Taehyungův konec 2/2

108 7 0
                                    

Nikdy dřív mi hodiny neubíhali víc pomalu. I když jsme do nemocnice dojeli s stabilizovaným Taehyungem, pořád jsem cítila, že se něco pokazí.
Takže když po hodině vyšel jeden chirurg ze sálu, málem jsem se před tím skácela.
„Jak je na tom Tae?“ Zeptám se rychle a marně se vynasnažím zahnat dlzy, které se mi začaly drát do očí.

„Operace proběhla úspěšně, nedošlo k poranění životně důležitých orgánů. Jenom jsme zjistili, že pan Kim je velmi podvyživený, takže po tom co se probere z narkózy, bude lepší mu dát nějaké kapačky.“ Vychrlí ze sebe a mě spadne velký kámen ze srdce.

💜💜💜

Až za dvě hodiny po operaci ke mě konečně přijde sestra, která mi řekla, že se už konečně probral. Těch několik slov pro mě byly to nejhezčí za poslední dobu.
„Slečno Kim Nari, jaký je váš vztah s panem Kimem?“ Zeptá se sestřička před oddělením intenzivní péče.
„Jen ka...“Začnu a potom mi dojde můj omyl.
„Jsme zasnoubení.“ Opravím se a i přesto, že jsem předtím chtěla říct něco jiného, ona jen kývne a něco si začne zapisovat.

💜💜💜

Jen co vstoupím do pokoje, na Taehyungovi je vidět, jak promýšlí jak odsud zmizet. Rychle tedy si k němu sednu a začnu zkoumat každou jeho část, která vykukuje z peřiny.

„Jak ses sem dostala?“ Řekne chraplavým hlasem a ihned  na to si odkašle.
„Řekla jsem, že jsi můj snoubenec.“ Řeknu pravdu a mírně u toho pokrčím ramena. On se potichu začne smát, když v tom se zarazí, že ho smích bolí.

„Jen by mě zajímalo, kdy jsem tě požádal o ruku.“ Řekne potichu a mírně se usměje, načež rychle nasadí neutrální výraz.

„Jakože, to žes naletěl nějakému chlapovi před nůž místo toho, abych ho sama zpacifikovala. Jo tohle zní jako něco, co pro sebe snoubenci dělají“ Řeknu mu jednoduše a znova se zadívám na kapačku u jeho postele.

„No není to sladké? Já mám jizvu kvůli tobě a ty kvůli mě.“ Odvětí a trochu se zavrtí ve snaze najít lepší polohu.
„No nejsme si souzeni?“ Dokončím s žertem jeho myšlenku.
„No přesně tohle jsem měl na mysli!“ Velmi mě to zaskočí, ale zkusím to ignorovat, víc mě zaujme to, jak se zeširoka usměje až je v koutcích očí vidět jak moc se snaží skrýt bolest.

„Nejdřív se dej do kupy, prý jsi podvyživený.“ Změním téma a zadívám se na jeho kostnatou ruku do které mu vede hadička z výživou.
„Pro tebe, Ma chérie, cokoliv.“ Jen co jsem to slyšela, velmi mě zaujalo, jak mě oslovil. Proč jsem se neučila víc cizích jazyků? Nakonec jsem to ale nechala plavat s tím, že mi snad neřekl nic hrozného.

„No nic, myslím, že bych už měla jít.“ Vyklopím ze sebe rychle, protože mi sestra kladla na srdce, ať ho moc nevysiluju.
„Už?“ Zeptá se Taehyung a udělá na mě psí oči, které fungovali až moc dobře, jenom jsem něco pokazit, a proto jsem se rozešla ke dveřím.

„Slib že zítra přijdeš! Kim Nari! Já ti nedám pokoj! Mám tvoje číslo!“ Zakřičí Taehyung tak silně, že mi jeho hlas chvíli přijde, ne jako hlas člověka, který před chvílí byl na operaci.
„Přijdu, přeci jen je to z části moje chyba.“ Řeknu před tím, než opustím pokoj a ještě předtím než odejdu mu pošlu vzdušnou pusu.

“ Řeknu před tím, než opustím pokoj a ještě předtím než odejdu mu pošlu vzdušnou pusu

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

💜💜💜
Pozn.Autora: Ma chérie  je francouzsky můj miláčku 💜

1 Secret Agent, 7 Men [CZ] {BTS FF} ✔Where stories live. Discover now