51. kapitola

1.5K 159 31
                                    

„Proč jsi vlastně přišel?" vydechl Tony, zatímco se kroutil pod Lokiho nenechavýma rukama. Ani on nezaostával a kam mohl, přidával k dotekům i rty s jazykem.

„Nudil jsem se," zamumlal Loki ledabyle někam do jeho klíční kosti, pak se nadzdvihl na ruce a upřel pohled do oříškově hnědých očí, které planuly touhou, ale taktéž se v nich dal nalézt záblesk dotčení. Sklonil se k jeho rtům, něžně je polechtal jazykem a usmál se. „Byl jsem zvědavý. A mám na tebe chuť. Stačí, nebo k tomu potřebuješ sentimentální žvásty o tom, jak jsem to bez tebe nemohl vydržet, protože mi srdce pukalo steskem?" doplnil, aniž by se od něj vzdálil a opět zvedl hlavu, aby mu předvedl dokonale nevinný výraz, čímž chtěl zmenšit kousavost ironického tónu.

Tony překvapeně zamrkal, než se tiše zasmál. Sice by se mu ta poslední možnost líbila, ale nepochyboval o tom, že i kdyby to byla pravda, tak by mu ji Loki stejně nesdělil. „Nejsem ženská, abych k sexu potřeboval sladký řečičky. Stačilo říct, že jsi nadržený," popíchl ho, přitáhl si ho koleny blíž a skousl si ret, jak se v něm prohnal elektrický blesk vzrušení vycházející z podbřišku. Rukama zabloudil na Lokiho zadek, který silně stiskl a promnul ho. „Ale zajímá mě, cos myslel tou zvědavostí."

Loki pokrčil rameny. „Jsem zvědavý, jestli platí to, cos mi řekl."

„Myslíš to, že budu dole?" ujišťoval se a Loki vážně přikývl. „No, už jsem to slíbil a já sliby plním, i když z nich nejsem nadšený. Takže se snaž, ať toho nelituju."

Loki ho kousl do ramene. „Nikdy si nikdo nestěžoval."

„A kolika lidem jsi dal možnost si stěžovat?" zabrblal tiše, ale nemyslel to zle.

„Zase moc žvaníš," usadil ho Loki, vymrštil se do sedu, mlsně si prohlédl Tonyho tělo a v duchu ho zhodnotil jako velmi přitažlivé. „Myslím, že ti dám roubík, pokud budeš provokovat," zavrněl, svezl se vedle něj a přetočil ho na břicho. Vzápětí zasunul své mužství mezi jeho půlky a položil se mu na záda, která začal jemně okusovat. Tony zasténal a on sám měl co dělat, aby hlasitě nevzdychl. Chtěl ho za ty drzé řeči aspoň trochu znejistět, proto mu zatím netoužil dát najevo, jak moc vzrušený ve skutečnosti je.

„Ještě tě to překvapuje?" ozval se Tony zastřeně a zavrtěl se, aby se mu leželo pohodlněji.

„Ne, ale to neznamená, že jsem si na to zvykl." Jazykem polaskal Tonyho krk a pomalu postupoval podél páteře níž, ruce kopírovaly žebra, kolena tiskl k jeho bokům. „Jak moc trváš na předehře? Když ji vynecháme, můžeme toho stihnout víc..."

„Natrženou prdel mít nechci," zafuněl do polštáře a bezmocně zatínal pěsti do matrace. Nechápal to, ale ačkoliv se Loki skoro ani nedotkl jeho erotogenních zón, přesto měl pocit, že vybuchne. Možná to bylo tím, že poslední sex měl toho dne, kdy byl unesen, a to se mu teď zdálo na roky vzdálené. A když si k tomu připočetl to poslední fiasko, kdy se ze skoro-sexu stal žádný sex, tak se divit přestal. Krev mu bušila ve spáncích – až se divil, že mu tam nějaká zbyla, protože měl dojem, že se mu musela všechna nahromadit v penisu – a z úst mu vycházely trhané vzdechy za každý Lokiho dotek jazyka, který ho pálil jako oheň.

„Nechci ti ublížit," ujistil ho bůh chraptivě, posunul se mezi Tonyho stehna a rozhlédl se, aby našel něco, čímž by muže mohl podložit. Vzhledem k tomu, že byt postrádal nábytek, nezbývalo, než sáhnout po polštáři, který mu nepříliš jemně vyškubl zpod hlavy a nacpal mu ho pod kyčle. Jako omluvu ho políbil na ucho, do nějž mu zašeptal: „Nelekni se."

„Co –" vyhrkl Tony, ale slova se mu ztratila v zasténání, když ve svém nitru ucítil cosi studeného a s tím i tlak, který však nebyl nepříjemný. S rozšířenýma očima si uvědomil, že Loki musel použít nějaké kouzlo, díky kterému nebyla nutná ani příprava, ani lubrikant, protože chlad se ztratil ve stejné chvíli, kdy se v něm bůh pohnul. „Do prdele," vydechl a v duchu zajásal, protože se to konečně dělo! Sice ho trošku mrzelo, že si nemohl vychutnat pohled na Lokiho tělo, ale na druhou stranu, k tomu měli přece i zbytek noci, proto zavřel oči a vypustil z hlavy všechny myšlenky, které se netýkaly toho, že mu Loki drtí boky a dokazuje mu, že skutečně nebude mít na co si stěžovat.

Ani Tony nezahálel. Sice neměl možnost, jak se boha dotýkat, přesto nehodlal ležet jako kus masa. Zdvihl se na lokty a kolena, sám Lokimu vycházel vstříc a za chvíli ani netušil, kdo z nich se hlasitěji projevuje. Líbilo se mu, že došlo na spojení jejich těl, ale po chvilce si uvědomil, že mu něco chybí. Sice si myslel, že si absenci možnosti dotýkat se bledé kůže vynahradí později, ale pomalu mu docházelo, že na to nechce čekat. Nebyl takový romantik, aby potřeboval sladká slovíčka, ale přesto měl o jejich prvním sexu trošku jinou představu. A tu se rozhodl zrealizovat.

„Počkej," požádal udýchaně a zastavil se.

„Co? Nelíbí?" ptal se Loki zmateně a zamračil se, avšak neochotně z něj vyklouzl a posadil se na paty.

„Ne," odpověděl Tony, zvedl se, otočil a přitiskl se k němu, líbaje ho žádostivě na ústa. „Chci tě líbat a dotýkat se tě," zašeptal a zabořil mu prsty do dlouhých vlasů, čímž mu je odhrnul za uši. Zdálo se mu to, nebo ty zelené oči po tom prohlášení změkly? „Takhle je to neosobní. A já to chci osobní. A chci se postarat i o tebe."

„Dobře," hlesl Loki, protože se na víc nezmohl. Aniž by to čekal, najednou ho zalila vlna takové něhy, až měl dojem, že se v Tonyho náruči rozpustí. Díval se do upřímných zornic a konečně mu v hlavě zapadly všechny souvislosti na svá místa. Došlo mu, že mu Tony nelhal. S konečnou platností si uvědomil, že mu věří víc než to, že ho nezradí. Uvěřil, že ho skutečně má rád a cítil, že po dlouhých staletích je to přesně to, po čem touží. Do této chvíle se stále s náklonností, již vůči němu pociťoval, snažil bojovat, ale nyní ji definitivně přijal za svou.

Obličej Lokimu ozdobil upřímný úsměv, který mu rozzářil tvář, když Tonyho jemně tlačil zpět na postel, ale tentokrát na záda. Dlouhé černé vlasy je obestřely jako havraní peří, když se sklonil pro vláčný a něžný polibek, při němž do něj znovu vstoupil. Pomalu, beze spěchu, připraven si vychutnat milování. Dost už bylo sexu bez citu. Loki chtěl poprvé po třech stech letech cítit. A Tony mu ten pocit dopřál za noc několikrát.  


Ahoj. 

Tak k tomu konečně došlo. Nikdo je nevyrušil, nepohádali se, aleluja! Ale podstatné je, dle mého, že si hlavně Loki konečně uvědomil, co cítí. Takže jsem zvědavá, jak s tím chlapec naloží. 

Věnováno Mirkajuskova66.

Mějte se krásně. 

W.

Nepochopený (Ironfrost Czech) - DOKONČENOKde žijí příběhy. Začni objevovat