18. Den - Baby párty u bazénu

2 0 0
                                    

   Ráno nestíhačky jako vždy. Piju si čaj, koukám do mobilu a vidím 7:25. Autobus mi jede za 15min a já pořád sedím u čaje. Utíkej Foreste. V úterý máme první hodinu počítače a začínáme tak novou lekci, "Sleep". To si jako vážně budeme povídat celý týden o spaní? Začala hodina a měli jsme se rozdělit do dvojic. Nevychází dvojice, tak musí být jedna trojice, že? Tak jsem byla s holkou z Číny a s mým oblíbeným krasavcem. Když už to vypadalo nadějně, že si jako pokecáme, chápeš. Přišla jedna holka pozdě. Tak jsem byla teda ve dvojici jenom s tou holkou a s prominutím, byla fakt neschopná. Makali jsme na projektu o depresi z nedostateku spátnu. Krasavec seděl vedle mě a vyrušil mě z hlubokého důmaní nad naším projektem. Koukla jsem na něj, co že to potřebuje a můj smích nešel ani za boha zastavit. Od kdy nosí brýle? Koukal trochu uraženě a překvapeně. Začala jsem se omlouvat,  vůbec nevím co to do mě vjelo. Sundal si je a od té doby jsem je na něm už neviděla. Promiň. Ta hodina mi byla za trest.
   Druhou hodinu přišel nový student. Jeden. Jmenuje se jak pizza, Gussepe, mluví jak kdyby kouřil kartón denně a je z Itálie. Hippo seděl vedle mě a po druhé hodině se mě zeptal, co dělám po škole. Pomyslela jsem si super, nějaký kámoš na spáchání srandy. Říkám, že půjdu asi na bus, že nemám nic velkého v plánu. (Mrk*mrk*) Ptám se co on a prej že si jde zaházet na koš. A to je všechno? Nepozveš mě s sebou? Nebo? Okay, tak dobře, nasrat.
   Nemám peníze na oběd ve městě, takže jsem jela domů a sockovala v ledničce. Ten prošlý salát s krevetami byl nic moc teda. Čekala jsem, až přijde domů Fathia, protože omylem vzala čip od vchodu k bazénu. Byla jsem úplně ready na to opalování, páč 24/7 vypadám jak bílý tučný tvaroh, vyjdu ven a zima? Jako proč je tu každý den taková zima. Kráčím si to k bazénu, ale ten bazén vypadá slušně zaneprázdněný. Hotová invaze miminek. Prcek slavil jeden rok, tak se neopij mateřským mlékem škvrně. Já nevím proč, ale kdykoliv vidím dítě něco jíst a má upatlanou celou pusu, ruce a všechno, automaticky se mi zvedne kufr. Jinak mám jako děcka ráda. Jeden prcek si mě tam oblíbil a přisál se mi na záda jako klíště, haha ne pust se mě, nebo tě utopím zlato.
   Opalování bylo k ničemu, tak jsem pomáhala s večeří. *popíšu večeři, ať zaplním býlí prostor černými písmenky* Dušená zelenina, pečené brambory na způsob hranolky, losos, fresh salát s dresingem a rozpečené housličky s česnekem a sýrem. Na večeři s náma byla Fathii nejlepší kamarádka, protože přijela na filmový večer. Takže po véče jsme všichni zaujali místa na gauči, každý s mističkou zmrzliny (cokiee a slaný karamel) a pustila se show. Nejsem si jistá o co tam šlo, ale několik mladých lidí dají na pobřeží Mexika a pokud nemáš alespoň jednou za týden rande, končíš.
Zzzz

Deník na trip, trip na deníkKde žijí příběhy. Začni objevovat