10. Knallende hoofdpijn en lichamen

4.7K 109 7
                                    

Zaterdag

De warme zonnestralen tintelen op mijn huid. Ik murmel genietend en trek de witte dekens verder over me heen. Zonder op de klok te kijken, weet ik dat het veel te vroeg is om op te staan. Het bed ruikt naar frisse aftershave. De geur is aangenaam en ik druk mijn gezicht verder in het kussen.

Wacht, waarom ruikt mijn bed naar aftershave? Ik open met tegenzin mijn ogen, om vervolgens te zien dat ik niet in mijn eigen kamer ben. Ik wil mezelf omhoog duwen, maar het pijnlijke gebonk in mijn hoofd zorgt ervoor dat ik mezelf weer in het matras laat vallen. Waar ben ik in hemelsnaam?

"Hier, paracetamol," zegt een lage ochtendstem naast me.

Ik schrik door het plotselinge geluid en een hoge piep verlaat mijn mond, gevolg door nog ergere hoofdpijn. Geschrokken kijk ik naast me in bed, en zie dat Chris halfnaakt naast me ligt. Het deken bedekt hem tot zijn heupen, dus ik heb goed uitzicht op zijn gespierde borstkas.

"Ga je het nog innemen, of ben je liever bezig met het staren naar mijn lichaam?" vraagt hij grinnikend.

Ik wend snel mijn blik af en kijk hem in zijn blauwe ogen aan. Verward schud ik mijn hoofd. Waarom ben ik hier? Wat is er vanacht en gisteravond gebeurd?

"Waarom lig ik naast je in jóuw bed?" vraag ik.

De paniek is duidelijk in mijn stem te horen. Ik schuif de dekens iets van me af en zie dat ik in mijn lichtblauwe bh en onderbroek lig. Mijn wangen worden knalrood en snel trek ik de dekens weer over me geen.

"Gisteren was het feest," legt Chris met een zucht uit.

Alsof dat alles verklaart. Ik wil mijn mond open trekken en verder vragen, maar hij gaat al door met uitleggen.

"We waren aardig op dreef gisteren. Je was met Jacqueline gekomen, maar die wilde nog niet weg. Uiteindelijk ben je met mij mee naar huis gekomen. En ik wilde je niet op de grond laten slapen, dus daarom lig je in mijn bed".

"Maar je hebt een logeerkamer," frons ik verward. "En je hebt me verdomme uitgekleed," voeg ik daar snel aan toe.

Mijn wangen worden zo mogelijk nog roder door dat idee alleen al. Hij heeft me enkel in mijn lingerie gezien. Chris schudt lachend zijn hoofd en kijkt me met ondeugende ogen aan.

"Het logeerbed moest nog opgemaakt worden, dus je hebt zelf toegestemd om samen hier te slapen. En je hebt zelf je jurkje uitgetrokken, dus dat is niet mijn schuld. Niet dat ik er iets aan heb gedaan om je tegen te houden..."

Zijn blik glijdt naar mijn lichaam, waar het deken weer iets naar beneden is geschoven. Snel grijp ik het weer vast en hou het omhoog. Hij grinnikt enkel en haalt een hand door zijn blonde haren.

"Hebben we seks gehad?" vraag ik zacht, maar direct.

Hij vertelt me zojuist dat we aardig op dreef waren gisteren. Beelden van ons twee op de dansvloer schieten door mijn hoofd heen. Ik zie flitsen van zijn lippen verschijnen.

"Allemachtig, nee," zegt hij snel. Zijn blik staat serieus, dus ik weet dat ik hem kan vertrouwen. Hij bijt op zijn lip en mijn ogen worden er als een magneet naartoe gezogen. Zijn lippen zijn zo ongelovelijk sexy. "Je was nogal dronken gisteren en ik maak geen gebruik van dronken meiden".

Zijn woorden stellen me enigsinds gerust. Ik heb ten minste mijn maagdelijkheid niet verloren in een dronken bui. Ik wil mijn eerste keer nog kunnen herinneren. Het moet speciaal zijn, een mooi moment. Ik wil niet dat het allemaal in een waas gebeurt en dat ik het me de volgende ochtend niet eens meer kan herinneren.

"O," is mijn geniale reactie. Ik zucht en laat mezelf weer terug in het matras vallen. Mijn haren zitten onder de klitten en ik voel me vies, ondanks het lekker ruikende bed. "Dat ik gisteren dronken was is aardig te merken," kreun ik en ik grijp naar mijn bonkende hoofd.

Alles wat hij is ✓Donde viven las historias. Descúbrelo ahora