I DIED

75 5 7
                                    

Pov Salma

Ik ga naar het BTS huis, omdat ik daar zin in heb en Jin me heeft verteld dat ik altijd kan langskomen. Ik klop aan en Namjoon doet open. Hi zeg ik en hij zegt hoi terug, hij doet een stap opzij en geeft een seintje dat ik binnen mag komen. Ik loop naar binnen en zie niemand behalve Namjoon en Jin. Ik vraag of ik hen stoor mij zeggen nee, we waren wat aan het bespreken zegt Jin. Owh okayy zeg ik en ga zitten op een stoel. Ik kijk hun aan en dan barst Jin opeens in huilen uit

Ik loop naar hem toe, maar Namjoon is me voor (NAMJIN)

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Ik loop naar hem toe, maar Namjoon is me voor (NAMJIN). Babe wat is er vraagt Namjoon aan Jin. Hij antwoord dat met Jungkook mijn kleine baby ik had niets door, ik wist niet dat ie zich zo rot voelde huilt hij. Ik vind het ook heel erg zegt Namjoon, maar hij komt wel weer bij. Hij is een sterke jongen, hij komt wel weer bij troost Namjoon Jin. Ik vraag wat er met Jungkook is en zei zeggen wat er is gebeurd.

Flashback
Ik en Jin waren met de jongens een paar dagen weg, behalve Jungkook en Taehyung. We kwamen thuis en hoorden Jungkook en Taehyung huilen. We gingen naar boven en zagen hun op de grond en Jungkooks pols zat onder het bloed. Hij had zichzelf gesneden, omdat hij heel erg verdrietig was om een concert dat slecht ging zei hij. Dus we knapten hem op en ging toen huilen, omdat ik niet wist dat het zo erg was.
Einde flashback

Owhh wat erg zeg ik (terwijl ik dat zei dacht ik: ik heb ook een depressie ik ga mezelf vermoorden net als wat Jungkook probeerde). Ik troostte hun nog en zei vaarwel voor altijd, gelukkig hoorden ze het niet. Ik ging weg en zag een brug en stond op het randje. Ik zal snel nog ff uitleggen waarom ik depressie heb. Ik heb depressie door mijn ouders, want ze behandelen me slecht en zeggen slechtte dingen. Ik kan er niet meer tegen. Ik sta boven een rivier met rotsen ga springen. Voordat ik spring hoor ik een bekende stem zeggen Salma wacht. Ik keek om en het was Yoongi. Ik zei vaarwel en sprong. Hij kon me niet achterna maar ik weet zeker dat hij het wel had gewild.

Heyy mensjes ik weet dat dit boek over Salma eig gaat mr nee lm ik heb een btr idee met Taehyung im sorry but i promise u A super BOOK.

How My Life Ended (TAEKOOK) ❤️🌺🥰🥺 {voltooid ✅}Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu