He doesn't remember me 🥺🌺

56 7 5
                                    

Pov Jungkook

W-wat bedoel je TaeTae ik ben het Jungkook. Herinner je me niet meer? N-nee i-ik denk het niet zegt hij een beetje schamend. Hoezo herinner je me n-niet meer zeg ik bijna huilend. I-ik weet het niet antwoord hij wat best logisch is. Ik zeg tegen Namjoon dat hij Jin moet bellen om Taehyung te onderzoeken hij knikt en we lopen door naar de auto.

~ 💗 time skip 💗 ~

We zijn thuis en ik ren met Taehyung naar binnen Jin zegt meteen breng hem naar jullie kamer. Ik knik en ren naar boven, iedereen is daar en we worden eruit gestuurd behalve Hobi. We moeten wachten maar al snel hoor ik een gil van Jin en ik ren meteen de kamer in. Ik vraag wat er is en hij antwoord dat Taehyung een middel heeft gekregen waardoor hij langzaam alles vergeet, maar als hij een paar dingen herinnert kan hij de rest weer onthouden. Maar het gene dat hij het meest lief heeft en erg van houdt onthoud hij pas na een lange tijd. Taehyung kijkt naar Hobi en zegt ik herinner jou.

Pov Taehyung

Ik hoor wat Jin zegt (ik heb zijn naam ergens gehoord) terwijl ik naar Hobi (same als hoe ik Jin ken) kijk. Ik denk terug aan vroeger en ik zie alleen zwart behalve hem ik herinner hem, Sunshine. Ik zeg dat ik hem herinner en zeg dan jij bent de Sunshine v-van 'komop Tae hoor ik Jungkook zeggen (die ik nogsteeds niet herinner, maar hij is eigenlijk best wel cute uwu) ik denk verder na, maar ik herinner het gewoon niet meer. Ik zeg dat ik te moe ben om nog na te kunnen denken en dus ga slapen. Ze knikken en lopen weg, ik voel me niet goed alleen en vraag aan iemand om bij me te liggen.

Pov Jungkook

We lopen weg en ik hoor iemand mijn naam roepen: Jungkook z-zou je bij mij willen blijven alsjeblieft? Ik draai me om en zie een smekende Taehyung naar me kijken, hij is zo schattig zo. Ik knik en doe alles uit tot mijn boxer en ga naast hem liggen. We blijven allebei stil en dan komt Jimin binnen, hij vraagt: Jungkook kom je nog ~sweettie. Ik zeg dat ik bij Taehyung blijf liggen en slapen. Hij knikt en loopt naar me toe voor een zoen op mijn mond die uiteindelijk heel lang duurt. Hij trekt terug en zegt slaaplekker. Als Jimin weg is zegt Taehyung, ik weet niet waarom maar ik voel jaloezie. Ik lach om Taehyung die zo zielig klinkt en zoo schattig ik zeg: weet je wie dat was? Hij denkt hard na en zegt nee, ik zeg dat dat Jimin is en dat hij zijn beste vriend is en als laatst zeg ik d-dat is mijn v-vriendje zeg ik half verdrietig. O-oh g-ge-gefeliciteerd h-hoelang al? vraagt Taehyung. W-weet ik niet echt 2 jaar fz. Taehyung denkt diep na en herinnert zich heel BTS behalve mij.

Pov Taehyung

Ik herinner iedereen behalve Jungkook en ik voel me zo kut daardoor. Ik vraag aan hem waarom hij zo verdrietig was toen hij zei dat Jimin zijn vriendje is en hij negeert me volledig. Ik voel me een beetje gekwetst en draai me om, ik probeer in slaap te vallen maar het lukt niet. Ik voel tranen opkomen en ik weet niet waarom, ik begin te huilen zonder dat Jungkook het merkt. Als ik klaar ben met huilen vraag ik aan Jungkook of hij een beetje over zichzelf kan vertellen om me hem beter te kunnen herinneren. Hij zegt ja en zegt dat hij houdt van tekenen en zingen, dansen dat ik hem de naam bunny heb gegeven en hij mij tijger. Hij zegt dat hij van mij houdt en niet van Jimin en dan herinner ik me alles weer. Hoe ik werd mishandeld, Felix die me meenam naar het vliegveld en me naar Peru wou meenemen, het dansen, zingen, mijn ouders en stiefouders en het belangrijkste van allemaal hoe erg ik van Jungkook hou en hoe jaloers ik op Jimin ben. Ik zeg tegen Jungkook ik hou ook van jou ❤️🌍💍

How My Life Ended (TAEKOOK) ❤️🌺🥰🥺 {voltooid ✅}Where stories live. Discover now