Chapter1

5.2K 164 2
                                    

2 months ago.

Upravila jsem si svojí beanie čepici a postavila se zpátky do formace. Vedle mě se z jedné strany postavila Ashley a z druhé Dean. Začala hrát mě, až moc známá písnička- Booty Wurk od T-pain. Vlasy jsem si ještě stačila hodit na pravé rameno, než jsem začala tancovat.

Miluji tanec. Miluji svoji práci. Patřím mezi těch pár procent, které jsou, až tak dobří, že se tancem začnou živit. Nemyslím si o sobě, že jsem nějak dobrá, ale… jo vlastně myslím. Tančím v jedné z nejlepších skupin v USA a nejlepší ze západního pobřeží. Ash a Dean jsou moji nejlepší přátelé, se kterými jsem mimochodem tuto sestavu vymyslela, když nám bylo patnáct. Teď vystupujeme pod, Arianou Grande. Střídáme celebrity podle tour. Nebudeme tančit za Arianu, když nebude mít koncerty, že?! S Arianou teď jen nacvičujeme, až za pár týdnů nám začíná tour po USA. Nehorázně se těšíme. Vystřídali jsme hvězdy jako třeba Taylor Swift, na její doporučení pak Selenu Gomez a nedávno jsme byli u Charli XCX. Je to náročné. Ani střední školu nemáme dodělanou, jelikož nás Taylor nabrala ve druhém ročníku.

„ Moc se omlouvám, že jdu pozdě, ale ty kolony v centru Los Angeles jsou strašné.“ Přiřítila se do studia Ariana, když jsme dotančili ‘Booty Wurk‘ sestavu. Pousmála jsem se na ni, ale neodpověděla jsem, kvůli svému problematickému dechu. Podle doktora bych vůbec neměla tancovat, namáhat se a blah, blah, blah. Však to znáte.

„ V pohodě, Ari. Zrovna jsme se rozcvičili.“ Mávla rukou, již vydýchaná Ash. Jen jsem s ostatními přikývla a narovnala se.

„ Ok. Takže kterou písničkou chcete začít? Co mám pustit?“ Zeptala se Ari a přeletěla nás pohledem. Na zkouškách nezpívá, musí si šetřit hlas, ale je zde přítomna, aby odsouhlasila sestavy, které vymyslíme.

„ Problem?“ Navrhla jsem a ona souhlasně přikývla. Znovu jsme se postavili do formace a začali tančit do rytmu písně. Jak já to miluji.

&&&

„ Ježíši.“ Svalila jsem se na bílou koženou pohovku v obýváku. „ Ještě, že Ariana zítra odlétá do New Yorku na VMA. Nepřežila bych to, kdyby další trénink byl, jak dneska.“ Povzdychla jsem si a natáhla se pro svou tašku, ve které by měla být i nedopitá plastová láhev neperlivé minerálky.       

„ Zase z toho nedělej takovou vědu, Em.“ Smál se nade mnou Dean. Já a Dean bydlíme společně. Ashley bydlí s jinou kamarádkou ze skupiny, s Katy.

„ Tobě se to řekne. Jsi chlap!“ Znovu jsem si povzdechla a opřela se hlavou o ruku. Pravou rukou jsem se stále přehrabovala v neuspořádané tašce.

„ A ty holka, Emmo. Místo toho, aby sis šla dát ještě do těla, si tu stěžuješ a válíš zadek na gauči.“ Přistoupil přede mě a vzal mi tašku z ruky. Začal se v ní přehrabovat a láhev mi ani ne za pět sekund podal.

„ Dík.“ Mračila jsem se a vzala si od něj láhev nespouštějíc z něj pohled. I když jsem pila, tak jsem se mu pořád koukala do očí.

Protočil nade mnou očima a šel za barový stůl do kuchyně. Chvíli jsem pozorovala jeho sexy zadek, ale když mi došlo, že už je to přes deset let můj nejlepší kamarád, tak jsem se donutila pohled odtrhnout.

„ Vím, že mi čumíš na zadek.“ Poznamenal po chvíli, kdy už jsem měla oči upřené na společných fotkách na stěně.    

„ Pomalý reflexy.“ Zkonstatovala jsem a s taškou se postavila. „ Jdu se osprchovat a převléct do pyžama.“ Oznámila jsem mu a vydala se do chodby.

Perfection {Harry Styles CZ}Where stories live. Discover now