DATE

84 6 2
                                    

Pov Taehyung

We zitten nu al een uur in het restaurant en het is erg gezellig. Nou ik vindt het erg gezellig eigenlijk, volgens mij vindt Jungkook het niet zo leuk want hij doet heel kortaf en droog. We zijn klaar met eten en gaan naar huis.

Thuis

Ik ga naar boven en doe makkelijke kleding aan. Ik ga naar beneden en ga tv kijken. Jungkook komt uit de keuken en ik vraag of hij mee wilt kijken. Hij zegt nee en loopt naar boven, raar denk ik in mijn hoofd. Ik kijk een film en Harry komt naar beneden en maakt opeens ruzie met mij. Ik vraag waarom hij zo schreeuwt en hij zegt dat hij weggaat en me nooit meer wilt zien en loopt weg. Ik heb geen zin in meer in de film en loop naar mijn kamer oftewel de kamer van mij en Jungkook. Ik loop naar binnen en zie Jungkook nergens. Ik ga op bed zitten en schrijf in mijn dagboek. Het klinkt misschien meisjes achtig maar het is eigenlijk gewoon een schrift waar ik mijn boze verdrietige en bange gevoelens in schrijf. Ik heb ook een schrift waar ik blije emoties inschrijf. Mijn schrift waar ik mijn verdrietig, boos en bange gevoelens in schrijf is zwart en mijn andere schrift in wit. Ik heb ze van Jin gekregen, hij is de enigste die van mijn emoties weet en mijn verleden.

Vrijdag 23.37

Vandaag had ik een date met Jungkook en dat moet heel leuk zijn maar hij deed een beetje raar. Hij deed saai en levenloos. Toen we thuis waren kwam Harry naar me toe en begon tegen me te schreeuwen. Ik vroeg waarom hij zo boos was, maar hij zei alleen dat hij me nooit meer wou zien en me haat toen liep hij uit huis. Ik begrijp niet waarom maar wat ik wel begrijp is hoe ik me voel denk ik.
Door Jungkook: ik voel me leeg, nutteloos en verdrietig.
Door Harry: ik voel me verraden en boos.

Vrijdag 23.51

Dat luchtte op. Ik ben net klaar en leg het boekje weg en dan komt Jungkook binnen. Hij kijkt me aan en ik hem, hij blijft een tijdje in de deur opening staan en we staren elkaar aan. Ik stop met het staren, omdat ik het lastig vindt om hem niet leuk te vinden. Jungkook gaat op zijn bed zitten en pakt zijn schetsboek. Ik kijk hem aan terwijl hij schetst. Ik zie een traan over zijn wang lopen en loop gelijk naar hem toe trek hem in een knuffel, maar hij duwt me weg. Ik kijk hem aan en hij schreeuwt opeens tegen me hij zegt: GA WEG, LAAT ME MET RUST. Ik kijk hem geschrokt aan maar loop dan de kamer uit naar buiten. Ik krijg tranen in mijn ogen en zie alles wazig. Ik loop over straat en zie een groepje dronken jongens. Ze lopen naar me toe en dagen me een beetje uit. Ik werd zo boos dat ik 1 van de jongens bewusteloos heb geslagen, ik kijk hem aan en dan naar de rest dan weer naar de jongen en besef dan wat ik heb gedaan. Ik ga op mijn knieën zitten naast de jongen en krijg tranen in mijn ogen. Het spijt me zeg ik tegen de jongens. Ik heb een rotdag gehad en ik kon me woede niet meer ik controles houden, eigenlijk was het geen woede het was verdriet en verraad. De jongen begrepen het en kwamen weer een beetje bij van het dronken zijn. 1 van de jongens vraagt hoe ik heet. Taehyung, Kim Taehyung antwoord ik. En jullie?? vraag ik. De jongen wijst naar zichzelf en zegt ik ben Lucas, dan wijst ie naar een andere jongen en zegt dat hij Sem heet, hij wijst de jongen naast Sem aan en zegt dat hij Mark heet, de jongen naast Mark heet Felix (echt random al deze namen en natuurlijk ook van STRAYKIDS en NCT) en de gene die ik bewusteloos heb geslagen heet Taehyong. Ik moet een beetje lachen want het lijkt op Taehyung. Taehyong komt bij en staat op. Hij zegt dude waar was dat voor nodig tegen mij. Ik leg het uit en hij begrijpt me ook. Lucas vraagt of hij met ons meegaat naar zijn en Taehyong en Felix huis. Ik zeg ja en loop met ze mee. Ze vragen me dingen zoals hoe oud ik ben, waar ik woon en ze vragen zich af of ze me ergens van herkennen en volgens mij hebben ze het door. OMGG JIJ BENT TAEHYUNG VAN BTS schreeuwt Lucas. Ik lach en zeg dat dat klopt. Ze beginnen me vragen te stellen over de jongen hoe ze zijn en dat soort shit en dan vragen ze een vraag die ik nooit had verwacht van hun.

Is Taekook real??

Hi people hier is een nieuw deeltje thxx voor de mensen die dit boek lezen LUV u

U nIcE kEeP gOiNg :)

How My Life Ended (TAEKOOK) ❤️🌺🥰🥺 {voltooid ✅}Where stories live. Discover now