Deel 9

5 0 0
                                    

Ik sta hier, met bibberende knieën, te wachten tot Harry en de rest hun vlucht op mag. Mijn handen trillen en ik huil nu al. Vandaag gaan ze weg en dan zie ik ze 6 maanden niet meer. Ook Danielle, Eleanor en Perrie gaan mee. Ik kan niet, want ik heb school. Alleen maar toetsen en examens. Ik ben zo jaloers op de meiden dat ze mee gaan.

Ik heb een witte broek aan met grijze strepen en een grijze baggy trui van harry

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Ik heb een witte broek aan met grijze strepen en een grijze baggy trui van harry. Ook mij witte all stars. Ik heb de ketting om die Harry me had gegeven toen ik zijn vriendin werd. Hij heeft dezelfde om.

Ik heb een goede ketting met ene infinity hanger met diamantjes en een bijpassende gouden infinity ring met diamantjes

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Ik heb een goede ketting met ene infinity hanger met diamantjes en een bijpassende gouden infinity ring met diamantjes. Hij heeft de ketting in het zilver zonder diamantjes. Ik zucht. 'One direction private jet kan boarden' hoor ik en ik begin al meteen te huilen. Ik kan al vertellen aan de blikken van iedereen dat ze medelijden met me hebben. Harry komt meteen op me af lopen en ik begraaf mijn gezicht in zijn trui. Ik pak zijn trui in mijn handen. 'Ga niet' huil ik. 'Alsjeblieft, laat me niet alleen Harry' ik trek aan zijn trui. Hij zucht en trekt me dichter tegen zich aan. Ik voel een traan van hem over mijn wang lopen als hij me kust. We weten dat dit de laatste kus is die we in een tijdje gaan delen. Ik begin alleen maar harder te huilen. 'Shhhh' sust hij en wiegt me heen en weer. Ik kan het niet geloven dat ik zijn knuffels en kussen moet missen. Dat ik de jongens hun gezelschap moet missen. Dat ik de meiden avonden moet missen. Scott blijft in LA voor een jaar voor zijn familie en verder heb ik alleen mijn moeder die de hele dag slaapt. Ik laat Harry even los en geef de rest ook een knuffel. Als ze weg willen lopen houd ik Harry nog tegen en kus hem met alles dat ik in me heb. Tranen stromen nog steeds over mijn wangen en mijn schouders stoppen niet met schokken. 'Ik houd van je Valerie' zegt Harry. Hij kust me en knuffelt me nog een laatste keer voordat hij en de rest door de deuren verdwijnen en de fans helemaal los gaan. Ik zak bijna door mijn knieën. Ik moet hem vertellen dat ik ook van hem houd! Ik sprint achter hem aan. Ze stappen bijna het vliegtuig in. Ik dus me een weg door de fans, maar het is bijna onmogelijk. 'Harry!' Roep ik als ik zie dat ze het vliegtuig in lopen. 'Harry' gil ik. Hij kijkt om recht in mijn ogen als ik naar hem toe ren. Hij laat zijn spullen vallen om me op te vangen. Ik sla mijn benen om zij middel en mijn armen om zijn nek. Hij houd me vast aan mijn billen en heupen als ik hem zoen. Ik trek terug. 'Ik houd van je' fluister ik in zijn oor. 'Maar alsjeblieft Harry, verlaat me niet. Niet nog een keer' ik kijk hem aan met tranen. Ik houd me nu vast met 1 hand en wrijft over mijn wang als zijn blik nog meer verzacht. 'Het spijt me, maar het moet, het hoort bij mijn werk' zegt hij verdrietig. Ik knik dan maar. 'Ik wacht op je' fluister ik. Hij kijkt me aan. Always?' Vraag ik als ik mijn pink naar hem uitsteek. 'Always' fluistert hij terug. Ik kus hem nog 1 keer voordat hij me laat zakken op de grond. Ik zak langzaam op mijn knieën en leg mijn hoofd in mijn handen. Hij kijkt nog 1 keer om. Ik weet dat hij me wil troosten en naar me toe wilt rennen, maar als hij dat doet gaat hij niet meer weg. En daarom draait hij zich om en loopt het vliegtuig in. Ik breek op dat moment helemaal. Hij is mijn wereld. Probeer jij maar is zonder je wereld te leven.

Ik loop het appartement binnen, maar dat geeft me alleen maar meer een leeg gevoel. Ik ben gewoon voor 6 maanden alleen.  Verdriet overspoelt me weer en ik zak op de grond en huil het uit. Hoe moet ik dit volhouden?

Ik heb net al mijn toetsen gehad. Het is al een maand verder en ik heb alle telefoontjes van ze genegeerd. Ik ben een wrak. Ik lig in een zwart slipje en een oversized rock t-shirt in bed. Ik kijkt allemaal zielige films en ik voel me slecht. Al een maand. Ze mogen me gewoon niet zo zien. Ik begin weer te huilen. Het is vandaag een donderdag en ik ben tot zondag vrij, omdat we net tentamen hadden. 1D is nu in Noord-Amerika, New York. Ik zucht en ga toch maar uit bed. Ik loop naar de badkamer en spring onder de douche. Ik ga er weer uit en wikkel een handdoek om mijn lichaam. Ik ga voor mijn kast staan en kijk wat ik aan wil doen.

Ik heb een oversized trui/jurk aan in een licht grijze kleur

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Ik heb een oversized trui/jurk aan in een licht grijze kleur. Ik doe grijzige/paarsige lange hakken aan. Dezelfde kleur sjaal en tas. Mijn haar gooi ik los. Ik breng een Bordeaux roze lippenstift op die dichtbij de kleur hakken/tas/sjaal komt. Tevreden loop ik het appartement uit en loop over de straten van Londen. Ik ga naar Starbucks en bestel een latte en de jongen achter de bar is erg aardig. Dus ik klets gezellig met hem. Als ik mijn drinken heb gaan ik en hij even aan een tafeltje zitten. Hij heet Alex en zijn zusje is een fan van 1D dus ik pak zijn hand en stop er tickets in voor 1D concert als ze in Londen komen over 6 maandjes ofzo. Ik ging er ook heen, maar zij verdienen de tickets meer. Zijn zusje ligt in het ziekenhuis en heeft een tumor in haar longen. Echt heel zielig. Ze heeft nog maar een beperkte tijd om te leven. Ik geef hem ook een shirt met de handtekeningen van de jongens erop. 'Wauw heel erg bedankt' zegt hij verbaasd. 'Geen probleem' glimlach ik terug. 'Weet je wat? Hier is mijn nummer. Geef het aan haar. Dan kan ze me bellen en dan kan ik zorgen dat ze wat special time kan hebben met de jongens van 1D.' Zeg ik en schrijf mijn nummer op zijn hand. 'Heel erg bedankt, echt waar' glimlacht hij. 'Je wilt niet weten wat dit voor haar betekent' zegt hij. Ik wuif het weg, sta op en druk ene kusje op zijn wang. 'Sterkte' ik knuffel hem nog een keer en loop naar buiten. Ik loop langs een nieuws boutique en zie meteen magazines staan met 1D erop. Dan zie ik iets dat mijn hart stil laat staan. Harry met een ander meisje. Een model om precies te zijn. Ze is echt prachtig, natuurlijk ziet Harry iets in haar. Ik koop het en ren ermee naar huis. Tranen stromen weer over mijn wangen. Hoe kan hij?

Never EnoughWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu