hoofdstuk 33

90 7 2
                                    

Pov jiwoo

"Dusss, jullie wonen hier met Bts, txt en het zusje van Jin?" Vroeg ik, j-hope knikte instemmend. "Is txt daar ook?" Vroeg ik, j-hope wist waarschijnlijk al waar ik op doelde. Ik had namelijk een tijdje een relatie gehad met een van de members van txt, we waren als vrienden uit elkaar gegaan maar het was raar hem weer terug te zien. En nou gaat
Mijn broer net met mijn ex in huis wonen als ik een van hun beste vrienden leuk vind en wil gaan fixen. "Ja jiwoo, txt is daar ook maar haal je maar niks in je hoofd, yeonjun is al bezet hoor" zei hij. Bezet? Dacht ik door wie? "Door wie is hij bezet?" Riep ik, tijd om te antwoorden kreeg hij niet want we waren bij de voordeur.

Pov Jungkook

Ik had echt totaal geen idee waar dit gesprek over ging, blijkbaar had jiwoo een korte tijd een relatie met Yeonjun gehad? Ik had geen idee en j-hope of yeonjun hebben er nooit wat over gezegd. Lekkere vrienden.

Pov j-hope

Yep, ik voelde hem aankomen. Jiwoo weet natuurlijk niet dat yeonjun een vriendin heeft en ze denkt natuurlijk dat ze weer iets kunnen krijgen. Het was een klap geweest toen jiwoo me gisteravond had verteld dat ze iets met yeonjun had gehad. Jiwoo vertelde dit me pas gisteravond en dus heb ik geen tijd gehad het er met yeonjun of iemand überhaupt over te hebben.

Pov jade

We wachtte, en wachtte. Ik wist eigenlijk niet goed op wie we eigenlijk wachtte, ik wist dat we wachtte op het zusje van j-hope maar ik kende haar niet.  Na een tijdje hoorde we de voordeur open gaan, na een niet al te lange tijd kwam jungkook binnen, gevolgd door een knap meisje met bruin haar. "Hier is ze dannnn" zei jungkook blij. Namjoon liep naar haar toe en gaf haar een knuffel, op een gedempte toon praatte ze wat. Ook de rest van bts ging met haar praten en omhelsde haar even, ik zat maar een beetje op de bank. De Jongens van txt praatte ook met haar. Op een gegeven moment kwam ook j-hope de kamer binnen, hij zag me zitten en zag dat ik me akward voelde. "jade, dit is jiwoo" zei hij tegen mij, ik knikte. Hij wendde zich tot Jiwoo "Jiwoo dit is jade, het zusje van seokjin" zei hij met een glimlach. jiwoo liep naar me toe en gaf me een hand "hii, leuk je te ontmoeten! Ik ben Jiwoo, het zusje van j-hope ik heb al best wat over je gehoord. ik hoop dat we vriendinnen zullen worden" zei ze vriendelijk, haar stem klonk opgewekt en ze was net als j-hope erg spontaan, ik mag haar wel. Ik gaf haar een hand en stelde me voor, daarna keek ik naar yeonjun "kennen jullie elkaar al?" Vroeg ik aan hem, hij zat er zo rustig bij dat je haast zou denken dat ze elkaar vrij goed kenden. hij knikte langzaam "we.. uh.. hebben jiwoo een paar keer gezien" antwoordde hij. Jiwoo knikte instemmend "en yeonjun en ik hebben wat gehad" glimlachte ze, mijn adem stokte even. Yeonjun had me nooit vertelt dat Jiwoo zijn ex was, niemand had me dit verteld. Een akward stilte volgde,  alle blikken keken Jiwoo en yeonjun aan ik was dus niet de enige die het nog niet wist. " Uh Jiwoo, zal ik je een rondleiding geven? Dan kunnen we gelijk je spullen op je slaapkamer zetten" zei jungkook om de stilte te verbreken, Jiwoo knikte "graag, bedankt jungkook" zei ze, "ik ga mee" antwoordde j-hope. na een tijdje bleven alleen ik en yeonjun achter, j-hope en jungkook waren Jiwoo een rondleiding aan het geven en de rest van bts was naar de stad en de rest van txt was thuis nog wat spullen aan het ophalen. Ik zat naast yeonjun op de bank, ik voelde me erg opgelaten en ik was eigenlijk een beetje boos op hem. Hij keek me aan, "jade, is alles oké tussen ons? zit je ermee?" Vroeg hij. Zo Verbaasd mogelijk keek ik hem aan "waarmee zou ik dan moeten zitten?" Vroeg ik nonchalant. "Ohw Jade, kom op je weet best waar je mee zit" riep hij uit. "Oh, wacht. bedoel je misschien het feit dat je met het zusje van j-hope hebt gehad maar je er nooit iets over hebt verteld?" Zei ik chagrijnig.

Pov yeonjun

Ik wist niet hoe ik hierop moest reageren, het was niet zo dat ik het geheim wilde houden ofzo het was gewoon zo dat het me niet belangrijk had geleken. Jiwoo en ik hadden het nooit aan iemand verteld, het was een hele korte relatie en eigenlijk was het alleen om te kijken of we elkaar echt leuk vonden.

Pov Jin

Ik zat in de auto op weg naar de supermarkt samen met suga, taehyung Jimin en Namjoon. Er werden hele gesprekken gevoerd maar alle woorden gingen langs mij heen, mijn hoofd zat bij jade. Ik wist dat ze niks wist van de relatie van Jiwoo en yeonjun en om eerlijk te zijn, volgensmij wist niemand daar iets van. Ik voelde me rot voor jade, ik weet dat dit haar pijn doet. Opeens voelde ik een Hand op mijn knie, toen ik omlaag keek zag ik dat het de hand van namjoon was. "Alles oké? Je lijkt zo afwezig" zei hij zachtjes, ik knikte "het gaat prima alleen een beetje moe" loog ik. natuurlijk wist namjoon dat ik loog, ik was tenslotte zijn vriend en hij voelde me altijd erg goed aan. Ik wist dat hij wist dat ik inzat over jade maar ik was hem dankbaar dat hij er niks over zei. Ik wist dat ik vanavond in bed nog wel een gesprek zou hebben hierover, Namjoon deed dat immers altijd. hij het weet dat ik het moeilijk vind mijn problemen te bespreken in het bijzijn van anderen.

Heyhey! Weer een deeltje af! Hopelijk vinden jullie hem leuk, als dat zo is vergeet hem dan geen stem te geven en een reactie achter te laten! Hou van jullie, xx me💜

Why am i alone? ~deel 1, voltooid (dutch)~Where stories live. Discover now