20. Den - Conversation Caffee

3 0 0
                                    

Každý den je to na střídačku, takže překvapivě mám dneska školu ráno od 8:40 do 11:30. Dneska přišel nový student, nechápu. *Podrobný popis* Vysoký, modrý oči, kudrnatý hnědý vlasy šlehlý sluníčkem, plný rty, výrazná čelist, Francouz a pěknej debil. K čemu ti je vypadat takhle dobře, když přijdeš do třídy pozdě, až ve čtvrtek a děláš úplný prd. Takže z jedné strany vedle mě seděl tenhle nový kocourek a z druhý můj oblíbený starý kocourek. Super, takže jak se mám chovat? Co třeba jako trapka? Tak jo. V prvních pár projektech a hrách jsme byli my tři dohromady a poté jsme měli udělat dvojice, kde nejsme z jedné země. Protože jsou oba frantíci, byla jsem s Hippoem. Měli jsme vymyslet a napsat noční můru, kde je postava mumie a odehrává se to ve velkém městě. Nějak jsme se dostali k tomu, že vezmem extázi na párty, probudíme se v kopce v pyramidě a dál to znáš, bubu sem bubu tam. Za domácí úkol na zítra to máme dopsat. Škoda, že já zítra jedu ráno pryč. Tak to musí kluk dodělat hold sám. Se úplně bojím.
    Po škole mám sraz s Elou a její kamarádkou v kavárně na brunch, pro mě oběd. Jsem tam zas nechala celý obsah mojí peněženky, ale bylo to dobrý. Zajímavá kombinace kuřete s hroznovým vínem v toastu. Amíci jsou divný. Pak jsme se jen chodili po obchodech na State Street dokud nemuseli jít na vyučování. To jsem pak sama zamířila na pláž se projít. Tam jsem si vymyslela, že mám chuť na nejlepší cupcake na světě v crushcake, který je úplně nahoře na State Street. Tak jsem šla zas nahoru, butter milk cupcake doporučuji, sedm z pěti. A tam nahoře jsem se rozhodla, že vyzkouším EFkem nabízenou aktivitu converzace v kavárně a ta je zase dole. Vyšlapala jsem si puchýře na malíčkách a díru na palci. Old school vans kvalita.
    Panebože to bylo úžasný. Jsem na sebe naštvaná, že jsem tam nebyla už dvakrát před tím, když jsem chtěla, ale lenost byla silnější. Přišla jsem tam trochu nervózní, protože takovýhle aktivity jsou většinou pro lůzry bez kamarádů, ale to jsem momentálně tady ty tři týdny já. Bylo tam pár lidí ze všech škol v SB jak normální školy pro místní, tak i ty anglický školy. Seznámila jsem se hned z kraje s Němcem, co sem bude chodit normálně do školy s Amíkama a je tu na 10 měsíců, Šílený! Navíc je mu jenom patnáct, ups vypadal starší. Dali jsme pingpong a je tu i minibasketbal, stolní fotbal, herna, občerstvení jako sušenky, nachos a někdo přivezl čokoládu z Kanady. Když jsme byli všichni, rozdělili jsme se do třech týmu a hráli jsme hru, kdo první mi dá do ruky. Bylo tam třeba na příklad: tři pásky, 13$, 5náušnic a tak. Samozřejmě jsme prohráli, ale bylo to fajn. Pak jsme chvíli debatovali o našich prvních školách. U té debaty jsem se seznámila s jednou Japonkou, Němkou a Francouzskou. Jsou na tom stejně jako já, bez kámošů. Dost jsme si padli do oka a prostě joo. Kdyby mi poslední autobus nejel v sedm, tak ještě pokecám žejo, ale né. Tak jsem utíkala do Transit Centra na bus.
    Vždycky si za mě, vedle mě nebo přede mě sedne nějaký bezďák a hnije tam snad celou věčnost. Vystoupila jsem správně, famfáry. Ledová sprcha, na véču byli lasagne, zabalila jsem se na můj víkendový menší vejletík.
  Vidím, že mi bliká Lůďa (mobil). Říkám si, jak je T-Mobile hodný, že si na mě vzpomněl takhle pozdě. Tam ale zpráva z místního čísla. Obsah byl, že nemůžu zítra jet, protože jsem jim neposlala souhlas rodičů. Si děláte ze mě srandu. Máte dva týdny na to, mi alespoň říct, že takovou věc potřebuju, natož abyste mi poslali ten formulář. Co já teď v deset večer, si to nevycucám z prstu. Vzbudila jsem mamku, aby napsala do jejich kanceláře. Napsala tam česky, jak asi jinak, když neumí ani slovo. Takže jsem to s nima řešila neřešila, protože odpovídali tak po půl hodině. Řekla jsem to i El, že mám jako problém ohledně povolení. Ta se do mě pustila, ať to okamžitě řeknu Fathie a Jasonovi, ale já je ještě nechtěla otravovat dokud mi neodpoví mamka z Česka. No prostě jsme se zase hádali se spolubydlící, Fathia s Jasonem byli v pohodě a že mi to když tak zařídí, no a problémky problémky. Kašlu už na to. Usnula jsem.

Deník na trip, trip na deníkWhere stories live. Discover now