Chapter 23

2K 97 1
                                    

Vlasy mám spletené do francouzského copu, který mi padá přes ramena. Na obličeji jsem si vykouzlila trochu světlejší kouřové stíny s dlouhou linkou a na rtech mám purpurovou rtěnku od chanelu. Na sobě mám černé triko s límečkem bez rukávů končící kousek nad pupíkem, bílé kalhoty a bílé kecky. K tomu všemu si beru velkou chanel kabelku, do které si dávám oblečení na převlečení plus kecky, a pak samozřejmě další nezbytné věci jako je mobil a peněženka.

Mám štěstí, že v Los Angeles je i na konci září teplo, takže si nemusím brát žádnou mikinu nebo svetr, a tak takhle oblečené vcházím do kuchyně, kde Harry Styles umývá nádobí. Věřte mi, je to nezapomenutelná podívaná. Na sobě má čisté oblečení, jelikož sem včera večer šel s tím, že u mě přespí.

„ Můžeme jít," odložím si tašku na linku a si sednu na barovou stoličku. „ Mimochodem, to nádobí jsi mohl narvat do myčky," poznamenám, přičemž on se na mě ihned otočí.

„ Já vím, ale neměl bych co dělat, a tak jsem ho radši rovnou umyl," zastaví vodu a otočí se ke mně čelem. Na tváři mu stále hraje jeho úsměv, při kterém mu jdou vidět ďolíčky. Taky bych chtěla mít ďolíčky, vypadá to roztomile. Ale ne, já jsem musela schytat normální úsměv bez roztomilých a perfektních ďolíčků. Nespravedlivý toť svět.

„ Ty jsi ale šikula. Většina lidí si snaží, co nejvíce usnadnit si práci, ale slavný Harry Styles nádobí myje namísto toho, aby ho dal do myčky. Kdyby tě viděly tvoje fanynky, zešílely by pýchou," poškádlím ho a opřu se lokty o linku, abych vypadala ještě více svůdně.

„ A ty se dmeš pýchou, když mě vidíš jinak, jak krákat na pódiu?" stoupne si naproti mně, s tím, že si při své otázce skousne spodní ret. Snaží se vypadat ještě svůdněji. Hmm.

„ Nah, já nepatřím mezi ten typ lidí, kteří ocení každou blbost. Až uděláš něco opravdu velkého tak se ozvi. Z nějakého toho umytí nádobí se neudělám, jako tvoje fanynky," mávnu rukou, abych nedala nijak najevo skutečné pocity vůči jeho chování. Protože, abych řekla pravdu, tak mě ty jeho pohyby, grimasy a slova celkem vzrušují. Ale jelikož jsem velmi pyšná a arogantní osoba, tak svoje skutečné pocity vůči jeho výstupu, samozřejmě nedám najevo.

„ Ale..." odmlčím se na chvíli. „ Abych řekla pravdu, tak kdybych si tě vyfotila a dala tvojí fotku na instagram, jak tu myješ nádobí. Myslím, že většina z tvých fanynek, by pukla závistí, kdyby to viděla," zašklebím se.

Samozřejmě, že jsem toto nemyslela vážně, ale Harry to pravděpodobně pochopil jinak, jelikož okamžitě začal navrhovat další věci, kterými bychom mohli přivést jeho fanynky k šílenství: „ A na té fotce bych mohl být jen v trnkách, z toho by se zbláznili. A taky bychom mohli dát nějakou mojí fotku, jak vařím. Samozřejmě taky pouze v trenkách. A co teprve, kdybych postnul fotku, na který tě líbám na tvář. A taky-"

„ Dost!" zastavím ho. „ Nejsi nějaký krutý na svoje fanoušky? A navíc... vypadalo by to, jako že spolu chodíme, což nechodíme. A já nechci být nejnenáviděnější osobou na planetě," zamračím se, přičemž rázně kroutím hlavou, aby Harrymu došlo, jak vážně to myslím.

„ Prosím, prosím, prosím, alespoň něco," kouká se na mě štěněcím pohledem.

„ Proč bys to vůbec chtěl?" tentokrát už mně z tváře zmizí i poslední náznak úšklebu, jelikož ho nechápu. Proč by chtěl takhle dráždit jeho fanoušky? „ K čemu by ti to bylo? To chceš být tak moc v centru pozornosti všech magazínů? Nemyslíš si, že máš už tak dostatek pozornosti, když připravujete turné?" mračím se na něj, když vidím, že se nemá k odpovědi.

Perfection {Harry Styles CZ}Where stories live. Discover now