двадцать четвёртая глава

379 66 318
                                    

Твой лучший учитель – это твоя последняя ошибка."
*

Bitmişti işte. Hepsinin sırrını öğrenmiştim teker teker. Zor olmuştu ancak olmuştu. Peki yapacak mıydım?
Aşık olduğum adama,beni dost olarak gören insanlara bunu yapacak mıydım?

Evet....

Unutamazdım. Taehyung'un sürekli kendi zevki için beni kullanışını,jungkook'un ağır elini,jimin'in iğrenç laflarını,seok-jin'in yemekhanede yanlışlıkla döktüğüm sütü bana yerden içirmesini,yoongi'nin beni kendi hatalarıyla suçlayıp bir çok kez ceza puanı almama neden olmasını,hoseok'un hala izini taşıdığım sigara izmaritini koluma basmasını,namjoon'un beden dersinde havuzdayken mayomu bıçakla kesip beni rezil etmesini ve daha onlarcasını unutmam imkansızdı.

İstesemde yapamazdım. Pişman olmuşlardı. Ama yetmezdi. Benim kadar acı çekmemişlerdi. Onlar bana defalarca kez acı çektirmişlerdi hemde duygularımı ve kırık kalbimi düşünmeden. Ben ise onlara sadece bir kere ama bir daha asla unutamayacakları bir şey yapacaktım. Umurumda mıydı?
Hemde Deli gibi
Korkuyor muydum?
Ölesiye
Bunu yapmayı İstiyor muydum?
Hayır
Zorunda mıydım?
Hayır
Üzgün Hissediyor muydum?
Maalesef
Bunun onlar gibi benimde sonum olacağını biliyor muydum peki?
Hayır. Lakin,keşke bilseydim....

*

Herkes öylece durmuş ve önceden sayılı kez geldikleri konferans salonuna gelmişlerdi. Her şey o gün gibiydi.

Bazı kızlar dedikodu yapıyor,bazı erkekler birbirinin boşalma süresini hesaplıyor,bazı çalışkanlar hala test çözüyor ve bangtan orada öylece her şeyden habersiz buraya neden geldiklerini sorguluyorlardı. Aslında öğretmen çağırsa gelmezlerdi ancak jennie onlara güzel bir sürprizi olduğunu söyleyerek gelmelerini özel olarak rica etmişti.

Birden etrafta sesler kesilmiş ve herkesin telefonuna okulun en ünlü magazin sayfası olan "seoul Gwanjju lisesi magazin" den bildirim gelmişti. Herkes biliyordu o sayfayı ve gelen hiç bir bildirimi atlamaz her haberi okurlardı. Eeee dedikodu ve zorbalık sebepleriydi sonuçta bunlar. Kore'nin gençlerinin zevkleri....

Ancak herkes gördüğü başlıkla şok olmuş şekilde en arka köşede ne olduğunu bile bilmeden gülüp kahkaha atan bangtan'a bakmaya başlamıştı. Üzerindeki bakışları fark eden Taehyung ayağa kalkmış ve sesini oldukça gür bir şekle çıkararak konuşmaya başlamıştı.

"NE BAKIYORSUNUZ ÖYLE? AÇIKTA BİR YER Mİ VAR?!" Bunu duyan herkesin normalde korkup sağa sola bakmaya bakmaya başlaması ve bangtan ile iletişime geçmemesi gerekirdi.

Ancak bu sefer öyle olmamıştı. Konferanstaki öğrencilerin çoğu gülmeye başlamış ve elleriyle 'telefonunu aç' der gibi işaretler yapıyordu.

Namjoon seri haraketlerle telefonunu eline alarak gelen bildirime tıklamış ve siteye giriş yapmıştı. Ancak gördükleri hiçte iyi şeyler gibi durmuyordu. En başta jimin ve jungkook'un nerede ve ne zaman çekildiği bilinmeyen birbirine aşkla bakarken,öpüşürken çekilmiş fotoğrafları,altında ise var olan 'sevgili' açıklaması.

 En başta jimin ve jungkook'un nerede ve ne zaman çekildiği bilinmeyen birbirine aşkla bakarken,öpüşürken çekilmiş fotoğrafları,altında ise var olan 'sevgili' açıklaması

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
TWØ FÂČE [K.J/K.T]Where stories live. Discover now