Chapter 22

2K 99 1
                                    

On the days I can't see your eyes,
I don't even want to, open mine.
On the days I can't see your smile,
Well i'd rather sit, wait the while.
For the days I know you'll be near,
'Cause a day without you, just isn't fair.
See the days I can hear you voice,
I'm left without a choice.

V uších mi zní melodie písně God damn you're beautiful od Chestera See mezitím, co Harrymu předvádím pohyby, které by po mně měl opakovat, což on nedělá, nespolupracuje. Spíš sedí, opřený o zrcadla v mém vlastním sále, a pozoruje moje pohyby. Visí na mě očima, což mi zase až tak moc nevadí.

Zastavuji svoje pohyby ani ne v polovině písničky a přejdu k Harrymu pomalým krokem s rukou pevně nataženou: „ Pojď, sám ses chtěl naučit tančit."

„ Nějak jsem na to změnil názor. Zjistil jsem, že přece jen existuje jedna věc, ve které nikdy nebudu nejlepší. Tanec ti jde asi líp," pokrčí rameny, ale stejně se postaví na nohy, aniž by využil mé ruky, což mu nijak nezazlívám, jsem vlastně spíše ráda, jelikož pochybuji, že bych jeho téměř stokilové tělo nadupané svaly uzvedla.

„ Ale přesto myslím, že když tam pustíš něco lepšího, tak si možná trochu protáhnu kosti," mrkne na mě a čeká, až přepnu píseň z tohoto dojáku.

Sexbomb Sexbomb, you're a Sexbomb,
You can give it to me, when I need to come along...

Tom Jones- Sex bomb, zremixovaná verze. Chci vidět Harryho trochu odvázaného a přijde mi, že tato písnička by ho mohla správně naladit. Což se skutečně děje.

Během pár sekund, když pochopí, co za song jsem pustila, se dává do pohybu a jeho pohyby trochu neohrabaným způsobem připomínají pohyby Michaela Jacksona.

Boky pohybuje dopředu dozadu, doprava, doleva. Pravá ruka mu lítá nahoru, dolů, nahoru, dolů se vztyčeným ukazováčkem. A když začne znovu hrát refrén, chytí se za svůj... ehm... penis a pevně ho tiskne. Nepřestává přitom samozřejmě kroutit boky.

Jsem fascinovaná jeho spontánními pohyby, a i když to nerada přiznávám tak i trochu vzrušená Do tváří se mi nahrne krev, a tak abych odvedla pozornost od mých červených líček, se také začnu pohybovat do rytmu muziky, pohyby, které nejsou hodny profesionální tanečnice, ale spíše do baru a pro dívku skromně oblečenou.

A tak tam takhle tančíme a ignorujeme i konec písně, kterou vystřídá naprosto jiná, u které si ani nejsem jistá názvem. Poznám jen to, že je podstatně pomalejší a romantičtější.

Harry se natáhne pro moji ruku a přitočí si mě k sobě. Podtočím se pod jeho rukou a narazím na jeho hrudník, vzápětí se k němu otáčím zády a sjíždím dolů do dřepu, kde se chvíli kroutím, a pak se piruetou znovu stavím.

Vůbec to nevypadá jako by byl Harry naprostý amatér a jako bychom spolu tancovali poprvé. Ne, tancujeme s takovou jistotou o dalším kroku, s takovou důvěrou.

Další otočka, krok vpravo, krok vlevo, zakloním záda a sklouznu se na jeho rukách, narovnám se a nechtíc se otřu svými rty o jeho citlivou pokožku na krku. Jakoby to ani nepostřehl, jakoby to patřilo do mé hry, tancuje dál. Znovu mě protočí pod svou pravou rukou a já zakláním hlavu. Zrovna, když se vrátím zpět na svoje místo hudba utichá a následuje Young & Beautiful od Lany Del Rey.

Já s Harrym se zastavíme a prudce lapáme po dechu. Čela máme o sebe opřená, i když se Harry musí hodně předklánět, aby na moje čelo mohl vůbec dosáhnout, jelikož po většinu času je moje čelo ve výšce jeho ramen. Přesto, že tato poloha pro něj musí být velmi nepohodlná, vypadá, že mu to nevadí.

Perfection {Harry Styles CZ}Where stories live. Discover now