Deel 10

8 0 0
                                    

Ik heb weer zitten huilen. Wanneer eens niet? Overal staat dat Harry ene nieuwe vriendin heeft. Ik mis hem zo erg. Al een maand lang heb ik deze onverdraagbare pijn in mijn lichaam. Het gaat niet weg. Ik negeer nog steeds alle telefoontjes van de jongens en de meiden. Ik praat tegen niemand eigenlijk. Dat ik vanochtend tegen die jongen bij Starbucks praatte is al bijzonder. Als ik weer op mijn telefoon kijk zie ik dat er foto's staan van mij en Alex van Starbucks knuffelend en handje vasthoudend. Dan word ik weer gebeld door Harry en neem vermoeid op. 'Valerie?' Hoor ik Harry vragend zeggen. Hij heeft een boze ondertoon. Ik antwoord niet, maar kijk voor me uit. 'Wat de fack zijn die foto's met 1 of andere jongen in een café?' Roept hij. 'Luister Harry. Jij hebt geen recht om daar iets over te zeggen want jij zelf zit met andere meiden om te gaan! Ik zie overal foto's van jouw en 1 of ander model' roep ik gefrustreerd terug. 'Hij vroeg trouwens voor een handtekening voor zijn zusje van jullie. Zijn zusje is ziek en ik knuffelde hem om hem sterkte te wensen. Zo, dat is mijn uitleg. Ik ben benieuwd naar de jouwe' zeg ik boos. 'Dit verzin je gewoon! Geef gewoon toe dat omdat ik weg was je meteen mogelijkheden zag om vreemd te gaan' roept hij boos terug. Ik hap naar adem en hoor mensen bij hem op de achtergrond hetzelfde doen. 'Wat?' Mijn stem word zachter. 'Je hoorde me wel' snauwt hij terug. Ik krijg tranen. 'Misschien moet ik inderdaad maar met Kendall Jenner nemen. Zij is tenminste altijd voorbereid en klaar voor de paparazzi. Zij is het tenminste gewend. Ik weet niet of dit gaat werken namelijk' zegt Harry en er zit geen sprankje medelijden of emotie in zijn stem. 'Ze zeggen ook dat publiciteit vreemde dingen kan doen met mensen. Ik zie het al bij jouw gebeuren. Ik kan niet ene slet daten weet je' snauwt hij weer. 'Ik vraag me juist af wat publiciteit met JOUW heeft gedaan. Het enige die ik nu terug wil is Harry. Mijn Harry' fluister ik met ene brok in mijn keel. 'Misschien heb je gelijk. Ik ben niet beroemd. Ik weet niet hoe het is, maar geef mij alsjeblieft niet op Harry. Alsjeblieft. Ik mis je zo erg en, en ik kan mijn bed gewoon niet meer uitkomen. Ik hou van je Harry. Heel veel en ik weet niet of ik het overleef als je me nog ene keer verlaat. Niet nog ene keer.' Zeg ik en huil al. 'Dan is dat jouw probleem Valerie. Ik wil niks met een hoer te maken hebben dus rot gewoon op' zegt hij emotieloos. 'Harry, alsjeblieft. Doe dit niet. Ik smeek het je gewoon. Verlaat me niet. Ik heb het al zo vaak gevraagd in mijn leven maar alsjeblieft. Als je maar ene beetje om me geeft Harry Styles dan verlaat je me niet' snik ik. 'Daar is het nu een beetje laat voor' en hij hangt op. Mijn wereld valt uit elkaar. Mijn wereld, mijn lichaam, mijn hart en mijn ziel. Alles valt uit elkaar. Je wilt niet weten hoe zwaar die maanden daarna waren.

Ik ben voor 6 maanden niet mijn bed uitgekomen. Ik heb haast niks gegeten, alleen maar gedronken. Ik had geen eens het flut om dronken meer te worden. Ik kon niks meer. Het enige wat ik wil is Harry terug. Mijn lieve, zorgzame, knappe Harry.

Er zijn dus moge sta eken voorbij gegaan en ik probeer ene beetje uit mijn depressieve stand te gaan, maar dat lukt niet en ik weet niet hoe lang ik het nog vol ga houden. Alles heeft me aan het denken gezet. Het is raar wat een jongen met je kan doen. Als je echt van hem houd zou je alles voor hem willen doen. Alles.
Ik ben heel veel in het nieuws geweest en Harry ook. Ik krijg heel veel haat. De hele tijd al eigenlijk. Toen Harry weg was tot nu. Hebben mensen geen hart ofzo? Harry is vanmiddag terug gekomen. Het staat overal op het nieuws. Weet je wie met hem mee kwam? Kendall. Dat prachtige model die nu Harry's vriendin is. Er knapt iets in mij. Ik ga uit bed, douche me, kleed me aan en doe mijn haar en make-up. Het is al avond. Ik doe een heel strak beige hele korte jurkje aan. Het vormt mijn lichaam mooi. Maar niet op de goede manier. Het laat heel veel huid zien. Het zit heel strak, de rug is open en het zit laat op mijn borsten. Ik doe zwarte stiletto's aan.

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Never EnoughWhere stories live. Discover now