часть третья

872 154 24
                                    



(Medyayı dinleyerek okuyun)

Ö(z)lüyorum,gö(r)müyorsun....

Esen rüzgar saçlarımı savururken bense tekerlekli sandalyede oturmuş hastanenin çatısından şehrin manzarasını seyrediyordum. Ne çok çektirmişti bana şu seoul. Ne çok çektirmişti bana şu ülke. Ne çok çektirmişti bana bu yedi ucube. Ne çok çektirmişti bana dünya. Nasıl dayanmıştım onca şeye? Nasıl hala gebermemiştim. Hayat bana nasıl bir oyun oynuyordu böyle? Sanki dünya herkesi kucaklamışta bana sırtını dönmüş gibiydi. Sanki herkesi çok seviyor,benden nefret ediyordu. Göz yaşlarım akarken
sessizce düşünüyordum sadece. Bunları hak edecek ne yaptım ki ben?
_____________________________
JUNGKOOK P.O.V
Son kez karşımdaki piçe bir yumruk daha attığımda inleyerek yere düşmüştü. Hemen telefonunu alıp jennie'nin videosunu silmiş vr kulağına doğru eğilerek son sözlerimi söylemiştim.

-Bir daha bu videoyu paylaşırsan,HAYIR! Paylaşmayı aklında bile geçirirsen,HAYIR! Paylaşmanın p'sini dile getirirsen yaşatmam seni!

Utanıyordum,utanıyorduk. Yaptığımız şey berbattı. Bunu anlamamız çok geç olmuştu. Hiç bir şey geri getirilemezdi. Yürüdüğüm sokağın kaldırımına oturup bir sigara yaktığımda tekrar düşündüm. Olanları,jennie'ye yaptığımız şeyleri,bobby ve ji-hyo ile eğlenirken karşısında gördüğü şeyle birden yüzünün düşmesini,rapmon hyung gelene kadar pezevenk gibi davranıp ona sırıttığımızı ve jennie'nin bayılışını....
(Geçmiş jungkook'tan)
Herkes buradaydı. İçimdeki heyecan git gide artıyordu. Jennie'nin yüz ifadesini fazlasıyla merak ediyordum. Mal gibi ortada dikilmişti. Salaktı bu kız. Bobby ve ji-hyo gelip jennie'yi öptüklerinde jennie'nin gözlerinin içi gülmüştü resmen bense bu gülüşün ömür boyu bir daha o yüzde olmayacağının bilincinde olmadan sessizce sırıtmış ve aklımdaki sinsi planların beni sevindirmesine izin vermiştim. Tae hyung'un dürtmesiyle beraber gözlerimi sürtükten çekip hyunguma dikmiştim.

-Her şey hazır değil mi? Bir aksaklık yok? Arabamı çizdiği gibi çizmek istiyorum şu sürtüğü.

-Merak etme hyung her şey kontrolümüz altında. Jin hyung ve suga hyung projeksiyonu hallettiler,jimin hyung ve ben videoyu ayarladık. Joon hyung ortalıklarda yok ama hala. Onu bugünde görmedim hiç. Telefonlarımı açmıyor ve mesajlarıma dönmüyor. Büyük ihtimalle Haberi yok burada olduğumuzdan.

-Of o sabahtan beri bir şeyler saçmalayıp duruyor yok jen suçsuzmuş yok bu yaptığımız çok ağırmış bla bla.

Jin hyung bize joon hyung hakkında bilgi verirken bir yandan da onun taklidi yapmıştı. Biz de resmen kahkahaya boğulmuştuk. Seviyordum bu adamı işini biliyordu.

-ŞŞT susun susun videoyu başlatıyorum.

Jimin hyung hızlıca yanımıza gelerek gerekli şeyleri yaptıktan sonra karşımızda ki perdede çıplak jennie'nin çıkması çokta uzun sürmemişti. Bazıları telefonlarını çıkarmış videoya çekiyor,bazı inekler şaşkınlıktan ağızlarını kapatamıyor,bazıları kahkaha atıp eliyle jennie'yi işaret ediyordu. Jennie ise olduğu yerde dikilmiş sanki ruhu çekilmiş gibi hiç bir şey yapmıyor ve sadece videoyu izliyordu. Açıkçası şu anki hali çok komikti ve ben neredeyse gülmekten ölecektim. Birden içeriye okulun en akıllısı ama aynı zamanda haylazlarından olan kwan girmişti. Jennie'yi tutup kendine çekerken hızla jennie'nin yanaklarına giden o elleri kırma isteğimi şimdilik boşvermiş ve anın tadını çıkarmıştım gencecik bir kızı mahvettiğimi bile bile yapmıştım bunu.

TWØ FÂČE [K.J/K.T]Where stories live. Discover now