RESCUE 🥳💖 pt.2

58 6 8
                                    

Pov Jungkook

Ik wordt wakker door Yoongi, hij viel uit de boom. Ik klim snel naar beneden en vraag of het gaat. Jahoor zegt hij, ik was van plan om naar beneden te gaan en was er bijna alleen toen viel ik. Ik lach en help hem overeind, ik pak daarna mijn telefoon en kijk hoelaat het is. Het is 5am, das echt FCK vroeg. Het is echt vroeg zeg ik, ik had door kunnen slapen als jij niet viel zeg ik lachend. Hij kijkt me recht in de ogen aan en ik zie een kleine glimlach op zijn gezicht vormen. We gaan verder zoeken naar een verlaten huis, want er is nu al een beetje zon.

Pov Taehyung

*nachtmerrie*
Ik loop in het bos en ik loop maar verder, totdat ik Jungkook zie. Ik loop naar hem toe en geef hem een backhug. Hij draait zich om en het is Felix, ik laat meteen los en vraag wat hij met Jungkook heeft gedaan. Hij wijst ergens naartoe en ik kijk die kant op, ik zie een verbrande Jungkook liggen in het gras. Ik wil naar hem toe maar zit opeens vast aan ketens. Ik trek en ik trek tot ik eindelijk los kom en val. Ik kijk omhoog en zie alle mensen waarvan ik hou hangen aan een boom, in het midden staat Jungkook en daarnaast Tzuyu. Daarna zie ik mijn ouders, Yoongi en de rest van Bangtan. Ik wordt bang en verdrietig. Ik val opeens in een zwart gat met Jungkook en Tzuyu naast me. Tzuyu zegt: je had me moeten waarschuwen dat je niet straight bent, ik ben dood door jou. En Jungkook zegt: je had me moeten geloven, nu haat ik je voor het leven en hou ik van Jimin.
*einde nachtmerrie*

Ik wordt schreeuwend wakker en val daardoor met de stoel op de grond. Ik blijf daar liggen en probeer omhoog te komen, helaas zonder resultaat. Ik hoor mijn maag, omdat ik al heel lang niet heb gegeten. Felix komt binnen en lacht me uit. Jij kluns zegt hij terwijl hij me weer rechtop op zet. Hij kijkt me aan en ik hem, alleen kijk ik erg boos dat ik niet erg vindt. Sletje klaar voor ronde 2?, zonder het in mijn buik bonken met je hoofd. Ik schud mijn hoofd, maar hij heeft mijn hoofd al vast en zoent me ruw. Ik bijt op zijn lip waardoor hij loslaat. Ik lach hem weer uit en hij duwt me naar achteren en ik val vastgebonden en al hard op mijn hoofd. Opeens wordt alles zwart en beleef ik mijn nachtmerrie opnieuw.

Pov Jungkook

Ik zie eindelijk een verlaten huis, Yoongi bel de politie ik denk dat we het hebben gevonden. Yoongi knikt en gaat bellen terwijl ik probeer te voorkomen dat ik wordt gepakt door Felix. Ik zie een steen en gooi die iets verderop terwijl ik me verstop tot Felix naar buiten komt. Na een tijdje komt hij buiten en gaat hij naar de plek waar ik de steen heb gegooid. Ik ren naar binnen met Yoongi. Ik vindt een trap naar de kelder en doe de deur open. Ik zie daar.....



Heeeyyy cliffhanger voor jullie, nu moeten jullie heel lang wachten tot ik terug ben van vakantie want ik ga 4 weken niet uploaden, im so sorry. Ik ga proberen wat te uploaden.

Love yall ❤️
I PURPLE u 💜
Boranghea yall 💖
SARANGHEA yall 💛

How My Life Ended (TAEKOOK) ❤️🌺🥰🥺 {voltooid ✅}Where stories live. Discover now