SHE IS GONE

66 5 0
                                    

Pov Yoongi

Ik liep een beetje rond en zag opeens Salma op een brug staan. Ik heb haar 1 keer gesproken en ze was al meteen mijn beste vriendin. Ik riep haar en zag tranen in haar ogen en ze zei vaarwel toen sprong ze. Ik wou haar wel achterna alleen het kon niet, ik zou ook dood zijn en dat kan niet voor BTS en HOBI. Ik heb een crush op hem. Ik begon te huilen om het feit dat Hobi met een ander meisje genaamd Lisa heeft en om Salma. Ik liep naar huis.

Thuis

Ik kwam binnen en heb tegen de rest van de jongens verteld over Salma. Iedereen zat te huilen, toen pas merkte ik dat Lisa er ook was. Ik keek haar aan en gelijk weer weg, Taehyung stond op en zei een paar woordjes over Salma.

Pov Taehyung

Het nieuws van Salma is vreselijk, ik sta op en zeg wat over haar.
Salma is een erg behulpzaam meisje, ze staat altijd voor ons klaar en ze was een goede vriendin. Ik wou dat wij ook voor haar konden klaarstaan. Ik ga weer zitten en iedereen zit weer te huilen. Ik kijk naar Jungkook die nogsteeds met Jimin heeft, het maakt me verdrietig voor hem en om het feit dat ik van hem hou. Jimin ziet me kijken en kust Jungkook op zijn mond. Ik kijk weg en na het kussen naar Jungkook, hij is aan het huilen. We hadden beloofd niemand te vertellen over dit gedoe tot we plan hebben bedacht om dit te stoppen, we kunnen niet zomaar de politie bellen helaas. Jungkook huilt nogsteeds (wel dat niemand het merkt). Ik wil naar hem toe maar dan kust Jimin hem weer, Hobi kust met Lisa en Jin met Namjoon. Yoongi kijkt naar Hobi en is verdrietig en loopt naar boven, ik ook ik wil niet bij hun zijn het maakt me verdrietig. Ik ga naar Yoongi's kamer, hij heeft een eigen kamer geluk. Ik loop naar binnen en ga zitten naast Yoongi. Yoongi vraagt wat er is en ik vraag of hij Hobi leuk vindt. Jij zegt ja en kijkt sipjes. Ik kijk hem aan en zeg sterkte en loop naar mijn en Jungkooks kamer. Ik ga zitten op bed en schrijf in mijn boekje (het zwarte boekje).

Salma heeft zelfmoord gepleegd en ik ga morgen naar haar huis om het nieuws te vertellen. Jungkook is verdrietig door Jimin en ik ook. Ze zaten te kussen en dat was kut.

Hoe ik me voel: boos, verdrietig en eenzaam.

Jungkook komt binnen en ik leg snel mijn boekje weg en doe of ik slaap. Ik hoor Jungkook huilen en ga naar hem toe. Jungkook? wat is er. Hij zegt dat hij naar Jimins kamer moet gaan van Jimin en hij mag niet meer met me omgaan behalve als het van BigHit moet huilt hij. WAT NEE?!!! Jungkook ik wil niet dat je weggaat. Ik wil ook niet weg, misschien moet ik het gewoon uitmaken. Ja doe dat. Ik ga het proberen en hij loopt weg. Ben benieuwd hoe dit afloopt.

Ik ook jk plzz blijf leven en tae wees er voor jk u 2 are Made FOR Each other.

How My Life Ended (TAEKOOK) ❤️🌺🥰🥺 {voltooid ✅}Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin