Hoofdstuk 31

96 8 3
                                    

Pov taehyung

Het was een lange dag vol sjouwen en verhuizen geweest. Ik was doodmoe maar, alles was klaar. Morgen moesten er nog een paar kleine dingetjes gebeuren maar dan waren we ook echt helemaal klaar. Txt was inmiddels naar huis, dit was de laatste nacht hier. Morgen kwam ook hobi zijn zusje jiwoo. Ik besloot naar bed te gaan, net zoals de rest van de jongens. Eenmaal in bed bedacht ik me dat dit de laatste dag was dat txt hier niet woonde. Morgen zou alles veranderen, ik kon niet wachten.

Pov yoongi

Met een moe en voldaan gevoel kon ik lekker mijn bed In kruipen. Ik had er veel gedaan en hard meegeholpen aan alles wat neergezet moest worden. Ons nieuwe huis was prachtig maar toch zou ik dit huis ook missen. Maar toch, ondanks alles vond ik het leuk dat we daar met zijn alle gingen wonen, inclusief txt.

Pov Jin

Ik lag weer zoals vertrouwd naast Namjoon, jade voelde zich goed en had aangegeven weer bij jungkook te willen slapen. Bovendien had jungkook beloofd goed voor haar te zorgen en mij wakker te maken als het niet goed ging of er iets was. Ik hoopte dat alles goed zou komen vannacht. Ik lag met mijn rug naar Namjoon toe, ik wist dat hij niet sliep. Ik draaide me naar hem om, hij keek me aan. "Alles
Oke?" Fluisterde hij. Ik knikte "het gaat wel, ik hoop alleen wel dat het goed gaat vannacht" zei ik. Hij pakte me vast en knuffelde me "het komt goed jinnie, geloof me maar ga maar slapen, ze maken je wakker als er iets is" ik zuchtte maar knikte, ik gaf toe aan mijn vermoeidheid en viel al gauw in slaap met Namjoon zijn armen om mij heen. "Ik hou van je" hoorde ik nog, toen viel ik in slaap.

Pov jade

Ik lag weer op mijn oude plek, de plek naast jungkook voelde altijd vertrouwd en was naarmate de tijd verstreek veel veiliger gaan voelen. Jungkook was lief voor me en ik weet zeker dat hij me nooit iets zal aandoen. Het voelde raar, de tijd dat ik hier was was nog helemaal niet zo heel lang maar toch voelde alles hier zo vertrouwd. Het was raar te weten dat 7 mensen enorm veel om je geven als er eerst niet eens een persoon was die vrienden met me wilde zijn. Goed niet alle 7 laten ze me het altijd weten maar ik wist dat ze om me gaven. "Jungkook?" Fluisterde ik, geen geluid "jungkook" zei ik wat harder "huh mhmh wat?" Hoorde ik jungkook murmelen. "Denk je dat jullie alle 7 om mij geven?" Vroeg ik ietwat twijfelachtig. Hij draaide zich naar me om, "jade ik kan je verzekeren dat wij alle 7 echt enorm veel om je geven" zei hij "ook suga? Hij praat niet veel met me en volgensmij heeft hij een hekel aan mij" zei ik.

Pov Jungkook

Ik hoorde de twijfel in haar stem, hoe kon ik haar verzekeren dat we echt van haar houden. Voor mij is het alsof ze mijn zusje is, ik weet zeker dat we dat alle 7 zo voelen. "Ook suga?" Vroeg ze, ik wist niet wat ik hier als antwoord op moest geven. Ik was er inmiddels achtergekomen dat yoongi een crush op jade had. "Tuurlijk, youngi is een wat gesloten persoon maar hij houd echt van je wees niet bang" zei ik. "Goed" haar stem klonk opgelucht "ga maar slapen" zei ik "goed slaaplekker jungkookie" ik glimlachte "slaaplekker jade" en ik gaf haar een zoen op haar haar.

Pov Namjoon

Het wat ochtend geworden, ik was blij dat Jin had doorgeslapen hij had het namelijk nodig. Het was een onrustige nacht geweest, Jin had volgens mij een nachtmerrie want hij schudde de hele tijd heen en weer. Ik had hem niet wakker kunnen maken want ik weet dat hij dan niet meer zou slapen en hij had slaap echt nodig. Ik draaide me om, Jin sliep nog, dit keer sliep hij rustig. Ik besloot een douche te pakken, als ik terug zou komen zou hij waarschijnlijk wakker zijn. Ik ging naar de badkamer, toen ik klaar was met douchen ging ik terug naar Jin zijn slaapkamer. Toen ik de kamer binnenkwam verbaasde me het dat hij niet rechtop in bed zat, maar gewoon nog sliep. Normaal zou Jin al gewoon wakker zijn maar vandaag niet. Zo moe was hij dus dat hij gewoon nog doorsliep tot 10 uur. Ik ging zitten op bed om naar hem te kijken, precies op dat moment werd hij wakker. Hij opende zijn ogen en keek verdwaasd om zich heen. "Goedemorgen" zei ik glimlachend tegen hem. "Uh goedemorgen" zei hij met een duffe stem. "Ben je nog moe" grinnikte ik, hij knikte. "Hoe laat is het?" Vroeg hij "10 uur precies" antwoordde ik. "Je hebt een nieuw record gehaald" zei ik grinnikend en ook hij moest lachen. "Ga je mee naar beneden?" Vroeg ik, hij knikte "ga maar alvast, ik kom er zo aan" "goed tot zo" ik liep naar beneden, toen ik beneden kwam waren alleen j-hope en Jimin daar. Ze zaten een tv programma te kijken, "goodmorning" zei j-hope glimlachend.

Pov j-hope

Ik was heel blij, vandaag zouden we niet alleen verhuizen, ook jiwoo zou komen. Ik was ernom
Blij, ik kon oprecht niet wachten tot jiwoo zou komen. Vandaag rond een uur of 5 zou ze bij het station zijn. Ik zou haar ophalen en we zouden naar ons nieuwe huis gaan.

Heyhey! Ik heb weer een deeltje af yeey hopelijk vinden jullie hem leuk. Love jullie! Xx me💜

Why am i alone? ~deel 1, voltooid (dutch)~Where stories live. Discover now