Pan Heystinks

11.1K 351 5
                                    

Najednou jako kdyby se zpomalil čas kolem mě. Nevim proč se mi to tak zdálo, ale většinou se to u mě objevilo pokaždý, když se objevil nějakej pěknej chlap. A sakra! Na to ani nemysli, je to tvůj šéf, je to Patrick Heystinks!

Trochu jsem zamrkala a tak jsem pomalý krok hned rozpustila v normálním čase ale já ani na vteřinu nepřestala koukat na jeho maličkost.

Oči jsem zaměřila nejdřív na jeho hlavu. Měl krásně sestavěné kosti a jeho tváře byly mírně zarostlé, což se mi zdálo jako šíleně provokativní ale na druhou stranu i docela neformální, když muž v jeho letech a v jeho skvělém světle od kariéry, si nestíhá oholit to svoje zatraceně skvělý strniště. Právě si prohrábl jeho vlasy, černé jako uhel a ty mu spadly stejně jako leželi před tím. Vypadali jako kdyby na ně ještě nikdy nešáhl a i kdyby to udělal nic by tím nezměnil. Široká ramena a štíhlý pas mě málem přizabili v kombinaci ve skvěle padnoucím obleku. Právě si srovnával kravatu a povytáhl si oblek dopředu a pak ho nechal být aby se zase přitiskl k jeho hrudi, další úžasná věc, kterou jsem na chlapech nenáviděla, protože ji po každé využili pro svou potřebu. K sexu, nebo jiným nevhodným věcem. Proč teď sakra myslim na sex?!

Zavřela jsem svojí pootevřenou pusu a zjistila že ke mně natáhl ruku a letmo se usmál. Úsměv? On se usmál? Musim si u něj udělat skvělou pověst a musim to stihnout dokud bude mít ten svůj pořád trvající úsměv a dobrou náladu.

Odkašlala jsem si a podala jsem mu ruku. Jeho stisk byl přiměřený a já se vlastně ani neobtěžovala. ,,Slečno Brownová?" Naklonil hlavu trochu do prava a pak s ní kývl a tím mě snad pozdravil.

,,Pane Heystinksi?" Oplatila jsem mu pozdrav a pak s ním vešla do výtahu. Zdál se mi najednou strašně malý i když jsem tam byli sami. ,,Co všechno vám Tara řekla o té její cestě a o vašem pobytu tady?" Zeptala jsem se.

On se jen kouknul na hodinky a pořád mlčel. Popravdě mlčel až do té doby než jsme se ocitli v jeho kanceláři. Myslela jsem si že bude mít kancelář po Taře, ale ne. Vystoupili jsme na 19 patře a já vlastně šla jen za ním. Do tohohle patra jsem za dobu co jsem tady zavítala jen dvakrát a to jen když jsem musela. Proto jsem to tu moc neznala. I když jít za ním ani moc nevadilo. Měl snad ten nejlepší mužský zadek na světě. Tedy až druhý nejlepší. 

Sedl jsi na svojí židli a přejel konečky po zbrusu novém stole zdřejmě z Akácie, odhaduju podle barvy. ,,Slečno Brownová?" Zeptal se mě když jsem se chtěla otočit a odejít.

Rychle jsem se otočila na něj a on si mě přejel pohledem jako lev po své kořisti. Po chvilce se nadechl usmál se mi do očí a pronesl: ,,Budu rád když mě doprovodíte na špičkové představení." Složil si ruce na stůl a vyzívavě na mě koukal.

,,Cože?" Vyprskla jsem a jemu smích hned zmizel. Ajaj. ,,Ehm.. chci říct.." Zavřela jsem dveře do jeho kanceláře a pak přistoupila blíž k jeho stolu. ,,Pane, nemyslíte že je to docela neformální? Já se vás zeptala asi před půl hodinou na jednu blbou otázku a vy jste mlčel a teď tu po mě chcete abych s váma někam šla?" Jak já ho v tu chvíli nenáviděla. Hned jak jsem skončila svůj proslov se na mě povýšeně usmál a opřel se víc do kožené židle. Já jsem se narovnala a zvedla hlavu.

,,Řekla mi jen že odjíždí. Pak mi oznámila že mi budete dělat asistentku a já stačil jen souhlasit." Zůstala jsem tam jen tak stát a koukat a něj. Pak jsem si asi uvědomila že mi vlastně odpověděl na mojí otázku ve výtahu. Kývla jsem jako že si toho vážim i když to vlastně ani nebyla pravda. Jen jsem si ulevila že mi to vůbec řekl. Debil. ,,Tak co půjdete?" Zeptal se z nenadání.

,,Moc ráda." Usmála jsem se.

,,Dobře." Stoupnul si a přistoupil až ke mě. Pak mi položil jeho horkou ruku na záda a tlačil mě ven z jeho kanceláře. ,, Pro zbytek dne vám dávám volno a vyzvednu vás v devět. Kde bydlíte vím. Budu se těšit." Pak se na mě usmál až moc uměle jak jsem poznala a zavřel za mnou dveře. Už jeho první dojem na mě byl dost hnusnej, ale to nejhorším na tom bylo že byl až mo(ooo)c pohledný a já se z nějakého důvodu na to představení těšila.

Patrick na obrázku..

Děkuju za vaší podporu.. :) Jak se vám líbí díly zatím??? :D :)

Passion- Vášeň bez konceWhere stories live. Discover now