(Ne)chci to udělat znovu

11K 330 11
                                    

Večer jsem si hned potom incidentu zavolala taxi, takže jsem se dostala bez větších problémů domů. Doma mi všechno připomínalo Collina. Takže jsem se jen vysvlékla z šatů a snažila jsem se usnout. Pro moje překvapení to šlo poměrně rychle. Nic se mi nezdálo a já za to byla opravdu ráda. Poslední dobou jsem trpěla na noční můry a zátěžové sny skoro pořád.

Ráno jsem vstala v nejmenší pořádku a ani jsem si nedala kafe, jak jsem se cítila vyspale. Bylomi to všechno divný, ale neřešila jsem to, spíš jsem za to byla ráda.

Mířila jsem z parkoviště k výtahu a pak do kanceláře.Až když jsem stála ve výtahu mezi těmi všemi lidmi, došlo mi že jsem včera udělala největší chybu za můj život. Teda kromě toho že jsem si vůbec někdy začala s Collinem. Vyspala jsem se se svým šéfem, sice jen dočasným, ale byl to šéf! Nevadilo mi to že jsem se s ním vyspala, to na tom nebylo to nejhorší. Možná že to byl ten nejlepší sex za můj sexuální život. Jistě s Collinem to bylo super i jiní podivíni z vysoký ušli, ale tohle?! To bylo jako hurikán! Prostě ten nejlepší a nejrychlejší sex.

Řekla jsem si že tohle asi nebude nejvhodnější místo kde myslet na to jak jsem se vyspala se svým šéfem. Výtah. Jen jsem si na to vzpomněla a byla jsem vlhká.

Z myšlenek mě probralo každé cinknutí výtahu, jelikož jsem v něm nebyla sama. Na každém patře někdo vystupoval. A pak se divim že jdu pozdě.

V práci jsem měla být v osm hodin a už bylo osm a pět minut. Věděla jsem, podle toho jak Tara vyprávěla, že pan Haystinks je na čas a na dochvilnost velmi výrazně zasedlý. Obrátila jsem oči vsloup když jsem uslyšela další cinknutí výtahu.

Konečně jsem vystoupila a s malými pozdravy co jsem rozdávala kolemjdoucím kolegům jsem rychle mířila do kanceláře. Když jsem tam dorazila, položila jsem si papíry na stůl a zasedla jsem za něj. A pak jsem na sobě ucítila něčí pohled. ,,Dobrý den slečno Brownová." Pozdravil mě.

,,Dobrý den pane." Oplatila jsem mu pozdrav a lemo jsem se usmála. Zapínala jsem počítač a nijak jsem si ho nevšímala.

,,Volala paní Gregorová, dům co jsem navrhl je postavený a kompletně dodělaný." Zachroptěl sebevědomě a stál opřený o futra. Zjistila jsem to když sjem k němu vzhlédla. Hned jsem se zarazila, jak on to dělal že vypadal furt víc a víc sexy?! Vzpamatovala jsem se a kývla jsem.

,,Já vím." Zvedla jsem se. ,,Psala mi mail. Zítra hned ráno máme být u domu. Už jsem udělala nějaké plány, včera večer." Trochu jsem se nad těmi dvěmi posledními slovy trochu pozastavila a on se trochu usmál.

,,Výborně. Ale jestli zítra přijdete zase pozdě, strhnu vám to z platu."Přišel k mé židli a já jsem se zrovna snažila napsat adresu domu do diáře. Stoupl si za židli a nahnul se ke mě. Cítila jsem jeho dech na rameni a jeho pohled snad všude.

Naklonil jsem se k ní aby jsem zjistil jestli voní stejně úžasně jako včera večer. To jak se snažila zůstat v klidu mě rozesmívalo, protože se dala tak snadno prokouknout. Byla chtivá a já jsem věděl že na to co se stalo včera myslela celý večer. ,,Měla jste snad namáhavý večer?" Ptal jsem se a kousavými polibky jsem jí posel celý krk. Chtěl jsem jí!

Dneska na sobě měla světlý, tenký rolák až ke krku. Byl přiléhavý a tvaroval jí krásně její úžasné křivky. Měla na sobě sukni tmavě červenou a černý pásek přes pas. A ty její boty! Byla na ně určitě ujetá a já jsem to chápal, měla skvělý vkus a tyhle boty mě obzvlášť rajcovali. Béžové vysoké lodičky!

,,To že do vás někdo cpe ptáka se bere jako namáhavý?!" Sykla a otočila celou židli směrem ke mě.

,,Rozhodně." usmál jsem se a chtěl jsem jí políbit. Chtěl jsem dneska ochutnat její lesk na rty. Ale ona mě chytla za pásek od kalhot a přitáhla si mě víc k sobě. Začala pásek rozepínat a pak i knoflík a příklopec. Vzdychnul jsem, když i uchopila ptáka do jejích ručiček. Už mi dávno stál, už od doby kdy jsem jí pozoroval ode dveří. Vlasy mě spletené do copu a já jsem jí na ně radši nešahal. Rozhodně jsem nechtěl riskovat že by někdo poznal co se mezi náma teď děje. Věděl jsem že hodně riskuju už tim že jí tohle nechám dělat, ale jenže tady nešlo říct ne! ,,Vykuř mi ho!" Sklonil jsem se k jejímu uchu a pošeptal jsem jí to do něj. Jazykem si navlhčila rty a pak si ho prostě vrazila do pusy. Jazykem kolem něj jezdila tak skvěle že jsem se div udržel na nohou. Podlamovali se mi kolena při každým jejím tahu. Rukama mi drtila koule a já bych vraždil proto mít tohle každý den! Mít jí každý den!

Pomalu se dostávala do rychlosti, kterou jsem už opravdu nemohl vydržet a tak jsem se o ní chvíli opíral. Dokud jsem se jí neudělal do pusy. Ještě nikdy se mi tohle nestalo s žádnou ženou. A to jsem jich měl hodně. Slastně jsem se usmál a ona se pak prostě jen zvedla, nic neřekla, přejela si zase jazykem rty a já jsem hned poznal že to všechno spolkla. Bože, ona to spolkla! Musel jsem se usmívat. Vždyť tohle byla bohyně! Utřela si koutek a pak prostě odešla. Když byla pryč, natáhl jsem si kalhoty trochu jsem se uklidnil a šel zase do své kanceláře ke svému počítači. Ani na vteřinu jsem na ní nepřestal myslet!

Na obrázku Patrick :)

Komentáře potěšíííí.. :) Díky.. ;D

Passion- Vášeň bez konceWhere stories live. Discover now