Budete tam včas

10.4K 315 4
                                    

Mířila jsem na záchod, trochu se upravit. Chvíli jsem na sebe koukala do zrcadla. ,,Tohle už nesmíš Emily! Už to neuděláš!" Řekla jsem si na sebe do zrcadla. Pak jsem uslyšela spláchnutí a z jedné kabinky vyšla Rebecca.

,,Co už nesmíš udělat Em?" Usmála se a vytáhla si lesk na rty z malé kabelky. Rebecca byla moje kamarádka, díkybohu za to! Ale i tak sjem to nikomu nemohla říct. Bylo to opravdu drsné a velmi tajné tajemství. A i když jsem Becce věřila, nemohla jsem jí to prostě říct.

,,Přijít pozdě. Mám novýho šéfa." Vysvětlila jsem a vlastně jsem ani tak nelhala. Přišla jsem pozdě. A s tím šífem jsem taky měla pravdu. 

,,Jo slyšela jsem." Usmála se Becca když si malovala pusu. ,,Je to prej ten nejvíc sexy chlap na planetě." Mrkla na mě. Ano to on je!

,,Ani ne." Tak a teď jsem zalhala. ,,Je to imbecil." Obrátila jsem oči.

,,Pššt." Dala si prst před pusu. ,,Takhle slabá slova nepoužívej." Zasmála se a já taky. Teď měla pravdu zase ona. Na něj to chtělo ostřejší slova!

,,A co ty? Nepůjdeme na oběd?" Zeptala jsem se.

,,Oh, moc ráda!" Mávla rukou a byla očividně štěstím bez sebe. ,,Už mě nebaví obědvat se Sashou. Je příšerná!" Dala mi ruku na rameno a společně jsme šli ze záchodků.

,,Víš toho přece o ekonomii hodně no ne?" Zasmála jsem se.

,,Za tři obědy s ní toho vim víc než dost!" Obrátila oči a usmála se.

Když jsme vyšli ze záchodků a mířili chodbou k našem kancelářím narazila jsem do mého imbecilského šéfa. ,,Ou, pardón." Omluvili jsme se s Beccou naráz.

,,Slečna Brownová. Hledal jsem vás." Neskutečně hnusně se podíval na Rebeccu a ta radši svěsila oči na podlahu.

,,Byla jsem na..." Chtěla jsem vysvětlit.

,,Nezajímá mě kde jste byla. Spíš kde budete. Dneska budu obědvat s nejlepšími architekty a disajnéry v kraji. Doufám že tam jako moje asistentka budete." Řekl tak chladně.

,,Omlouvám se, ale už mám domluvený oběd s Rebeccou." Ukázala jsem na ní.

,,Takže vy radši budete drbat o mužích a novém oblečení, místo pracovního obědu?"

,,Jistě že ne, ale..." Snažila jsem se to nějak obejít.

,,Prostě tam budete! A tentokrát včas!" Křiknul.

Přivřela jsem oči a nasadila umělý úsměv, což rozhodně musel poznat. ,,Jistě."

Zakýval hlavou na souhlas a pak se vydal pryč. ,,Přeji hezký den." Řekl když nás opuštěl.

,,Zapomněla jsem zmínit že je to ten nejhorší člověk na světě, bez kousku úcty a smyslem pro humor!" Prskla jsem a trochu jsem zrudla. Byla jsem na toho kreténa tak nasraná! Debil jeden!

,,No tak. Uber tý rudý barvy a neřeš to." Usmála se na mě Becca. ,,Půjdeme jindy. A já ti pak povím co nového v ekonomii." Zasmála se a já se taky trochu usmála. ,,Tak pa." Odešla.

,,Pa." Dodalal jsem a pak jsem s nechutí šla k sobě do kanceláře.

Snažila jsem se udělat nějaké skvělé návrhy na interiér domu, který měla na starost paní Gregorová. Vybrala jsem krásné barvy a podle mě mi to šlo přímo skvěle. Kuchyně světle oranžová, koupelna světle šedá, ložnice zelená, pokoj pro dítě byl hnědý, jelikož hnědá je docela neutrální barva. A obývák, na ten jsem si dala obzvlášt velikou práci. Prostřídala jsem stěny. Jedna byla obložená mramorem ze světlé hnedé a další stěny byly bílo zlaté. Byla to nádhera. Ještě jsem musela sehnat malíře.

Volala jsem do nějakých agentur, které měly skvělou prestiž a výborné hodnocení. Vybrala jsem asi tři a nakonec jsem skončila u Brant a spol. Skvělý název.

Všechno jsem to sepsala a pracovalo se tak skvěle když jsem věděla že na mě nikdo z vedlejší kanceláře nečíhá. Patrick tam celou dobu nebyl a tak jsem mu papír se sepsanými barvami a s fakturou o zaplacení barev a malířů nechala na stole. Celý mi to zabralo dvě a půl hodiny. Což se mi zdálo jako dost dobrá práce, jak na čas tak na kvalitu.

Pak jsem koukla na hodiny a bylo půl dvanáctý. Stíhala jsem to všechno skvěle a tak jsem vyrazila dolů. Nesmím se přece opozdit. Věděla jsem přesně kde to je protože mi pan Imbecil nechal na stole papírek s tím jeho škrabopisem a tam bylo kde se oběd koná. Restaurace Trial. Báječný výběr. Vzala jsem si sako a vyrazila jsem za roh, kde byl Trial a čekala na další nudný oběd se šéfem a jinýma skvělýma lidma. I když je pravda že jsem se i trochu těšila, ale to bylo asi jen na jídlo. Doufám že na jídlo.

Na obrázku Rebecca.. 

Díky všem za skvělý komenty.. :) Tady moc zvrhlostí nebylo.. :D Doufám že vás to i tak baví.. ;)

Passion- Vášeň bez konceWhere stories live. Discover now