Proloog

75 6 0
                                    

No one's pov

Het is nu 2 jaar later dat Taehyung dood is gegaan. De jongens hebben lang geleden, maar ze moesten door.

De jongens zijn gestopt met de band, omdat Taehyung dood is en Jimin de cel is ingestopt. Army weet wat er is gebeurd, ze steunen de jongens nog altijd. Bts gaat soms voor de lol hun studio in en zingen een liedje.

Namjin is getrouwd en hebben 3 kinderen geadopteerd. 2 meisjes en 1 jongen. Het oudste meisje is 8 en heet Lila, de ena oudste is de jongen. Hij is 6 en heet Taeyung. Ze hebben hem vernoemd naar Taehyung, soms ziet Jin Taeyung als Taehyung.

Het jongste meisje heet RJ de afkorting daarvan is Ruby Jolie. Ruby betekent robijn en Jolie betekent mooi, knap en vrolijk. Ze heet zo, omdat ze rood haar heeft die glanst in de zon en toen ze haar hadden geadopteerd was ze super vrolijk en ze is een heel mooi meisje met vel groene ogen en sproetjes.

Ze wonen samen in huis met soms Jungkook erbij. Hij woont daar om de week, omdat hij anders niets eet of doet. De kinderen zijn dol op Jungkook, maar Jungkook sluit zich vaak af van de wereld omdat hij Taehyung mist.

De andere weken slaapt hij bij Sope. Die zijn nu 2 jaar samen en zijn van plan om te trouwen. Yoongi is nogsteeds rapper, maar hij treed niet op. Hoseok is verpleegster voor kinderen en heeft daar veel plezier mee.

Hoseok ziet soms Jin, omdat hij arts is geworden. Namjoon is bij de kinderen als Jin vrij is werkt hij. Hij werkt als rapcoach. Hij komt nog vaak op tv en vind het niet heel erg, zolang ze maar niet over BTS beginnen.

Alle jongens hebben het naar hun zin, maar zijn nog altijd verdrietig om Taehyung.

Pov Jungkook

Ik ben nu bij Sope en zit op mijn kamer. Soms denk ik dat ik gek word omdat ik Taehyung tegen me hoor praten. Hij zegt telkens ik kom terug en i love u. Ik word gek en hoor het weer Jungkook ik hou van je, je wordt niet gek, ik kom terug en wacht op me Jungkook. GA UIT MIJN HOOFD, JE BENT DOOD EN IK ZAL ALTIJD OP JE WACHTEN MAAR JE BESTAAT NIET MEER. STOMME KUT STEM.

????pov

Ik kijk de heletijd naar ze zonder dat ze het door hebben. Jungkook is gebroken net als ik, maar ik heb een manier om terug te komen. Ik kom terug Jungkook i love u.

Mensen tada dit is het eind en misschien lezen mensen de reacties maar er komt een deel 2 zodra ik mijn nieuwe boek en oude boeken afheb. Misschien ga ik boeken verwijderen maar ik zie wel. Tot deel 2 en hopelijk lezen jullie mijn andere boeken ook

I love u

How My Life Ended (TAEKOOK) ❤️🌺🥰🥺 {voltooid ✅}Where stories live. Discover now