop klop* de deur gaat open en Lou vliegt in mijn armen. 'Hey!' Roept ze. Toen ik nog met Harry was en ik mee ging als ze gestyled werden ontmoette ik haar. Ze is echt aardig. 'Hey! Hoe gaat het!' 'Goed, druk maar goed' ze laat ons glimlachend in de stoelen zitten en begint dan met ons klaar maken.

Never EnoughWhere stories live. Discover now