11. Den - New Classmates

7 0 0
                                    

Je těžké vstávat, když ostatní si mohou v klidu spát. Dneska je první den, kdy jsem měla vyučování ráno a přišla jsem včas. *Zvuk bouchnutí šáňa* První hodinu jsme byli na počítačích a začali novou lekci "Music". Měla jsem stejnou dvojici jako minulé pondělí. Takhle jsem snad v životě neodbyla svou práci k odevzdání, ale vůbec mi nepomohl a já jsem neměla náladu na nic. Celá hodina byla zvláštní. Každé úterý tady probíhá stejně, protože přijíždí nový studenti. Druhou hodinu jsme měli v naší skromné třídě.
   Panebože prosím. Nejlepší den v mém životě. Máme čtyři nové studenty a dva z jiné úrovně přešli k nám. Nějaký holky jojo supr thank you next. Nejhezčí kluk, který ho jsem v životě viděla a není gay. Víte jak to vím? Dal mi na sebe instagram a každá druhá fotka je s jeho holkou. Takže oprava, nejhorší den v mém životě. Byl to ne jenom že první kluk, ale první člověk v mé třídě alespoň v podobném věku. Je stejně starý jako já, ale hlavně mu není přes 25. No tak naděje že budu mít novýho kámoše šla rychle od desíti k pěti, začala by si mě hlídat ta jeho holka a cítila bych se blbě, když by si s ní psal 24/7 místo komunikace v reálném světě.
   Poslední hodina, výslovnost. Učitel si mě nějak oblíbil, cítím se divně, když mě neustále vyvolává a zírá na mě. Zase upozornil na moje obočí, takže těch pár nových studentů v téhle třídě mě má taky za blázna. No, život jde dál. Sedl si ke mě z jedné strany ten otrávený Portugalec z minulého úterý a z druhé nový otrávený Němec. Panebože lidi zkuste alespoň předstírat zájem o to studium, když už tu jste. Neletěla jsem sem přes půlku planety zírat na vaše znuděné ksichtíky.
   Co jiného by následovalo za koncem vyučování než nudná cesta domů. Doma jsem se vyvalila na terasu a na féra jsem tam vytuhla nejméně na tři hoďky. Vzbudil mě pak až smrad od psa, který se tam šel vydělat. Dream.
   Už jsem se převlékala do plavek, že si dám pár bazénů, budu se hýbat, něco pro zdraví žejo. No, já na půl žerdi a přišla do pokoje Fathia, jestli s ní nechci s Codee za její sestrou na hřiště. Tak šla jsem žejo, zdraví počká. Zamilovala jsem se do těch hřišť pro psy. Pejsky to zaměstná na hodně dlouhou dobu, jste na čerstvém vzduchu, seznámíte se s páníčkama (někdy jsou mladý a pěkný, mrk mrk), procvičíte s nima angličtinu, seznámíte je se svou zemí, nebo spíš řekněte že taková zem vůbec existuje.
   Rychlá večeře, pokec jaký kdo měl den, sprcha a spát.
Vtipná věc: už jste si někdy natáčeli vlasy tak, že pramen vlasů obmotáte okolo kartáčku na zuby a vezměte žehličkou? Funguje to, jen vám ho to napůl roztaví.

Deník na trip, trip na deníkWhere stories live. Discover now