hoofdstuk 8

209 14 2
                                    

pov jade

we liepen de kamer uit, we liepen de trap op en we liepen langs wel 6 deuren, bij de zevende stopte jungkook "hier is het, de kamer" hij opende de deur en we liepen de kamer binnen. de kamer was groot, wit en er scheen maanlicht naar binnen. "wauw Jungkook je kamer is prachtig" zei ik, hij knikte. in het midden van de kamer stond een groot tweepersoonsbed jungkook zag me er waarschijnlijk naar kijken want hij zei "wees maar niet bang, ik zal niks proberen. niet dat ik dat überhaupt durf ik bedoel jin zou me vermoorden" zei hij ik grinnikte "dat klopt, hij is een goede broer" zei ik "klopt" zei hij instemmend. "kom we gaan slapen" zei hij. ik knikte ik liep naar mijn tas toe toen ik erachter kwam dat ik wel een pyjama mee had alleen dat die pyjama 1 heel strak zat en 2 heel kort was, het was niet dat ik Jungkook niet vertrouwde ofzo maar ik voelde me gewoon niet comfortabel als ik dit aanhad. "wat is er? waarom duurt het zolang, heb je zoveel pyjama's meegenomen dat je niet kan kiezen?" grinikte Jungkook. ik schudde mijn hoofd shit wat  moet ik nou zeggen dacht ik. "ik uhh........ ik ben mijn pyjama vergeten" zei ik. Jungkook begon te lachen, hij stond op liep naar zijn kledingkast en gooide een shirt naar me toe. "hier, die pas je wel" zei hij. dankbaar pakte ik zijn shirt aan en ik trok hem snel aan hij was gelukkig lekker groot en wijd dus voelde ik me er best comfortabel in "het lijkt wel een jurk" lachte Jungkook. ik begon ook te lachen en ik knikte "laten we maar gaan slapen" zei Jungkook "morgen moeten we naar Big Hit dus we moeten op tijd opstaan. ik knikte "goodnight Jungkookie" zei ik "goodnight meisje" zei hij en we gingen in het bed liggen, al snel werden mijn oogleden zwaar en viel ik in slaap.


pov Namjoon

ik lag in mijn bed naar het plafond te staren en ik dacht over de dag toen de deur opeens zachtjes werd opengedaan, het hoofd van Jin verscheen "slaap je al?" fluisterde hij zachtjes "nee" antwoordde ik. "kom eens hierheen" fluisterde ik, ik wachtte tot hij recht voor me stond en ik trok hem naast me op het bed. dit was ons moment besloot ik, dit was het moment dat ik hem ging vertellen wat ik voor hem voelde. "hoe gaat het met je" vroeg ik als eerste, een diepe zucht verliet zijn lippen. "het was een geweldige dag, Jade is een geweldig zusje en ik hoop dat ik een goede broer voor haar ben." zei hij "je bent al een goede broer jinnie, je zorgt altijd voor iedereen heel goed" zei ik. dankbaar glimlachte hij naar me "thanks joonnie" zei hij, ik bloosde omdat ik wist dat dit mijn moment was. hij lag met zijn gezicht naar me toe, ik besloot de afstand tussen ons wat kleiner te maken en ging dichter bij hem liggen waardoor onze gezichten ook een stuk dichter bij elkaar waren. ik bloosde ik maakte de afstand tussen ons nog iets kleiner keek hem in zijn ogen en zoende hem. het voelde erg goed zijn zachte lippen op de mijne, tot mijn grote geluk en verbazing zoende hij me vurig terug. na een kus die eindeloos leek te duren waren onze beiden gezichten rood. het stond zo cute bij hem die rode blosjes hij keek me aan en zei "Joon, ik wil het je al heel lang vertellen maar ik ik..... ik hou van je en......" verder kwam hij niet want ik gaf hem weer een lange zoen. 


pov jin

een warm gevoel bekroop mijn lijf, de vlinders fladderde in mijn buik. ik was gewoon met namjoon aan het zoenen! eindelijk, hoe vaak had ik er 's nachts niet aan gedacht hoe het was hem te zoenen. ik had me vaak voorgesteld hoe zijn lippen op de mijne zouden voelen maar dit overtrof alles. nadat de zoen (helaas)  was geindigt zei namjoon "jin, ik hou van je mijn gevoel voor jou is niet te beschrijven en ik kan het je gewoon niet normaal vragen maar wil je alsjeblieft mijn vriend zijn?" de vlinders kwamen weer tot leven en begonnen harder te vliegen dan ooit "jajajajajajjaaajajajja" zei ik, ik was gewoon te blij om normaal antwoord te geven. hij keek in mijn ogen en zoende me weer. "wil je hier blijven vannacht?" vroeg hij zoo enorm cute. ik knikte hevig hij begon te lachen. hij sloeg zijn armen om me heen en zo vielen we in slaap. 


pov jhope

ik liep de trap op naar de kamer van mij en yoongi, we deelde een kamer omdat ik dat gezelliger vond maar waarschijnlijk lag die slaapkop al te slapen. ik liep de gang op toen ik opeens Jimin bij de deur van de slaapkamer van Namjoon zag staan, hij wenkte dat ik hiernaartoe moest komen. de deur stond op een kiertje waardoor een lichtstraal precies op het bed van namjoon scheen, hij lag rustig te slapen met Jin in zijn armen. "dus toch" zei ik, Jimin knikte "Namjoon zei al dat ie Jin leuk vond" ik glimlachte "laten we niks tegen de andere  zeggen, dat doen ze vanzelf als ze dat willen" ik knikte "goed idee" zei ik. jimin sloot de deur van de slaapkamer en liep naar zijn eigen slaapkamer "slaaplekker hobi" zei hij "goodnight jimin" zei ik en ik liep naar de kamer van mij een yoongi waar yoongi (wat verrassend)  al lag te slapen. ik trok mijn pyjama aan en ging in mijn bed liggen, al snel viel ik in slaap.


Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.



pov namjoon

het was ochtend, ik opende mijn ogen toen ik opeens voelde dat Jin nog steeds in mijn armen lag. gelukzalig dacht ik aan gisteravond, hij was nou mijn vriendje ik was echt blij. ik draaide me naar hem om, een straal zonlicht viel over zijn gezicht wat hem alleen maar nog knapper maakte. "kan je het zien?" vroeg jin blijkbaar was ie wakker geworden, ik voelde mijn wangen verkleuren en ik bloosde hij lachte, boog zich naar voren en gaf me een zoen, "ik ga een douche pakken, we moeten zo naar bighit" zei hij ik knikte gaf hem nog een zoen en liet hem toen los.


heyhoi, beetje een raar deeltje i know sorry hahha hopelijk vinden jullie hem leuk en willen jullie hem lezen. veel leesplezier! love jullie! xx me. 

Why am i alone? ~deel 1, voltooid (dutch)~Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu