Шестой раздел

769 129 42
                                    


Melek suskun, Şeytan pişmandı. Kız ise güzellik uykusuna dalmıştı, bir daha uyanmamak üzere.
_____________________________
"Jennie sen gerçekten iyisin değil mi? Bak eğer bir yerin ağrıyor veya üzgün falan hissediyorda bana söylemiyorsan eğer ço-"

"İyiyim dedim ji-hyo. Neden uzatıp yoruyorsun kafamı? Senin yüzünden baş ağrısı bile çekmeye başladım. Ölürsem görürsün"

Ji-hyo yurda geldiğimizde beri sürekli bana aynı soruları soruyor ve beni sürekli sorguya çekiyordum. Bir ara az kalsın tüm planı ona anlatıyordum şu işkencenin bitmesi için. Ama sonradan olacakları bildiğimden susmuş ve hiç bir şey anlatmamıştım ona. Bir yandan mısırımı yiyip telefonumdan benim çıplak olduğum o videoyu izleyip duruyor ve ji-hyo'yu Geçiştirip duruyordum.

"Hemen de dalgaya vur zaten. Jennie sen benden gizli bir şeyler mi karıştırıyorsun?"

Sorduğu soruyla boğazıma takılan mısıra engel olamamış uzun bir öksürüğe kapılmıştım. Aslında o kadar da takılmamıştı ama soruya cevap bulmak için zaman bulmaya çalışıyordum ne yapayım?

"N-ne saçm-alıyorsun kızım ya! Ne s-saklayacağım ben senden? Hastaneden çıkalı bir-iki gün oldu en fazla. O süreç içerisinde zaten sürekli yanımdaydın. Ne saklayabilirim sence senden?"

Söylediklerim gayet mantıklıydı fakat bir ayrıntı vardı içimden onu fark etmemesi için dua ederken bakışlarıyla beraber anlamıştım bir şeyler fark ettiğini.

"Bana yalan söylemeye kalkma kedi kız. Sen hastaneden çıktığından bir gün sonra okul vardı fakat ben okula gelememiştim çünkü dişçiye gitmiştim. O gün bir şeyler karıştırdın sen kesin."

Sessiz kalmıştım sadece. Bir an bu kadar zeki olduğu için dövmek istemiştim onu ama yapamamıştım işte çok seviyordum onu. Sessizliğimden durumun ciddiyetini anlamış olacak ki benim masamın hemen çaprazındaki oturduğu yataktan kalkıp bir sandalye almış ve yanıma gelip ellerimi sıkıca tutmuştu.

"Bak jennie biz en yakın arkadaşlarız. Hemde küçüklüğümüzden beri. Benden bir şey saklayamazsın çünkü huyunuda suyunuda en iyi ben,annen ve bobby biliyoruz. Normalde senin depresyonda olman,ağlaman ve bana ne kadar acı çektiğinden bahsetmen lazımdı. Ama sen şu an karşımda elinde mısır kendi videonu izliyorsun. Senin haberin olmadan çekilmiş videoyu,çıplak olduğun videoyu. Hissediyorum Bir şeyler ters. Bir şeyler çok kötü ters ve sen bana bunu anlatmıyorsun. İyi olduğunu veya olacağını zannettiğin şeyler sana zarar verebilir arkadaşım anlat bana beraber çözüm bulalım hm?"

Haklıydı. Çok haklıydı. O kadar haklıydı ki dün neler yaptığımı hatırladım tek tek ve kendime küfür ettim içimden. Nasıl saklardım planımı ondan? Onlardan. İlla ki anlayacaklardı evet çok boş boğazlardı ama benim için mühim olan hiç bir konuyu dışarı aktarmazlardı. Biliyordum onları.

"Evet sen ve bobby'den sakladığım bir şey var. Ji-hyo ben dün....."
________________________________
SEOK-JİN P.O.V
Düşünüyordum öylece. Jennie'yi. Dünkü halleri gelmişti aklıma. Nasıl da tatlıydı öyle? Nasıl bu kadar güzel olabiliyordu? Nasıl bu kadar iyi olabiliyordu? Öyle iyiydi ki yaptığımız onca şeye rağmen bizi affetmiş hatta bizi dostu olarak kabullenmişti. Cidden ona bunu nasıl yaptığımızı düşünüyordum öylece. Nasıl bu kadar iğrençleşebildiğimizi. Düşünceler içimi karartırken merdivenlerden inen jimin görüntüde televizyon izleyen ama aklı tamamen jennie'de olan beni konuşmasıyla aydınlatmıştı.

"Hyung ne yapıyorsun gece gece? Yarın okul var uyusana. Ayrıca televizyonun sesini de kıs lütfen uyuyoruz şurada"

"Kes sesini velet. Sen niye ayaktasın bu saatte? Bana diyene bak hah."

TWØ FÂČE [K.J/K.T]Where stories live. Discover now