Čistě pracovní oběd

9.8K 330 7
                                    

Když jsem tam dorazila byly tam celkově asi tři lidi. ,,Už je tady." Poznamenal na muže v oblecích Patrick a všichni se postavili.

,,Dobrý den." Usmála jsem se a se všema jsem si podala ruku. Vysvlékla jsem se ze saka a pak si sedla ke stolu.

,,Jste tu všas, výborně." Patrick se ke mě naklonil. Ignorovala jsem ho. Asi o pět minut později přišli další dva muži a jedna vysoká zrzka. Všichni jsme se museli znova zvedat a podávat si ruce. A pak mě něco zarazilo. Patrick tu ženu políbil na tvář, vlastně na obě tváře a neskutečně divně se usmíval. Asi to byl jeho normální smích a ne ten hraný, který jsem znala já. Nevim proč, ale najednou jsem pocítila takovou nutkavou potřebu mu jednu vrazit a možná že i jí. Nemyslím si že to byla žárlivost, spíš jen vztek.

Ani jsem se nenadála a už jsme jedly. Já jsem si dala lasagne jelikož jsem je neměla asi dva roky a taky tu byly asi nejdražší. Podle všeho to měl platit Patrick. Všichni si při obědě povídali o nějakých společnostech ve Francii. Vyrábí boty a stylové oblečení. To bylo asi jediné co jsem z toho pochytila. Měla jsem fakt hlad a tak jsem se soustředila jen na jídlo. Které bylo samozdřejmě výborné. Čišník, který nás obshluhoval byl tak neuvěřitelně sexy, že jsem se asi nechala unést a házela jsme po něm oči pokaždé kdy přišel. Vlastně jsem ho pořád sledovala. ,,Vnímáte nás?" Drkl do mě Patrick.

Trochu jsem zamrkala a pak jsem se zase vnesla do té nudné obědové atmosféry. ,,Jistě. Pan Heystinks právě pracuje na veliké příležitosti. Vybavuje dům. Úplně celý a musím říct že mu to jde opravdu dobře, na to jak krátce tady je." Usmála jsem se a všichni na mě koukali docela normálně tak jsem usoudila že jsem řekla správnou věc. ,,Omluvte mě prosím." Řekla jsem a šla jsem na bar.

,,Dáte si?" Zeptal se známý čišník.

Já jsem se k němu ale naklonila a zašeptala jsem. ,,Vemte si pauzu." Ani nevím co to do mě vjelo. Spíš jsem byla naštvaná. Zašla jsem za roh a ještě jsem zajela očima ke stolu kde se furt jedl oběd. Spatřila jsem přísný pohled mého šéfa a jen jsem se usmála. Musel běsnit že tam nesedím a neposlouchám jeho kecy. Stála jsem za rohem a čišník přišel docela rychle. Začali jsme se jen líbat a já měla takové tušení že u toho zůstaneme. Byl vážně moc pěknej, vysokej, namakanej a měl krásný zelený oči. Pak ho odemně ale někdo otrhnul a když jsem otevřela oči zjistila jsem že je to Patrick. Co to sakra?! Jakmile byl odemne dost daleko jednu mu ubalil a čišník hned odběhl. Nikdo to neviděl a tak jsem tam zůstala stát a koukala jsem se na Patricka.

Vzal mě za ruku a táhl mě na záchody. Přesněji na dámy. Vevnitř mě pustil a pak se rozkřikl. ,,Co to sakra mělo znamenat?!"

,,Co vás to zajímá? U stolu jste taky líbal tu krásnou dlouhonohou zrzku! Měl by jste rád že jsem toho čišníka nelíbala u stolu!" Oplatila jsem mu křik.

,,To byl jen polibek."

,,Tohle taky, jenom jsem ho trochu přiostřila!" Rozpřáhla jsem ruce a přešla jsem k umyvadlům. Opřela jsem se rukama o jedno z umyvadel a vzdychla jsem si.

,,Vy žárlíte." Zasmál se Patrick.

,,Vážně? Tak takhle se tomu říká?! Já bych to nazvala spíš jako vztek. V práci jste mě seřval a nějakou ženu, kterou skoro ani neznáte líbáte na tvář!" Byla jsem vzteklá a nechtěla jsem toho v tu chvíli nechat.

,,Je to kamarádka." Zase ten jeho smích. ,,Vy opravdu žárlíte."

,,A vy ne?! Proč jste toho čišníka uhodil?!" Křičela jsem na jeho odraz v zrdcadle.

,,Líbal vás." Zašeptal. Nemohla jsem ani myslet na to kdyby byl zrovna někdo na záchodech. ,,Dotýkal se vás a já nedovolím aby se vás dotýkal jiný muž!" Zasyčel.

,,Jiný muž. Tím chcete říct že jsem..." Zatajila jsem dech když se ke mě dostal tak blízko že jsem cítila jeho rozkrok na mém zadečku. Vydechla jsem.

,,Moje." Vzal mě za vlasy a přitáhl si mojí hlavu k té jeho.

,,Vaše." Přivřela jsem oči. Jednou rukou mi přejel po zadečku a pak mě po něm plácnul. Trochu jsem se usmála. ,,Nemůžete mi zakázat scházet se s jinými muži." Zašeptala jsem. Bylo zajímavé jak ho zajímá můj zadeček. Pustil mi vlasy a já jsem se hned rukama opřela o umyvadlo. Sedl si do dřepu a přejel mi rukama po holé kůžu na nohou.

Vyhrnul jsem jí sukni a zkoumal jsem její jemnou kůži na zadku. Drsnýma prstama jsem jí hladil dva kopečky a nakonec jsem jí kousavými polibky líbal celé nohy i ten neskutečně zaoblený a jemný zadeček. ,,Tanga?" Zašeptal jsem jí do kůže.

,,Nemluvte!" Sykla, ale já jsem věděl že se jí to líbí. Stoupl jsem si a ona se ke mě otočila čelem. Koukal jsem se jí do očí a viděla jsem tu touhu a vášeň, která v nich byla. Chytla mě za pásek a rychle ho rozepínala. Líbal jsem jí rameno a tisknul jsem se na ní. V mžiku jsem měl kalhoty dole a hned na to i boxerky. Usmál jsem se. Bylo komické jak jsem jí vždycky dovedl svést. Byla tak manipulativní a přitom tak sexy. Ale stejně tak ona dovedla hrozné věci semnou. Sevřela v jejích studených rukou mého ptáka a já jsem musel vzdychnout. Vzal jsem jí pod zadkem a vysadil jsem jí na umyvadlo. Jedním trhnutím jsem jí rozthl ten úžasný proutek látky, co měla mezi nohama. Zasmála se mi do hrudi. Pustila mi ptáka a chytla mě pevněji za záda. Přitáhla si mě ke mě a líbala mě. Miloval jsem když mi jemně zkousla můj horní ret. Naše jazyky se prali a nechtěli přestat. ,,Dělejte!" Škrábla mě do zad a dala mi najevo, že už to chce mít zasebou. Proč ne.

Trochu sjem jí nadzvihl a pak jsem ho do ní strčil. Chtěla vykřiknout, ale já jsem jí do pusy strčil jazyk a umlčel jsem ji. Nebyl to skvělý pocit jen pro ní, i já jsem si myslel že snad umřu tou slastí. Pak už to bylo akorát tak lepší a lepší. Rychle jsem zrychlil a když jsem se na ní podíval mohl bych hned na fleku říct že byla úplně v jiný dimenzi a myslela jen na mýho ptáka v ní. Stejně tak jsem byl mimo já. Bylo by mi jedno kdyby sem teď někdo přišel. Prostě by se otočila a zase odešel. Chtěl jsem jí a chtěl jsem jí udělat! Nakonec se tak stalo. Nestihl jsem jí umlčet a tak vykřikla. Ale i já jsem si neodpustil sten když jsem byl hotovej. Chvíli mi byla opřená o rameno hlavou a oddychovala, ale pak mě odstrčila a už zase měla ten svůj pohrdavý pohled. Musel jsem se usmát. Narovnala si sukni a bez dalších slov odešla. Taky jsem na nic nečekal, natáhl jsem si boxerky a kalhoty a šel si sednout zpátky ke stolu.

Na obrázku čišník.. :D Podle mě je furt Patrick hezčí.. ;)

Tak co? Jak se vám líbila tahle část..? Mohly jste čekat že ten oběd nebude jen tak oběd.. :D

Passion- Vášeň bez konceWhere stories live. Discover now