Oznámení

1.5K 132 35
                                    

Nějak nevím, jak s tím ven, ale asi už podle názvu kapitoly vám je jasné, o co půjde, takže to nebudu zdlouhavě okecávat.

Aktuálně mám pocit, že to s tímhle příběhem jde nějak z kopce. Bez mučení se přiznám, že posledních pár týdnů píšu kapitoly na poslední chvíli a nejsem spokojená. Jelikož si však myslím, že povídka má určitý potenciál, tak to nechci nějak zprasit a psát zbytečné blbosti, které akorát budou natahovat děj, ale nebudou ho nikam posouvat.

Rozhodla jsem se, že povídku na nějakou dobu pozastavím. Potřebuji nějaký restart, IF mám v hlavě už prakticky rok (když si k tomu přidám i dvě dokončené povídky), a zkrátka potřebuji asi pauzu.

Netuším, na jak dlouho to uzavřu, ale můžete si být jisti, že Nepochopený se dočká svého konce. Kapitoly začnu znovu přidávat, až bude příběh v šuplíku hotový a vyšperkovaný. Od neděle mám i Nepochopeného zrecenzovaného, tak bych se chtěla zaměřit i na vytknuté nedostatky, a prostě to dovést do zdárného konce.

Jako malou omluvu bych pro vás chtěla udělat Adventní kalendář s IF a mám v šuplíku dvě staré jednohubky, ze kterých minimálně jednu bych ráda oprášila a dala ji do srozumitelné podoby, tak snad se mi to podaří. Adventní kalendář by měl být formou drabbles, snad mě nápad neopustí.

Závěrem bych vám chtěla poděkovat za vaši přízeň

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

Závěrem bych vám chtěla poděkovat za vaši přízeň. Jste neuvěřitelní, miluju vás. A právě proto to nechci zkazit. 

Děkuji za pochopení a doufám, že na mě všichni nezanevřete, a třeba se uvidíme zatím u jiných povídek.

Nepochopený (Ironfrost Czech) - DOKONČENOKde žijí příběhy. Začni objevovat