1000 slov žhavého sexu

10K 339 25
                                    

Usadila jsem se v kuchyni a udělala jsem zmrzlinovej pohár, jistě že jsem si před tím omrkla ledničku a když jsem zjistila že je v ní i zmrzlina i šlehačka, nic mi v tom nebránilo. Nebyl pro mě, byla to spíš jen taková návnada. ,,Emily, sakra kde seš? Říkal jsem přeče že..." Zarazil se když uviděl na kuchyňský lince stát obrovskej zmrzlinovej pohár. ,,Em?" Křiknul Patrick. Když se dostal až úplně k němu, vydala jsem se za ním. Potichu jsem šla za jeho zády a pozorovala ho. Napsala jsem k poháru lísteček kde stálo: ,,Sněz mě." Přečetl ho. Usmála jsem se skoro nahlas. Opřel se rukama o linku a zasmál se. Došla jsem až k němu a rukama mu zajela pod košili kterou si vzal. Už neměl sako ani nic co měl v práci. Za to já jsem byla furt v oblečení v jakém jsem přišla.

,,Nelekl ses." Zašeptala jsem protože sebou ani trochu neškubnul. Rukama jsem mu sjela až od zad k břichu. Přejížděla jsem ty skvělý vypracovaný svaly!

,,Nepřišla jsi..." Řekl a chtěl se otočit. Já jsem se na něj ale hrubě přimáčkla a tím jsem mu v tom zabránila.

,,Správně! Neposlechla jsem tě!" Zasyčela jsem mu provokatyvně do ucha. Zasmál se. ,,Co s tím uděláme?" Zeptala jsem se a zaryla jsem mu ruce do svalů. Zasténal.

,,Emily, chceš mě ošukat?" Zeptal se a já jsem se musela usmát.

,,Ano, myslím že ano." Řekla jsem a svoje ruce, pořád pod jeho košilí, jsem přesunula k jeho podbříšku. Ucítila jsem jemný proužek chloupků, což mě hned tak rozpálilo že jsem se mu musela zakousnout do ramene. ,,Ale tentokrát..." začala jsem přičemž jsem mu strhla košili takovou silou že jsem se až divila. Vydechnul nahlas takže jsem se zaculila. ,,Tentokrát podle mých pravidel!" Řekla jsem a při slově ´mých´ jsem si ho otočila na sebe. Jeho ruce hned vystřelili k mému pasu a tvrdě mě zmáčkly. Usmála jsem a kousavě jsem ho líbala na krku.

,,Jaký jsou ty pravidla? Slečno Brownová." Ježiš tohle neměla. Pokaždý když řekl moje přijmení nemohla jsem přestat s tím co jsem dělala.

,,První." Zašeptala jsem mu u ucha a rozepínala jsem mu pomalu pásek u kalhot. ,,Jelikož jsem na tebe naštvaná, nebude to něžný!" Zasyčela jsem a páskem jsem švihla na podlahu. Přikývnul a chtěl mi sundat košilku. ,,Ne." Řekla jsem. ,,Lehni si na stůl." Ukázala jsme na stůl a on udělal přesně co jsem řekla. ,,Druhé." Vydala jsem se za ním, nejdřív jsem si stoupla na židli a pak jsem si sundala podpadky a stoupla si i na stůl. Sedla jsem si obkročmo kolem něj a on si taky sednul aby mě mohl obejmout rukama a víc si mě tlačit k sobě. ,,Budeš mě poslouchat."

,,A když ne?" Zeptal se a zakousl se mi do ramene.

,,Potrestám tě." Řekla jsem a on se zasmál. ,,Chtěl si abych tě prosila abys mě ošukal."

,,Ano. Poprosíte mě slečno Brownová?" Zeptal se a zase mě odzbrojil. ,,Poproste!" Zašeptal a chytnul mě pod zadkem.

,,Prosím." Zašeptala jsem a on všeho najednou nechal. Podíval se mi do očí. Letmo jsem se usmála a on mi odhrnul rozcuchaný vlasy z obličeje. ,,Prosím, udělej to." Přikývla jsem.

,,Co?" Zeptal se a měl šibalskej úsměv na tváři. Chtěla jsem ho hrozně moc.

,,Mě. Udělej mě!" Řekla jsem a políbila ho. Zasmál se mi do ruky a převalil mě na stůl aby on mohl být nahoře.

,,Rád." Zašeptal a v tu chvíli jsem cítila jeho prsty ve mě. Zatajila jsem dech a pak mu vydechla do pusy.

,,Bože." Zasténala jsem a zaryla jsem mu prsty do zad. ,,Jo." Roztáhla jsem nohy. ,,Strhej ze mě to zasraný oblečení!" Křikla jsem, ale ne moc nahlas, jelikož jsem skoro nestíhala dýchat.

,,Bože, ani nevíš co semnou děláte kurva!" Řekl a prsty ze mě vyndal aby mě mohl vyslíct. Sundala jsem si košili, když on mi sundaval sukni. Boty mi ale nechal a lehce mi políbil kotník. ,,Miluju tvoje boty! Slečno Brownová." Zašeptal a pak se přesunul zase k mýmu klínu. Když jsem cítila jeho prsty ve mě usmála jsem se a slatsí zaklonila hlavu. Divila jsem se jak jsme se na ten stůl mohli vejít, ale pak mi došlo jak jedno mi to vlastně je. Palcem mi dráždil Klitorist a dva prsty měl ve mě a pohyboval s nima. ,,Sundejte si tu podprsenku." Řekl mi když už jsem skoro byla.

,,Nechci se udělat sama!" Zašeptala jsem. ,,Sundej mi jí ty." Dodala jsem. Na nic nečekal a rukama mi zajel od zadečku až k zapínání podprsenky. Rozepnul jí a hodil jí kamsi pryč. Vzal moje prsa do dlaní a hrubě je zmáčknul. Prohla jsem se v pase a jenom vydechovala. Líbal mi celý hrudník a pak mi nasál mojí bradavku. Zaryla jsem mu ruce do vlasů a tlačila jsem si ho víc na moje tělo. ,,Chci vidět tvýho ptáka, chci ho mít v sobě! Dělej." Řkela jsem, když jsem viděla jak je tvrdej. ,,V těch kalhotech se mu nelíbí." Usmála jsem se a on taky. Stoupnul si na kolena a kalhoty si sesunul ke kolenům. Když jsem jeho chloubu uviděla, začala jsem po něm toužit ještě víc. Přisunula jsem se k němu blíž a sáhla si na jeho zadek abych mu mohla dát pusu na špičku jeho ptáka. Vzdychnul. ,,Páni." Řekla jsem když jsem zjistila jak skvělej zadek má. ,,Máš skvělej zadek!" Řekla jsem bez překážek a on se zasmál.

,,Nápodo..." Chtěl to do říct, ale to už jsem si jeho ptáka zabořila hluboko do pusy a obkružila ho jakzykem. Odhnul mi vlasy z tváře a dodal. ,,Jestli v tom budeš pokračovat, uděláš mě." Nechala jsem toho, i když hrozně nerada.

,,Tak skvěle chutnáš." Řekla jsem tvrdě a on se na mě hned položil.

,,Roztáhni ty nohy!" Křikul a já jsem to udělala.

,,Tohle bych měla vést já." Zastěžovala jsem si mezi polibky.

,,Promiň, klidně toho nechám." Řekl a odtáhl se s úsměvem.

Já jsem ho ale obmotala nohama a zarazila jsem ho. ,,Neopovažuj se v tom přestat!" Řekla jsem a on si mě chytnul pod zadkem aby si mě dobře nasměroval. Zase seděl na kolenou a já jsem se opírala o jeho ramena a pokaždým přiražení jsem si myslela že snad spadnu jak pevn jsem se ho držela.

,,Chci to dodělat! Řekni mi až budeš, chci vidět tvůj výraz." Zašeptal když jsem se o něj opírala.

,,Už to bude, už to..." Už jsem to nedořekla a zaklonila jsem se ale on si mojí hlavu otočil na sebe aby viděl můj výraz, otevřela jsem oči abych viděla i jeho výraz. Bylo to k nezaplacení, po čele mu stékaly kapičky potu a pusu měl otevřenou. Byl tak božksy sexy!

Passion- Vášeň bez konceKde žijí příběhy. Začni objevovat