23. Den - Outlets

5 0 0
                                    

Neděle jak má být. Holky si to nakráčeli na snídani k hotelový restauraci. Jste asi upadli ne? 15$ za míchaný vajíčka. Tentokrát jsem si dupla, že tady jíst nebudu. Všechny čtyři jsme si objednali waffle ve waflárně, přežvykovali jsme a tupě na sebe zírali.
   V autobuse jsem se zeptala Eleonory, jestli nechce sedět teda vedle té Italky, se kterou se tak moc baví. Prej ne, no tak proč jsi tak otrávená. Neměj ten svůj frňák tak nahoře a bav se jako normální člověk, prosím.
   Kus za Las Vegas nám dali hodinu a půl v outletech. To si myslím, je na nakupování málo, tak jsem si jen sedla na lavičku a jedla ovoce co jsem koupila. Po nějaké době, za mnou přišla ta Italka, co se s ní hodně baví El. Prej si zkouší nějaký kraťasy a já si myslím, že ji má také pokrk. Chvíli jsme si povídali, ona šla na jídlo a já byla zvědavá na ceny, když jsou to outlety.
Panebože co je na tom levného? Chodila jsem sama z jednoho obchodu do druhého a musím říct, že každý má jinak nastavenou klimatizaci.
    Máme úžasnou rodinu o tom žádná, ale poslední bus k nám jede v 7:05 a Přijeli jsme do transit Centra v 7:10. Nosím jí deku a mikinu, ani jsem se nenabídla, že je vezmu. Prostě to nosím a ani neřekne děkuji. I tyhle maličkosti mě vytočí. Jeli jsme tedy autobusem 6-11, což jsou vlastně dva autobusy v jednom, jako zastávky a tak. Nějakou dobu s náma jela blonďatá Italka, pak se rozloučila a odešla. Naivní si myslet, že na mě promluví, nebo alespoň přestane čumět do mobilu. Vždyť v Itálii je touhle dobou tak, čtyři ráno.
   Po cestě domů slyším hudbu. Vedle auta na parkovišti byl chlápek v obleku a hrál na saxofon. Asi zazdil konferenci, ale fakt válel.
Najednou na mě Eleonora začala mluvit? Co se to děje? "Takže tohle je tvůj poslední týden. Nechceme jít v pátek na večeři?" A tohle je vážení ta chvíle, kdy si přejete vidět otisk svojí podrážky na jejím ksichtu. V pátek pro mě chystá Fathia večeři jako rozloučení. Jasně že se na to těším a chci strávit ten čas s nimi. Rozhodně nechci být s někým, jako jsi ty, chci si to užít a ne platit za předražený večeře a koukat na to, jak protáčíš oči vsloup. Bohužel jsem řekla něco jako "yes sure, sounds good".
    Hned jak přijdeme domů, zamkne se v koupelně. Že bych si umyla ruce nebo došla na záchod nepřipadá v úvahu. K večeři byly makarony se sýrem. Nikdy jsem to nejedla, jen viděla v televizi, takže jsem si připadala jako pravý, tlustý Američan.
Poděkovala jsem za večeři a šla si lehnout. Eleonora si s nima lehla na gauč a pak se hrozně divila, proč jsem nebyla s nimi. Dej mi svátek.

Deník na trip, trip na deníkHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin