BTS AND 1D

120 7 3
                                    

Omgg we zijn gwn bij Het BTS huis omgggg denk ik terwijl ik voor het huis sta. We gaan nr binnen en als eerste zie ik een verwarde Jin in de keuken en een huilende Namjoon op de grond en dan rent Taehyung opeens langs ons. WTF GEBEURT HIER denk ik in mezelf. Ik wil verder lopen met Jungkook maar dan rent Harry Styles achter Taehyung aan. IK GIL EN VAL ACHTEROVER. Iedereen staat stil en Jungkook komt naar mij toe en helpt me met opstaan. EN NU IS HET AFGELOPEN schreeuwt Jin door het hele huis. Iedereen is meteen stil en staat als een standbeeld Jungkook ook. Ik kijk iedereen aan en zie Jin opeens voor me neus sta. Ik kijk hem bang aan totdat hij aan me vraagt hoe ik heet. Ik ben Salma antwoord ik. Hi Salma ik ben Jin, misschien wist je dat al, ik knik ja en val bijna om van de zenuwen. Ik kijk om me heen en zie dat iedereen het zelfde staat als eerst

 Ik kijk om me heen en zie dat iedereen het zelfde staat als eerst

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

(Maar 2 nu alleen zo zaten dus Jungkook, Taehyung, Harry en (Namjoon half huilend op de grond))

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

(Maar 2 nu alleen zo zaten dus Jungkook, Taehyung, Harry en (Namjoon half huilend op de grond)). Ik moet lachen om de jongens en val op de grond, ik had verwacht dat de rest ook zou lachen maar ze bleven precies het zelfde staan. Best eng. Ik stond weer op en Jin ging naar Jungkook en vroeg hoe hij kende. We zitten in de zelfde klas antwoordde hij terug. Oke dan is het goed zei Jin en Jungkook mocht weer normaal staan en was erg opgelucht. Jin ging naar Taehyung en Harry en vroeg streng wat ze aan het doen waren. We speelden antwoordde Taehyung terug. Als je gaat spelen doe dat dan boven op de zolder waar niets breekbaars staat zei Jin streng. Isgoedd eomma antwoordde Taehyung en stond weer normaal. Jin ging naar Namjoon en vroeg waarom hij zat te huilen. Ik heb op je nieuwe tapijt rode saus gemorst😭😭 antwoordde Namjoon. JE HEBT WAT vroeg/zei/schreeuwde Jin. Het spijt me zei Namjoon huilend op de grond. Iedereen ga naar boven behalve Salma, het mag wel maar hoeft niet zei Jin. Uhmm.. nee ik blijf wel even beneden antwoord ik. Isgoedd antwoord hij, Jungkook blijf jij bij Salma en doe wat leuks met haar zei Jin. Isgoedd eomma antwoordde Jungkook. Wat wil je doen vraagt Jungkook. Uhmm..? Ik wil net wat zeggen maar dan komt Taehyung naar beneden en zegt sorry dat ik jullie stoor maar ik pak even mijn spel Overwatch. OMGG HEB JE HET SPEL OVERWATCH DAT SPEL IS GEWELDIG. Heheheh wil je meedoen vraagt Taehyung. JAAAA ASJEBLIEFT. Heheheh isgoedd zegt Taehyung en gaat naast me zitten. Jungkook kijkt een beetje verdrietig naar de grond terwijl Taehyung het spel aan het opstartten was. Ik lette niet meer op Jungkook en met z'n drieën speelde we Overwatch.

Tae: Jungkook kijk uit achter je.
Jungkook: Salma buk NU.
Tae: Salma kom we gaan samen naar beneden.
Jungkook: Tae achter je ren NU.
Tae: Thxx Jungkook 😊.
Jungkook: *kijkt blozend naar de grond*
Salma: *denkt vindt Jungkook Tae leuk? JA*

Tijdje later

Wow die potjes waren geweldig en ik antwoord natuurlijk met ja. Jungkook gaat hapjes halen en dan komt Harry naar beneden. TAEHYUNG schreeuwt Harry, AAAAAAHHHH schreeuwt Taehyung. Jezus wat is er Harry? Taehyung we zouden boven op zolder een spel spelen. Ojaa sorry maar ik was met Jungkook en Salma Overwatch aan het spelen. Owhh zegt Harry sipjes, zullen we dan zo met z'n tweeën spelen? Ja isgoedd ik kom zegt hij en loopt met Harry naar boven. Taehyung komt naar beneden en zegt sorry maar was Overwatch vergeten beneden en loopt weer naar boven. Jungkook vroeg of ik een film wou kijken en ik zei natuurlijk ja terwijl Jungkook Netflix aanzette. Welke film wil je kijken vroeg hij. Uhmm.. idk misschien een Disney film? Uhmm.. kijk die film vindt ik niet zo leuk Taehyung en Harry wel. Owhh wat vindt jij een leuke film Jungkook vraag ik. Ik vind Divergent wel leuk antwoord hij. Owhh ja die is wel oke zeg ik en dan zet hij de film op.

Tijdens de film

Piep piep hoor ik van mijn telefoon. Ik kijk en zie dat Gucci me uit heeft genodigd voor een meeting. Ik moet gaan Jungkook, ik moet naar een Gucci meeting. Isgoedd ik zie je morgen wel op school en hij geeft me nog een knuffel. Ik ga naar Gucci en wacht op de manager.

How My Life Ended (TAEKOOK) ❤️🌺🥰🥺 {voltooid ✅}Where stories live. Discover now