💫Bölüm 8:İçimde Bir Can💫

264 21 122
                                    

Hamile olduğumu öğrendiğimden bu yana 2 hafta geçti. Kendime daha iyi bakıyordum. Normal halimde olduğumdan daha fazla besleniyordum. Daha doğrusu ben değil, ufaklığın canı istiyordu.

Ray geldiğinde beni sağlıklı görsün istiyordum. Ona bir çocuğumuz olacağını söylemek için sabırsızlanıyordum.

Düşündüm de Ray gitmeden evvel burada kalmamı söylemişti. Sanki önceden hissetmiş gibi. Eğer onunla gitseydim yolda sadece ona yük olurdum. Şeytanlar algıları konusunda duyarlı olduklarında bebek taşıdığımı anlayabilirlerdi. Anladıkları an bir dakika durmaz rahmimden sökerlerdi bebeği.

Ray'den 1 aydır haber yoktu. Umutlarımı soldurmamaya çalışıyordum. O ne yapacağını her zaman iyi bilirdi. Umarım şimdi bir şeytanın midesinde erimiyordur.

Evde yalnız olduğumdan bazı geceler korkuyordum. Nezuko çoğunlukla benimle kalıyordu ama kendi evini de ihmal etmemesi gerekiyordu.

Korktuğum zamanlar kapıları ve pencereleri kilitliyordum. Yatak odasının kapısını da üzerime kilitleyip öyle yatıyordum.

Serin bir gecede yavaştan mayışmaya başlamıştım. Yatağa girdim ve Ray'in tarafına yattım. Çarşafları Ray gittiğinden beri ne yıkamıştım ne de değiştirmiştim. Onun yastığına yatıp kokusunu hissetme yanımda olduğunu bilmek gibiydi. Bu doğruydu. Onu çok özlemiştim. Her geçen gün daha da fazla özlüyordum.

Karnım henüz büyümemişti ama yine de içimde bir can taşıdığımı ruhen hissediyordum.

Karnımı nazikçe okşadım ve bebeğimle konuştum

''Canım...babanı mı özledin? Ben de özledim. Ama gelecek. Emin ol gelecek. O ailesini bırakıp hiçbir yere gitmez. Elbet bir gün gelecektir. Henüz sana hamile olduğumu bilmiyor ama öğrenince mutluluktan havalara uçacak''

Yastığa gömülüp Ray'in üstüne sinen kokusunu içime çektim. Gözlerimden akan birkaç damla yaş yastığın kumaşına damladı.

''Gel artık Ray... Dayanamıyorum. Sensizliğe alışık değilim. Bir an önce gel...''

*51.Bölge*

Ray ağacın altında uyuyakalmıştı. Şafak sökmek üzereydi. 1 aydır yollardaydı. Ratri Klani'nin bölgesi 51.Bölge'de yer alıyordu. Köyden oraya nasıl gidileceği konusunda Tanjirou'ya güvenmişti. Yol bulma ve kroki okuma konusunda iki delikanlı da ustaydı fakat 51.Bölge'nin karışık yol haritası ikisinin de kafasını karıştırmıştı

Tanjirou karınlarını doyurmaları için büyük bir yaban kazı vurmuştu. Bütün işin kendisine kalmasını istemediğinden Ray'i uyandırmak istedi.

Ray de o sıra uykusunda sayıklıyordu

''Emma...ben de seni özledim...sabret...az kaldı...kavuşacağız sevgilim...''

Tanjirou Ray'in kafasından aşağı tencereyi yıkamak için dereden doldurduğu buz gibi suyu döktü. Ray altından iğne batırılmış gibi yerinden sıçradı

''HUH! Ne oluyor be!''

''Kalk lan! Bütün gün domuz gibi uyuyorsun bütün işi ben yapıyorum!''

''Ulan böyle mi uyandırılır?'' dedi Ray sinirle yerdeki taşa tekme vurarak

''Ben senden en az 2 saat önce kalktım. Bu saatlerde yaban kazları buralardan geçer. Karnımızı doyuralım diye birini avladım. Tencereyi de ben yıkadım sen fos fos uyurken.''

''Tanjirou bir daha adam gibi uyandırmazsan ben de seni avlarım ona göre'' derken elini beline koydu

Daha sonra

Dayan Kalbim - RayEmma [DEVAM ETMEYECEK]Where stories live. Discover now