hoofdstuk 17

141 12 2
                                    

Pov j-hope

We kwamen aan bij het gebouw. We liepen naar binnen, we werden begroet door onze manager. Na even met haar gepraat te hebben ging jimin door naar de muziekstudio en ik naar de dansstudio, ik liep naar de dansstudio en kwam langs die van Txt. Het verbaasde me dat ze aan het trainen waren. Toen ik langs hun zaal liep en ik even een hand opstak als begroeting kwam yeonjun mijn kant op gesneld, en werd overspoeld met een zee van vragen. "Hey Hobi, wat doe jij hier dan? Jullie hebben toch vrij vandaag? Waar is de rest? Ben je alleen?" zei hij "hey, ja ik heb vandaag vrij maar ik had zin om te dansen en ik wou best of me nog even gaan oefenen en thuis zou ik me anders toch vervelen." Zei ik en hij knikte "de rest is thuis van hun vrije dag aan het genieten, Jimin is wel mee maar hij is naar de muziekstudio gegaan" zei ik, hij knikte "leuk veel plezier" zei hij "ik zie je straks vast nog wel" zei hij en hij liep weer naar binnen. Ik liep naar onze zaal en zette de muziek aan, al snel galmde de klanken van best of me door de zaal en vergat ik alles om mij heen. Na een tijdje gedanst te hebben ging mijn telefoon. Ik liep ernaartoe om hem op te nemen. Ik zag dat het mijn zus was, ik had haar al een tijdje niet gesproken dus vond ik het wel leuk dat ze belde. "Hey hobi" "hey jinwoo, lang niet gesproken, waarom bel je?" vroeg ik "ik mis mijn broer, bovendien kom ik volgende week naar Seoul en ik wou vragen of ik bij jullie kan komen logeren" zei ze. "Echt? Kom je naar Seoul?" je kon de blijdschap in mijn stem horen. Ik had haar al zo lang niet gesproken of gezien dus was ik heel erg blij. "Ja ik kom de 26ste over dusss is het mogelijk" zei ze blij "Jaaaa zeker weten, ik weet zeker dat de jongens het ook superleuk gaan vinden dat je komt" "oké dat is dan afgesproken, tijden enzo app ik je later door" zei ze "oké doeii ik hou van je" zei ik en ik hing op. Ik kon een vreugde sprong niet bedwingen, ik was echt enorm blij. Ik moest het aan jimin gaan vertellen, ik rende door de gang op weg naar de muziekstudio. Eenmaal daar aangekomen stormde ik de kamer binnen, jimin keek me een beetje raar aan "wauw J-hope, wat is er met jou aan de hand?" zei hij "mijn zusje komt hier naartoe!" zei ik blij. Hij keek me blij aan "wauw J-hope superleuk nieuws!" zei hij enthousiast en hij gaf me een knuffel. "Wanneer komt ze?" zei hij "over een week dus we moeten alles klaar maken" zei ik, hij knikte. "Let's go home" zei hij en we liepen naar de auto.


Pov Jungkook

Ik zat op de bank, Yeongtan zat op mijn schoot en suga lag nog steeds naast me te slapen. Ik zat een film te kijken toen opeens de deur werd opengedaan. Yeongtan begon te blaffen en rende naar jimin en j-hope toe, "hey wat doen jullie hier nou weer?" vroeg ik "waarom zijn jullie nou alweer terug?" zei ik en keek ze vragend aan. "Ik heb geweldig nieuws!" zei J-hope ik keek hem vragend aan "ik vertel het tijdens het eten" zei hij en hij glimlachte ik keek hem aan "loeder, eerst mij helemaal nieuwsgierig maken en dan zeggen dat je het tijdens het eten vertelt" Zei ik en ik gooide het kussen wat naast me lag naar zijn hoofd. Hij gooide het kussen terug alleen belande die per ongeluk op het hoofd van suga waardoor die wakker werd, hij schoot overeind en keek ons met een slaaphoofd aan. "Wut? Wat is er gebeurd?" hij keek duf rond en zag mij met het kussen in mijn hand zitten "uhhh heyyy" zei ik en hij keek me boos aan "jeon Jungkook! Waarom heb je me in godsnaam wakker gemaakt?!" zei hij knorrend. "Ik heb helemaal niks gedaan, hobi gooide dat kussen naar je" zei ik en hij keek me aan "uhhuh geloof je het zelf" zei hij en hij wees naar het kussen in mijn hand. "Echttt" zei ik en hij knikte sarcastisch "jaja" zei hij en hij kwam overeind. Op dat moment hoorde we de deur opengaan en verschenen Jin, Jade, Namjoon en Taehyung met handenvol tassen in de deuropening "we zijn teruhhggg" schreeuwde Taehyung en Yeongtan rende blaffend op hem af. "We hebben ook gelijk al eten gehaald" zei jin vanaf de keuken. "Wat hebben jullie allemaal gekocht?" zei ik een ik wees op de stapel tassen, "kleren" zei Taehyung "heb je er nog niet genoeg dan?" zei ik tegen hem, hij schudde zijn hoofd "niet voor mij maar voor Jade" zei hij. "Echt? Leuk, jade show je kleren eens" zei suga, ze knikte en liet al haar nieuwe kleren zien. Ze stonden haar allemaal superleuk, de een stond nog leuker dan de andere. "Het eten is klaar" zei jin na een tijdje, we gingen aan tafel zitten en jin zette dampende schalen met eten op tafel. "Ik heb een nieuwtje" zei J-hope na een tijdje, eindelijk ging ie zijn nieuws vertellen dacht ik bij mezelf.


Pov jade

"Ik heb een nieuwtje" zei J-hope, we keken hem allemaal verwachtingsvol aan. "Jinwoo komt naar Seoul!" zei hij blij, iedereen keek hem blij aan, "yessss" riepen ze. Ik had geen idee wie jinwoo was, Ik keek naar Jungkook en zag dat zijn wangen verkleurd waren naar rood, dat kon maar een ding betekenen dacht ik blij. "Uhh wie is jinwoo?" zei ik en ik keek J-hope aan aangezien hij had aangekondigd dat ze kwam "jinwoo is mijn zusje" zei hij "ze is bijna dezelfde leeftijd als jij. Jullie zouden het vast goed samen kunnen vinden" zei hij, ik knikte "hobi wat leuk dat je zusje komt" zei ik blij, ik vond het stiekem best spannend. Ik kende haar natuurlijk niet maar ik hoopte vriendinnen met haar te worden, dat zou dan mijn eerst vriend/ vriendin ooit worden. "Wanneer komt ze?" vroeg namjoon "volgende week vrijdag komt ze over in Seoul" zei hij, "waar slaapt ze?" zei suga die gelijk bang was dat hij niet in zijn eigen bed kon slapen "dat zien we nog wel, desnoods slaap ik op de bank" zei J-hope. Inmiddels waren we klaar met eten, we ruimden de tafel af en we plofte op de bank. "Jade? Kan ik je even spreken?" zei Jin, ik stond op en liep achter hem aan naar boven.

Heyhey! Weer een deeltje af, het gaat snel haha. Hopelijk vinden jullie hem leuk en willen jullie hem lezen, ik beloof snel weer te posten. Veel leesplezier! Love jullie! Xx me. 

Why am i alone? ~deel 1, voltooid (dutch)~Where stories live. Discover now