hoofdstuk 11

178 12 1
                                    

pov jin

het beviel me niks dat kai met zo'n blik naar haar keek.  ik weet dat ze knap is en ook weet ik dat ze lief is maar hij hoeft niet zo naar haar te kijken. als hij het maar niet in zijn hoofd haalt dat ze zijn vriendin word want daar komt helemaal niks van in daar zorg ik persoonlijk voor, niemand krijgt iets met mijn zusje zonder mijn toestemming. ik had mezelf belooft voor haar te zorgen dus bescherm ik haar ook tegen jongens, ik wil niet dat ze een gebroken hart krijgt. jade bloosde een beetje door de aandacht die ze kreeg, alle jongens keken naar haar. "dussss jongens, word het niet tijd dat we gaan trainen?" operde ik, kai keek me een beetje boos aan. "goed idee wij moeten ook verder" zei soobin, ik weet zeker dat hij dat zei omdat hij wist dat ik niet wilde dat kai een poging tot versieren zou doen. soobin voelde me altijd goed aan, dat was een belangrijke aanleiding tot onze vriendschap geweest. "yeahh let's go" zei namjoon. iedereen stond op behalve jade, die zat nog naar taehyun te staren "uh jade kom je?  we moeten gaan trainen" zei ik "oh ze kan ook hier blijven als ze wil" zei kai, hij keek me met een geniepige blik aan hij wist dat ik jade hier weg wou hebben. "ik ga mee" zei jade, een zucht van opluchting verliet mijn lippen. ze stond op we zeiden gedag tegen de jongens en we liepen naar onze eigen trainingszaal.

pov jhope

eindelijk gingen we weg. ik had nooit iets met txt gehad, ze waren aardig daar niet van maar ik vond het gewoon niet prettig daar te zijn. bovendien wilde ik dansen. dansen was mijn passie, eigenlijk vond ik alles met muziek leuk.
We liepen naar onze trainingszaal waar onze danslerares al stond te wachten. Mijn hart maakte een sprongetje we zouden vandaag aan de choreo van een van onze nieuwe liedjes gaan werken. het was een van mijn favoriete dansjes om te dansen. Nadat we opgewarmd waren konden we gaan beginnen, na ons eerste dansje kregen we nog wat instructies en kregen we even een pauze. "wauw! Dat was echt vet!"zei jade bewonderend, ik glimlachte naar haar. "jhope, je kan echt geweldig dansen
" zei ze bewonderend ik begon te blozen. " thanksss"zei ik en ik glimlachte breed, ik vond het fijn als iemand zei dat ik goed kon dansen omdat dat hetgene was waar ik het best in was. "yesss, hobi kan inderdaad heeel goed dansen" zei suga. Ik keek hem aan en glimlachte. Suga gaf niet vaak complimenten dus dit was best bijzonder "thankss yoongi" zei ik hij glimlachte "en jij jade? Hou jij ook van muziek?" vroeg ik aan jade ze knikte" ja ik hou ook van dansen net zoals jij" zei ze "echt? laat eens wat zien" zei suga, ze schudde haar hoofd "nee ik kan het niet zo goed als jullie"zei ze. "ken je de choreo van blood sweet and tears?" vroeg ik, ze knikte "kom dan doen we hem  samen" zei ik. oke dan zei ze en ze stond op. Suga zette de muziek aan en jade en ik begonnen te dansen. Ze bewoog zo soepel en het zag er echt heel mooi uit. " Wooow jade" zei namjoon  "ik wist niet dat je zo goed was!" riep hij. Jade begon te blozen zo goed was het niet hoor, jhope laat het gewoon beter lijken nee jade, dit was jij echt zei ik. Iedereen riep enthousiast dingen naar jade behalve Jin, ik keek naar hem en zag hem naar jade kijken met een mengeling van trots en bewondering in zijn ogen. wat vond jij Jin? vroeg jade twijfelend echt prachtig zei hij en hij snifte. De emotie zat hem hoog en tranen blonken in zijn ogen, hij was zo enorm trots op haar.

Pov Jin

Ik was zo enorm trots op haar, ze danst echt prachtig en ookal kan ik zelf ook aardig dansen zo goed zou ik het nooit kunnen. Ik snifte, opeens merkte ik hoeveel ze deze dagen voor mij was gaan betekenen. Ze was mijn zusje en zo voelde ze ook echt, jinniee niet huilen zei jade en ze rende op me af en knuffelde me. Ik zag namjoon naar me kijken en ik zag dat hij me wou troosten, hij keek naar me met zijn lieve ogen en zachte blik. Ik liet jade los en liep naar hem toe en gaf hem een knuffel. Ik kon dit niet meer, ik was degene die niet wilde dat iedereen het wist maar ik kon dit niet meer vol houden. Ik wilde hem kussen knuffelen en zijn hand vasthouden in het bijzijn van iedereen. iedereen mocht het weten. Iedereen mocht weten dat namjoon mijn vriendje was. Namjoon keek me twijfelend aan. ik wist wat hij dacht, ik wist dat hij voelde dat ik hem wou zoenen en zeggen hoeveel ik van hem houd. guys, ik wil jullie iets vertellen zei ik, ik hield diep adem en sloot even mijn ogen. Jin, je hoeft dit niet te doen zei namjoon jawel zei ik. ik was degene die twijfelde met het te zeggen maar ik houd dit niet zo vol namjoon zei ik hij glimlachte lief naar me en ik pakte zijn hand. namjoon en ik hebben een relatie zei ik, het was eruit voordat ik het wist. Ik opende mijn ogen om te zien hoe iedereen reageerde. echt? Wat leuk!!!!! riep iedereen, ik zag jade naar me kijken en ze grijnsde naar me yess mijn favoriete bts ship is real! riep ze enthousiast, iedereen begon te lachen. Ik keek naar namjoon die ook naar mij keek, hij had een verliefde blik in zijn ogen en opeens uit het niets, zoende hij me. Mijn wangen werden knalrood, aan dit gevoel zou ik nooit wenen. oeeeeehhhh riep iedereen maar het kon me niks meer schelen. Mijn leven was gewoon het beste wat er bestond, ik had een geweldig en lief vriendje, ik zat in een succesvolle band met jongens van wie ik veel hield, en ik had een zusje van wie ik eerst niet wist dat ze bestond en die woonde nou bij ons. Hoe kon er een persoon op deze wereld zijn die zich op dit moment gelukkiger voelde dan dat ik me voelde.





Heyhey! Ik heb weer een deeltje af, ik wilde hem eigenlijk al eerder af hebben en eerder posten maar ik ben een weekendje weg, ik zit nou in de auto en dus heb ik alle tijd om dit te schrijven. Veel leesplezier! Hou van jullie! Xx me

Why am i alone? ~deel 1, voltooid (dutch)~Where stories live. Discover now