The Day Of The Festival 🌺😭😔

58 6 12
                                    

Weer een paar dagen later

Pov Jungkook

Ik hoop dat het goed gaat met mij, met BTS en met Taehyung. Hij voelt zich vaak niet lekker door die haat en eet nauwelijks iets. Ik heb medelijden met hem, we moeten zoveel dansen vandaag en dan nog die solo bij al die haters. Ik moet en zal er altijd voor hem zijn.

Pov Taehyung

Ik ben in de studio om nog 1 keer alles te herhalen, ik ben niet zuiver dus probeer te dansen. Voor mijn gevoel doe ik alles fout, ik ga alles verpesten voor BTS. Misschien moet ik gewoon niet meegaan, iemand klopt op mijn deur en het is Jimin. ChimChim zeg ik. Hoi Tae, ik wou je helpen met oefenen. Owh thxx. Maar uh tae dit is een geheime oefening okayy? Okayy? wat jij wilt zeg ik en ga zitten. Okayy we gaan eerst zingen, begin maar zegt Jimin. Ik knik en begin met Mic Drop, niet slecht ging okayy. Ik knik en ga verder met de volgende, Jimin zegt telkens dat het slechter wordt. Ik doe mijn best maar niets lukt, ik ben bij mijn solo nummer gekomen en begin. Bij het begin zegt Jimin al stop, wat is er vraag ik? TAEHYUNG JE GAAT ALLES VERPESTEN VOOR JEZELF EN VOOR BANGTAN. JE STEM IS VRESELIJK ECHT WAAR HET KLINKT ZO SLECHT, IK GA LIEVER DOOD DAN DAT IK NOG EEN KEER NAAR JOU WIL LUISTEREN zegt hij voordat ie wegloopt. Ik begin met huilen, Jimin heeft gelijk. Ik zie in mijn mini keukentje een mes. Ik pak het op en wou net gaan snijden totdat ik dacht aan Jungkook. Ik had hem beloofd me niet meer te snijden, ik kan beloftes niet breken. Daarom kan ik ook nooit zeggen wat Jimin net zei. Ik ga weer zingen totdat Jin me ophaalt omdat we naar het vliegveld gaan.

~ 💗 time skip 💗 ~

We zitten in het vliegtuig, ik zit alleen, Jungkook met Yoongi, Jimin met Hoseok en NAMJIN. Aangezien Yoongi weet dat ik het nooit fijn vond dat Jungkook en Jimin vroeger samen waren en naast elkaar zaten en nogmeer van dat soort shit, gaat Yoongi er altijd voor zorgen dat ze apart zitten.

~ 💗 time skip 💗 ~

We zijn aan het opmaken voor de show en oefenen nog wat. Iedereen behalve Jimin zegt dat ik super goed zing, natuurlijk liegen ze. Ik knik alleen maar en luister naar Jimin, ik zou geen solo moeten doen ik verpest het al voor jullie zeg ik tegen Jin. Tae luister goed: je hebt een hele mooie stem, je kan dansen e-en j-je bent k-kn.. ughh hoe zeg ik dit. Ik kijk hem vragend aan en hij zegt het. Je bent knapper dan ik, je hebt meer stijl en ziet er super schattig en stoer uit. Die fans van ons zijn blind als ze jou niet zien zoals je bent. Nutteloos, talentloos en lelijk? volgens mij hebben ze dat wel gezien. Nee Taehyung ze zien gewoon niet hoe mooi, slim, grappig, gezellig en lief je bent, ze moeten accepteren wie je bent. Als ze dat niet doen heb je nog miljoenen armys die je steunen en natuurlijk je familie en ons BTS. Ik glimlach en geef hem een knuffel, jullie zijn mijn familie eomma. Jin heeft een kleine glimlach gevormd toen hij het woord eomma hoorde.

~ 💗 time skip 💗 ~

Pov Jungkook

We zijn al bij het 3e nummer en het gaat steeds beter met Taehyung ondanks alle haat. Mijn lieve babyboy i Love him So fucking MUCH. We blijven zingen en dansen en ik zie dat Taehyung steeds gelukkiger wordt dan eerst. Hem gelukkig zien maakt mij gelukkig. Bij het laatste nummer straalt Taehyung, ik moet glimlachen om hem en geef hem snel een knuffel. Hij moet blozen tot het uit omdat ik heb heletijd side eye. De solo's zijn begonnen en Jin is bijna klaar. Jin komt van het podium en dan is Jimin, na Jimin is Taehyung. Hij is erg zenuwachtig maar ik kalmeer hem een beetje met een kus. Hij loopt het podium op en we horen gelijk geboe van het podium. Hij begint en loopt al snel weer terug, hij wilt weglopen maar ik hou hem tegen. Wat is er gebeurd? Ze gooide dingen naar me en zeiden rot naar de hel enzo. Ik kon het niet meer sorry Jungkook, ik geef hem een knuffel en zeg: maakt niet uit babe. Hij knuffelt me heel stevig en huilt in mijn nek, ik probeer hem te troosten wat nauwelijks lukt. Uiteindelijk heb ik succes en lopen we terug naar de limo en gaan we opweg naar het vliegveld.

~ 💗 time skip 💗 ~

We zijn terug en zijn moe dus gaan we allemaal slapen.



😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 waarschijnlijk nog maar 1 deel. Im sorry. Misschien komen er nog 2. I love u ❤️💜

How My Life Ended (TAEKOOK) ❤️🌺🥰🥺 {voltooid ✅}Where stories live. Discover now