Vykej mi!

8.4K 319 10
                                    

Přijeli jsme na nějakej marakodrap a tam vystoupili. Čekal tam vrtulník. ,,Četla jsem 50 odstínů šedi a tohle se mi nelíbí." Zažertovala jsem když jsme oba vystoupili.

,,Já ne, ale věř mi. Bude se ti to líbit." Řekl to tak upřímně až to bylo vidět. Počkal až k němu dojdu a pak mi položil ruku na záda. Byl snad ještě víc nadčenej než bych měla být já. Takhle jsem ho ještě neviděla. bylo vidět že do toho vkládá vážně veliký nadějě. ,,Díky Johne, ty víš kam." Usmál se na pilota a ten jen přikývnul.

Ve vrtulníku to šlo všechno hrozně rychle. Jen jsem seděla a koukala jsem se z okýnka. Bylo to skvělý, letadlem už jsem letěla, ale ve vrtulníku to vypadalo všechno hrozně jinak. Vedle mě seděl jen Patrick a mě na chvíli bylo i dobře.

Vrtulník po hodině přistál a když jsem vystoupila viděla jsem kolem sebe jen lesy. Žádné domy, ani paneláky, ale jen stromy. Milovala jsem přírodu. ,,Páni..." Neodpustila jsem si. Patrick se a mě usmál a ukázal na malou cestičku mezi stromy.

,,Líbí se ti tu?" Zeptal se.

,,V těch podpatkách se mi nejde zrovna nejlíp." Poškádlila jsem ho a pak jsem se usmála.

,,Proto je tu tohle." Ukázal před sebe a tam stála malá chatka. Celá ze dřeva. Byla nádherná, vždycky jsem si přála mít chatu a jednou za půl roku v ní tak týden být.

,,To je... Chata!" vykřikla jsem s úsměvem a rozběhla jsem se k ní. ,,Vždycky jsem takovou chtěla!" Vyšla jsem pár schodů a vešla do vnitř. Skvěle obroušené dřevo a vůně lesa. Zavřela jsem oči a nasála ten skvělý vzduch. Pak jsem ucítila něčí ruce jak se obmotávají okolo mého pasu ze zadu. Oči jsem neotevírala. ,,Jsem na tebe naštvaná." Zašeptala jsem.

,,Omlouvám se." Zašeptal zase Patrick a políbil mě na krk. Instinktivně jsem se mu krkem vybídla a otočila jsem si hlavu na pravou stranu. Moje ruce vystřelili k těm jeho. ,,Řekni mi Em..." Začal. ,,Chceš mě?"

,,Patricku..." Zasténala jsem když mi rukama zajel k podbříšku.

,,Řekl jsem že budeš sama prosit aby jsem tě ošukal!" Přítáhnul si mě víc k sobě a já jsem zaklonila hlavu.

,,Najednou si tykáme?" Zeptala jsem se a trochu jsem se usmála.

,,Chceš abych ti vykal?" Přejížděl mi jeho rukama po celým těle! ,,Řekni chceš?!" Řekl trochu víc rázně, jenže já jsem nemohla mluvit, nemohla jsem myslet na jeho ruce a ještě k tomu mu říkat co chci. ,,Řekni to." Zašeptal mi do ucha.

,,Chci abys mi vykal." Vyšlo ze mě. Byla jsem ráda že už to mám konečně za sebou, chtěla jsem si jen užívat jeho doteky a nemluvit.

,,Řekněte mi co byste chtěla." Znova promluvil a vyhrnul mi šaty tak aby se dostal k lemu mých kalhotek.

,,Nebudu tě prosit abys mě ošukal!" Prskla jsem a on se mi zasmál do ramene.

,,Tak co tedy chcete slečno Brownová?" To jak vyslovil moje příjmení mě tak rozpálilo že jsem myslela že už ho o to opravdu poprosím. ,,Řekněte to."

,,Nikdy." Zasténala jsem když mi kalhotky trochu stáhnul a zajeli mi rukou mezi nohy.

,,Tvrdne mi z vás když cítím jak vlhká jste tam dole." Zkousnul mi kůži na krku a já jsem zadržovala vzdechy. ,,Vzrušuju vás?" Zeptal se jemně a zkouslou kůži mi přejel jeho jazykem.

,,Dovedeš to líp." vyšlo ze mě. Lahala jsem, takhle nadržená jsem nebyla už hodně dlouho. On dokázal udělat divy jen tím jak na mě mluvil a když jsem si ještě vzpomněla na jeho prsty co  mi přejížděli po vlhké kůži mezi nohama. Jeho ruka se najednou ale vzdálila. On si kleknul a jeho mokré prsty a se otřeli o moje stehna. Pořád stál za mnou a já jsem cítila jeho jazyk na mých stehnech za zadu. Nevěděla jsem co mám dělat s rukama. Jeho ruce si hráli s mým zadečkem a tak moje ruce vystřelili mezi mé nohy. Zasmál se mi do kůže, srala jsem na to co si myslí.

,,Dotýkej se sama sebe! Ani nevíš jak moc se mi to líbí." Mumlal a já jsem se soustředila abych se co nejrychleji udělala. On se zase zvedl a jeho ruce mi začali pomáhat. Přicucnul (Nevím jaký jiný slovo tam dát :DD) se mi ke krku a taky oddechoval. Zkousla jsem si spodní ret a sevřela jsem jeho hrubé prsty ve své ruce. Třel mi prsty o klitorist a já mu pomáhala a udávala jsem mu rychlost. V poslední chvíli kdy už jsem byla skoro hotová jem ruce dala do jeho vlasů u mojí hlavy a nechala ho ať to dokončí. Vykřikla jsem jak jen jsem mohla a oddechovala. Jeho prsty se do mě ani nedostali a i přes to jsem se udělala. Zase mi políbil na krk, tam kde jsem to milovala a nakonec mi dal i pusu do mojí dlaně když jsem se pouštěla jeho vlasů.

,,Mučil jsi mě." Zašeptala jsem s malým úsměvem.

,,Řekl jsem že budeš prosit ať tě udělám. Dokud mě nepoprosíš budu tě mučit pořád. Nebude ti zbýbat nic jinýho než se udělat sama. Slečno Brownová." Poslední dvě slově zašeptal tak úžasně že jsem zase jen vydechla. ,,Přijď za půl hodiny před chatu, uděláme si výlet." Odešel.

Celou tu dobu jsem se na něj nepodívala a ani na chvíli jsem nepřestala pochybovat že by to nebyl on. Byl to on tím jsem si byla naprosto jistá a já si v tu chvíli uvědomila jak mě má omotanou kolem prstu. Stačilo mi se na něj podívat a byla jsem vedle. Nedovedla jsem na něj být ani pořádně naštvaná. Měla bych taky zkusit něco co by ho překvapilo. Co by se stalo kdybych se za tu půl hodinu neobjevila?

Na obrázku je Em.. :)

Děkuju všem za komenty, konečně tu máte další díl tak doufám že se líbil.. :)

Passion- Vášeň bez konceWhere stories live. Discover now