Secret Love ❤️😩🤫

57 6 4
                                    

LEES PLZZ HET ONDERSTE GEDEELTE HET IS NAMELIJK ERG BELANGRIJK THXXX I PURPLE U

Pov Jungkook

Ik kijk hem vragend aan, maar dat duurt niet lang omdat hij me kust. Ik duw hem ruw echt heel hard weg dat hij met zijn hoofd tegen de punt van het nachtkastje komt. Hij begint meteen te bloeden. T-tae sorry l-laat me he-helpen, ik loop naar hem toe maar hij duwt me een beetje weg en zegt ik kan het wel zelf. Hij pakt een doosje met verband en doekjes en spiegeltje uit het nachtkastje. Hij pakt het spiegeltje en maakt het doekje nat en dept het bloed van zijn hoofd, hij pakt nog een droog doekje en en haalt het water van zijn hoofd. Hij laat een klein pijnscheut geluidje achter waarschijnlijk omdat het prikt, gaat het tae?: vraag ik terwijl ik hem wil helpen. Het gaat wel ik heb geen hulp nodig antwoord hij hartgebroken, echt dom ben ik denk ik terwijl naar de deur loop. Roep me maar wanneer je hulp nodig hebt zeg ik terwijl ik uit de kamer loop. Naar beneden gelukkig is niemand wakker.

Pov Taehyung

Ik leg het verband op mijn hoofd en plak een pleister op het verband zodat het blijft zitten. Ik ga weer liggen op bed en probeer wat te slapen ookal lukt dat niet zo goed. Ik moet telkens aan dingen denken zoals: waarom duwde Jungkook mij weg, waarom moest ik hem nou kussen en wat is er mis met mij? De laatste vraag blijft maar herhalen in mijn hoofd. Ik probeer er niet aan te denken en wat te slapen. Ik voel tranen opkomen en begin te huilen, iemand doet de deur open en gaat naast me liggen en slaat een arm me heen.

Pov Yoongi

Ik moet naar de wc en loop de kamer uit. Ik hoor gehuil uit Taehyungs kamer en loop naar binnen, ik zie Taehyung huilend op bed en kom naast hem liggen en sla een arm om hem heen. Wat is er tae vraag ik. Hij zegt hoe hij alles herinnerde en dat Jungkook zei dat hij van mij hield inplaats van Jimin, hoe hij zei van ik hou ook van jou en hem toen kuste en hoe Jungkook hem toen wegduwde. Ik geef hem een knuffel en zeg het komt wel goed. Hij knikt en valt inslaap, ik blijf bij hem slapen maar ik ga ff nog naar de wc.

Pov Jungkook

Ik ga op de bank slapen en zeg morgen wel sorry tegen tae. Ik ga liggen en ik blijf maar dezelfde vraag stellen in mijn hoofd. Waarom duwde ik Taehyung weg? Ik hou toch van hem, wat is mijn probleem? Ik blijf maar denken en dan weet ik het, ik ben bang voor Jimin als hij erachter komt. Ik ben bang voor wat hij Taehyung gaat aandoen, ik kan niet nog zoiets zoals met Felix riskeren. Ik ga Taehyung morgen alles vertellen, over wat ik voor hem voel en waarom ik hem wegduwde. Ik val al snel inslaap en droom over mij en Taehyung.

~Jungkooks droom/nachtmerrie~

Ik en Taehyung zitten in de woonkamer en kijken een film, Train To Busan. Het is een beetje horror en daar kan Taehyung helemaal niet tegen heheheheh. Ik vindt Taehyung nu al 2 jaar leuk en we hebben nu ook al 2 jaar. Ik vind hem al leuk sinds de audities. Ik hoopte dat hij in BTS kwam en ik ook, en dat gebeurde. Hij was zo schattig, zo stoer en ook zo aardig

 Hij was zo schattig, zo stoer en ook zo aardig

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
How My Life Ended (TAEKOOK) ❤️🌺🥰🥺 {voltooid ✅}Where stories live. Discover now